Widok
Prośba o kontakt
Szanowna Pani,
w odpowiedzi na Pani wiadomość chcielibyśmy poprosić o ponowny kontakt z salonem w celu wyjaśnienia sytuacji.
Jeżeli we wniosku z reklamacją nie zamieściła Pani zdjęć prosimy o dosłanie ich. Przekażemy je producentowi i postaramy się aby producent pozytywnie rozpatrzył reklamację.
Pozdrawiam
E-rzecznik Agata Meble
w odpowiedzi na Pani wiadomość chcielibyśmy poprosić o ponowny kontakt z salonem w celu wyjaśnienia sytuacji.
Jeżeli we wniosku z reklamacją nie zamieściła Pani zdjęć prosimy o dosłanie ich. Przekażemy je producentowi i postaramy się aby producent pozytywnie rozpatrzył reklamację.
Pozdrawiam
E-rzecznik Agata Meble
sklep nie uznaje reklamacji zasłaniając się decyzja producenta. Pierwszą reklamację rozpatrzyli w ciągu 2 dni - odrzucenie, odwołanie od reklamacji również odrzucili w ciągu 2 dni. Czyli bardzo szybko! Bez wnikania w temat. Zastanawiam się, czy na reklamacje składane pocztą elektroniczną nie odpowiada automat. Kupiony narożnik ROYAL przetarł się w miejscu, gdzie się siada częściej. Dodam, że stało się to po ponad roku używania.
Oczywiście stwierdzono, że są to uszkodzenia mechaniczne. Bo na kanapie nie wolno siadać!!!! Czy kanapa za 2 tys. jest tylko na rok?
Składam wniosek o mediacje do Inspekcji Handlowej, ale podobno unikają nawet tego. Nie polecam tego sklepu
Oczywiście stwierdzono, że są to uszkodzenia mechaniczne. Bo na kanapie nie wolno siadać!!!! Czy kanapa za 2 tys. jest tylko na rok?
Składam wniosek o mediacje do Inspekcji Handlowej, ale podobno unikają nawet tego. Nie polecam tego sklepu
a ja właśnie jestem po rozmowie z pracownicą salonu i jestem tak wkur... że nigdy więcej tam nic nie kupię. Przy wyborze kanapy zostałam poinformowana że do 4 tygodni kanapa będzie u mnie. Okazało się że pierwszy tydzień nie jest wliczany bo to czas dla sklepu na złożenie zamówienia, czyli defacto czeka się 5 tygodni.
zamówiłam meble dla dzieci miały być za cztery tygodnie i są ale tydzień później i nie wiem czy sie cieszyć czy płakać bo zadowolona pani przez telefon mówi mi że mogę odebrać meble bo już są tyle że nie wszystkie a nie wiadomo kiedy będzie reszta .................. meble zapłacone żenada niech je sobie pani do domu weźmie ja u konkurencji kupie...........
Dołączam do grona niezadowolonych klientów. Mój wpis to nie jest czarny PR, ponieważ podaję nr reklamacji więc informacje są do zweryfikowania. Proszę również zwrócić uwagę na nr reklamacji. Ponad dwa tysiące! Miesiąc temu kupiłam w Meble Agata krzesło, model: P & W-020 CZARNY 2597C. Skusił mnie nowoczesny design. Któregoś dnia usiadła na nim koleżanka, coś jej upadło na podłogę, wyciągnęła po to rękę i runęła jak długa na ziemię. Odpadły prawe nogi krzesła. Nie trzeba być specjalistą, żeby zauważyć, że zastosowany klej po prostu ,,puścił", a pod wpływem ciężaru nogi się wyłamały. Wyłamały się w idealny sposób, bo dokładnie na łączeniach więc ewidentnie łączenia są za słabe. Na złożoną reklamację dostałam odpowiedź: ,,Informujemy, iż reklamacja nr 2813 dotycząca krzesła P & W-020 jest niezasadna. Krzesło posiada uszkodzenie mechaniczne. W związku z tym Pani roszczenie reklamacyjne zostaje oddalone.". Okazuje się zatem, że krzesła z Meble Agata nie wytrzymują działania siły mechanicznej jaką jest siedzenie. Mniemam, że krzesła mają pełnić w pomieszczeniu wyłącznie funkcje ozdobne. Szczerze odradzam zakupy w tym sklepie.
Rozumiem, że jeśli sklep robi ludzi w kona to mamy milczeć? Ja dostałem część swojego zamówienia po ponad dwóch tygodniach od daty która była ponoć nieprzekraczalna, teraz czekam już dwa miesiące na biurko i oczywiście samemu muszę dzwonić z pytaniami, nikt nie da znać, że towar będzie opóźniony.
Jak dla mnie, bada oszustów.
Jak dla mnie, bada oszustów.
Ludzie, to się już robi śmieszne z tymi negatywnymi komentarzami. Czarny PR jest karany, do niektórych najwyraźniej to nie dochodzi.
Kupiliśmy z mężem zestaw wypoczynkowy. Po zakupie przyszli do nas goście, m.in. nieco nawiedzona koleżanka, która jak tylko się dowiedziała, że meble z Agaty, zaczęła biadolić i omal biedna na zawal serca nie zeszła. Że tyle negatywnych komentarzy w necie, na pewno nam się te meble rozlecą i ogółem mocno zepsuła mi humor i radość z zakupu.
Minął rok i zestaw wygląda niemalże identycznie, jak w chwili zakupu. Na obsługę też narzekać nie mogę - nikt nie skakał co prawda koło mnie, kawki nie podawał, o zdrowie nie pytał, ale opisanych buraków nie spotkałam ani jednej sztuki.
Kupiliśmy z mężem zestaw wypoczynkowy. Po zakupie przyszli do nas goście, m.in. nieco nawiedzona koleżanka, która jak tylko się dowiedziała, że meble z Agaty, zaczęła biadolić i omal biedna na zawal serca nie zeszła. Że tyle negatywnych komentarzy w necie, na pewno nam się te meble rozlecą i ogółem mocno zepsuła mi humor i radość z zakupu.
Minął rok i zestaw wygląda niemalże identycznie, jak w chwili zakupu. Na obsługę też narzekać nie mogę - nikt nie skakał co prawda koło mnie, kawki nie podawał, o zdrowie nie pytał, ale opisanych buraków nie spotkałam ani jednej sztuki.
Ludzie, to się już robi śmieszne z tymi negatywnymi komentarzami. Czarny PR jest karany, do niektórych najwyraźniej to nie dochodzi.