Widok

meble agata

czy ktos zamawiał u nich meble (matarnia)?? jak długo czekaliście na dostawe?

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja zamówiłam 29 grudnia i kazali nam czekać 4 tygodnie.... jak do tej pory jeszcze się nieodezwali... pani wpisała zamówienie w zeszyt i powiedziała że zadzwoni...a my nie dostaliśmy potwierdzenia zamówienia
Mam nadzieję że jednak meble do nas dojadą
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
my zamawialiśmy, kazali czekać 4 tygodnie i dzień przed upływem terminu zadzwonili że wszytsko już jest. na transport, który był w cenie mebli musieliśmy jeszcze poczekać 5 dni, bo mieli zajęte terminy na transport. generalnie-bez zarzutu, wszystko ok.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
my zamawialiśmy 22 grudnia , nie określili nam terminu kiedy będą, powiedzieli , ze w dostawie po nowym roku.
ostatnio dzwoniłam do nich i powiedzieli, ze część mebli już jest, ale część nie dotarła jeszcze i powinny być w II połowie stycznia. niestety terminu nie podali :(.

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
współczuję.. sama też teraz walczę z remontem i co chwilę są jakieś przesunięcia terminów, szlag mnie trafia, ale z tymi meblami to akurat nie było problemu, może mieliśmy szczęście
ja wczoraj narzekałam...a wieczorem Pani zadwoniła że meble czekają :)
dzisiaj jadę zapłacić i umówić sie na transport...
jutro mijają 4 tyg. od złożenia zamówienia. wrrrr..
dziś zadzwoniłam do salonu. nie dotarła 1 rzecz zatem całość nie została skompletowana.
pozostaje mi czekac . :/
co gorsza poinformowano mnie, ze witrynka MOŻE będzie pod koniec miesiąca.

moze, ale nie musi... super

image
nadal czekam!!!
szok!

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jutro meble przyjezdzaja, a w czwartek montaz

niestety, witrynki nadal brak. bedziemy musieli ja najprawdopodobniej przywiezc i złożyc sami.

w koncu okazało sie po zwodzeniach nas przez sklep, ze witrynka bedzie, ale dopiero w kolejnym transporcie - w marcu

na pocieszenie pani dodała, ze i tak to nie jest długo, bo niektórzy czekaja 4 MIESIACE !!!

image
Firma, która reklamuje się, jako profesjonalna (?), gwarantująca
wysoką, jakość swoich produktów i usług. TO KPINA!! Zero
profesjonalizmu. Zamówiona kanapa nie dała się skręcić,
ponieważ, otwory na zawiasy były krzywo wywiercone ( wada
fabryczna) nie centrycznie (krzywo ). Panowie, którzy mieli kanapę skręcić (
wchodzi to w zakres usługi) nie mieli nawet śrubokrętów!!!
Dzwoniąc z reklamacją ( dział reklamacji) rozmawiałam z Panem, który
pensje bierze za powtarzanie jednej formułki pt." taka jest
procedura" Równie dobrze, może zastąpić tego Pana, nagranym
automatem!! Mówiłam jak do ściany. Myślałam, że kanapa zostanie
zabrana, a przywieziona nowa, BEZ WAD. BŁĄD!!! Łatwo kupić,
wystarcza pieniądze. Żeby zamienić kanapę zepsutą na dobrą, trzeba
złożyć plik dokumentów!! i czekać 2 tygodnie!! Tylko, na czym, w tym
czasie mam spać? NIGDY WIĘCEJ ZAKUPÓW W SALONIE AGATA!! I szczerze
każdemu ten salom odradzam
Sprzedają wadliwe meble i jest kolosalny problem z zaminą na
dobre. Chyba ta pozal się boże "procedura" specjalnie została
wprowadznoa, żeby klienta skutecznie do reklamacji zniechęcić a tym pozbyć sie bubla!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,
na dostawę - ok 4-6 tygodni. Ale to jeszcze nic. Na załatwienie reklamacji ja czekam już 7-my tydzień. Nie odpowiedzieli nawet na nią. Dodzwonić się na Al. Krakowską w Warszawie to graniczy z cudem. Nie POLECAM. Kpina z klienta. !!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
To już wiem gdzie nie kupować mebli.
imageimage
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
znajomi u nich kupili rogowke i bardzo sobie chwala
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wiadomo, różne sytuacje się zdarzają. Jednak jeśli większość opinii jest negatywnych to ja wolę uniknąć niepotrzebnych problemów.
Na szczęście większość mebli mam już skompletowane, potrzebuję jeszcze tylko małego stolika do kanapy.
imageimage
kupiłam tam rogowkę na wiosnę - wszystko O.K. - nawet przed terminem :-))) ja mogę polecić ....
Witam
Chciałam przestrzec wszystkich przed zakupami w Agata Meble w Warszawie na Al. Krakowskiej. Moja historia wygląda tak - w lutym zamówiłam kanape, wplacilam 30% zaliczki i czekalam, zgodnie z umowa 4 tygodnie. I po 4 tygodniach zadzwonila przemila Pani i poinformowala mnie, ze kanapa jest do odebrania. Zaplacilam grzecznie, umowilam transport...no i zaczely sie schody. Otóż w dniu transportu dowiedzialam sie, ze kanapa jest uszkodzona i musze poczekac tydzien na wymiane uszkodzonej czesci. Po tygodniu okazalo sie, ze musze poczekac kolejne 2 poniewaz - zle w magazynie podali uszkodzona czesc. Zaplacilam za kanape 100% wartosci, i dalej nie mam mebla, a pan z dzialu reklamacji zaproponowal 5% rabatu - kpina w bialy dzien, odsetki karne wynosza wiecej. Stanowczo odradzam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja akurat bardzo sobie chwale ten sklep ,zamawiam sobie u nich co miesiac jeden mebelek do salonu zeby od razu duzej kasy nie
placic ,teraz odbieram trzeci moj mebelek i czekalam 3 tygodnie a podali 5 tygodni ,transport mam swoj wiec nie narzekam ,ja jestem zadowolona,producentow mebli jest tam wielu podejrzewam ze to oni daja ciala,a nie sklep
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
To samo chcialam napisac, przeciez to nie meble marki Agata tylko wielu producentow, jaki producent takie wady czy zalety produktu, terminowosc itp.
Ja kupilam tam stol Denwara i bylam bardzo zadowolona z obslugi i z samego stolu tez jestem, czekalismy ok 2 tygodni.
strasznie amatorsko zorganizowana firma. nie są w stanie w ciągu 8(!) godzin zorganizować alternatywnego transportu (choćby taxi bagażowe jakieś). tekst buraka: "nie przyjedziemy w tym dniu i godzinie bo coś tam nam wyskoczyło i może pan sobie przyjechać i meble na miejscu odebrać". chyba jasne, że klient decyduje się na zakup w określonym miejscu ze względu na całość oferty, w tym dowóz. nie zawracał bym sobie głowy zakupami w tym sklepie, gdybym wiedział, że to tak działa. ostrzegam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja też chciałem poważnie przestrzec przed zakupem w Meble Agata w RYBNIKU. To jest kpina a nie porządny i profesjonalny sklep. Żeby tlko kupic a później to absurdalne zbywanie jeżeli chodzi o jakąkolwiek reklamację. Dwa razy już mi odrzucili. Najgorsze jest to że wmawiają że sam sobie mebel uszkodziłem. Czowiek wydaje niemałe, ciężko zarobione pieniądze a oni wciskają uszkodzony towar i na dodatek widac że przepakowywany a nie fabrycznie zapakowany. I jeszcze powiedzą że przeszedł rygorystyczne procedury sprawdzania jakości. Odradzam zakupów w MEBLE AGATA RYBNIKU!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry