Widok

urodziny 4-ro latka co na prezent?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak myslicie?? co można kupic chłopcu w wieku 4 lat na prezent??

dodam ze ma duzo klocków lego - duplo, i sporo samochodów...

a pomyslów brak :(
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
suuuper tort :-))) Zapraszam do galerii www.picasaweb.google.pl/Martyna0578
Na.cia może podpytaj Rodziców solenizanta. Ja niedługo wybieram się na urodzinki rocznego szkraba i zapytałam co kupić.
image
pytalismy rodziców, mowili zeby małego zapytac, a mały mówi ze nic... :)

dziwne wiem :) dziecko które nie chce prezentow :)
image
Na.cia sama jestem mama 4 latka i powiem tobie ze my naszemy kupujemy duzo ksiazek bardzo go interesuja slucha tez takich bajeczek na cd czytanych. Duzo teraz jest takich fajnych encyklopedii o dinozaurach np z ruchomymi dodatkami super sprawa :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
kino- ten wątek jest z zeszłego roku :-))) !!!!
te swoje pier... to sobie wsadź! Ja akurat w to wierzę, ponieważ też mam synka 4-letniego i fakt najbardziej lub wszystko co związane z motoryzacją. Natomiast od małego interesowały go bajeczki i książeczki wszelkiej "maści". Tak jest do dziś! Uwielbia jak mu się czyta, a jak bajeczka ma dodatkowe atrakcje (typu ruchome strony, coś do odkrywania czy zagadki) to już w ogóle szał.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja nie jestem zdziwiona ze 4 latek najbardziej lubi ksiązki,sama mam 4-latę co zawsze najbardziej chce by jej kupowac ksiązeczki,codziennie jej czytac i lubi audiobooki i bardzo słucha.

Więc to ty "kino" pitolisz...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może strój pirata, albo innej postaci, którą się interesuje.
Kuba zażyczył sobie hulajnogę i klocki MOTO konstruktor - to takie koła zębate zachodzące na siebie - pomysły mi sie podobają :)
Z takich rzeczy którymi lubi sie bawić mój prawie 4 latek polecam tor wyścigowy hot wheels, gry planszowe, dinozaury.
Na prezent można tez kupić jakąś bluzkę/koszulkę/piżamkę z ulubionym bohaterem np spidermanem, albo scooby doo
image
image
Dla czterolatka można też klocki kupić nasz syn bardzo lubi budować, i ciągle powiększamy jego zbór. Cuda buduje z nich http://urwisolandia.pl/?10,kufer-z-klockami-k2-250-elementow-klockow-budowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to jubilat nie solenizant
Hej
Moj czterolatek najlepiej sie cieszy z paczek od cioci Asi. Ona zawsze do uzej ladnej torby pakuje:
- ksiazeczke z serii Franklin
- puzle do 100 elementow
- czekoladki kineder lub inne ale cos takiego nowego, czego nie zna
- jajo kinder
- zelki misie lub lizaki lub ciastka maslane
- jakies ubranko, np koszule + 5 par skarpet

Sunek ma radoche na kilka godzin, slodycze dzieli sobie na kilka dni, ma zabawke z jajka, na ksiazke, puzlle a do tego chetnie sie ubiera w ubranka od cioci :)

Multi Paka the best :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
dzieki za odzew... :) rozjasniło mi sie już trochę... :)
image
a ja polecam kolejkę TOMICA, kupiliśmy Stasiowi na urodziny i teraz dokupujemy kolejki i inne elementy, kolejka bardzo trwała, elementy duże, dziecko samo składa, POLECAM, bardzo duży wybór w dobrych cenach jest w MAMA I JA
image
image
To może jakiś instrument? Np. taką klekotkę http://www.instrumentydladzieci.pl/pl/p/Klekotka-dzieciol-GOKI-61926/223 albo marakasy http://malymuzyk.pl/product-pol-4204-Velton-M-24-marakasy-plastikowe-czerwone.html ? Takiemy małemu dziecku na pewno się spodoba, a może i talent muzyczny w sobie odkryje ;)
Fajna pościel/koc/dres/bluzka z ulubionym bohaterem/postacią z bajki, puzzle, kubek z imieniem, specjalne sztućce dla dzieci. U mojego przedszkolaka hitem też jest plastikowy tor dla aut Wadrea oraz gry typu spadające małpki. A także kolorowanki, książeczki z łamigłówkami i zgadywankami odpowiednie do wieku dziecka.

Jeśli chcesz to możesz mu kupić samochód na akumulator. Pewnie się ucieszy i w ładne dni będzie sobie jeździł po podwórku. Zobacz sama https://www.ekstrazabawki.pl/Auto-na-akumulator-Mercedes-G63-6x6-Czarny-p33954

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

do góry