Widok
jutro meble przyjezdzaja, a w czwartek montaz
niestety, witrynki nadal brak. bedziemy musieli ja najprawdopodobniej przywiezc i złożyc sami.
w koncu okazało sie po zwodzeniach nas przez sklep, ze witrynka bedzie, ale dopiero w kolejnym transporcie - w marcu
na pocieszenie pani dodała, ze i tak to nie jest długo, bo niektórzy czekaja 4 MIESIACE !!!
niestety, witrynki nadal brak. bedziemy musieli ja najprawdopodobniej przywiezc i złożyc sami.
w koncu okazało sie po zwodzeniach nas przez sklep, ze witrynka bedzie, ale dopiero w kolejnym transporcie - w marcu
na pocieszenie pani dodała, ze i tak to nie jest długo, bo niektórzy czekaja 4 MIESIACE !!!
Firma, która reklamuje się, jako profesjonalna (?), gwarantująca
wysoką, jakość swoich produktów i usług. TO KPINA!! Zero
profesjonalizmu. Zamówiona kanapa nie dała się skręcić,
ponieważ, otwory na zawiasy były krzywo wywiercone ( wada
fabryczna) nie centrycznie (krzywo ). Panowie, którzy mieli kanapę skręcić (
wchodzi to w zakres usługi) nie mieli nawet śrubokrętów!!!
Dzwoniąc z reklamacją ( dział reklamacji) rozmawiałam z Panem, który
pensje bierze za powtarzanie jednej formułki pt." taka jest
procedura" Równie dobrze, może zastąpić tego Pana, nagranym
automatem!! Mówiłam jak do ściany. Myślałam, że kanapa zostanie
zabrana, a przywieziona nowa, BEZ WAD. BŁĄD!!! Łatwo kupić,
wystarcza pieniądze. Żeby zamienić kanapę zepsutą na dobrą, trzeba
złożyć plik dokumentów!! i czekać 2 tygodnie!! Tylko, na czym, w tym
czasie mam spać? NIGDY WIĘCEJ ZAKUPÓW W SALONIE AGATA!! I szczerze
każdemu ten salom odradzam
Sprzedają wadliwe meble i jest kolosalny problem z zaminą na
dobre. Chyba ta pozal się boże "procedura" specjalnie została
wprowadznoa, żeby klienta skutecznie do reklamacji zniechęcić a tym pozbyć sie bubla!!
wysoką, jakość swoich produktów i usług. TO KPINA!! Zero
profesjonalizmu. Zamówiona kanapa nie dała się skręcić,
ponieważ, otwory na zawiasy były krzywo wywiercone ( wada
fabryczna) nie centrycznie (krzywo ). Panowie, którzy mieli kanapę skręcić (
wchodzi to w zakres usługi) nie mieli nawet śrubokrętów!!!
Dzwoniąc z reklamacją ( dział reklamacji) rozmawiałam z Panem, który
pensje bierze za powtarzanie jednej formułki pt." taka jest
procedura" Równie dobrze, może zastąpić tego Pana, nagranym
automatem!! Mówiłam jak do ściany. Myślałam, że kanapa zostanie
zabrana, a przywieziona nowa, BEZ WAD. BŁĄD!!! Łatwo kupić,
wystarcza pieniądze. Żeby zamienić kanapę zepsutą na dobrą, trzeba
złożyć plik dokumentów!! i czekać 2 tygodnie!! Tylko, na czym, w tym
czasie mam spać? NIGDY WIĘCEJ ZAKUPÓW W SALONIE AGATA!! I szczerze
każdemu ten salom odradzam
Sprzedają wadliwe meble i jest kolosalny problem z zaminą na
dobre. Chyba ta pozal się boże "procedura" specjalnie została
wprowadznoa, żeby klienta skutecznie do reklamacji zniechęcić a tym pozbyć sie bubla!!
Witam
Chciałam przestrzec wszystkich przed zakupami w Agata Meble w Warszawie na Al. Krakowskiej. Moja historia wygląda tak - w lutym zamówiłam kanape, wplacilam 30% zaliczki i czekalam, zgodnie z umowa 4 tygodnie. I po 4 tygodniach zadzwonila przemila Pani i poinformowala mnie, ze kanapa jest do odebrania. Zaplacilam grzecznie, umowilam transport...no i zaczely sie schody. Otóż w dniu transportu dowiedzialam sie, ze kanapa jest uszkodzona i musze poczekac tydzien na wymiane uszkodzonej czesci. Po tygodniu okazalo sie, ze musze poczekac kolejne 2 poniewaz - zle w magazynie podali uszkodzona czesc. Zaplacilam za kanape 100% wartosci, i dalej nie mam mebla, a pan z dzialu reklamacji zaproponowal 5% rabatu - kpina w bialy dzien, odsetki karne wynosza wiecej. Stanowczo odradzam
Chciałam przestrzec wszystkich przed zakupami w Agata Meble w Warszawie na Al. Krakowskiej. Moja historia wygląda tak - w lutym zamówiłam kanape, wplacilam 30% zaliczki i czekalam, zgodnie z umowa 4 tygodnie. I po 4 tygodniach zadzwonila przemila Pani i poinformowala mnie, ze kanapa jest do odebrania. Zaplacilam grzecznie, umowilam transport...no i zaczely sie schody. Otóż w dniu transportu dowiedzialam sie, ze kanapa jest uszkodzona i musze poczekac tydzien na wymiane uszkodzonej czesci. Po tygodniu okazalo sie, ze musze poczekac kolejne 2 poniewaz - zle w magazynie podali uszkodzona czesc. Zaplacilam za kanape 100% wartosci, i dalej nie mam mebla, a pan z dzialu reklamacji zaproponowal 5% rabatu - kpina w bialy dzien, odsetki karne wynosza wiecej. Stanowczo odradzam
ja akurat bardzo sobie chwale ten sklep ,zamawiam sobie u nich co miesiac jeden mebelek do salonu zeby od razu duzej kasy nie
placic ,teraz odbieram trzeci moj mebelek i czekalam 3 tygodnie a podali 5 tygodni ,transport mam swoj wiec nie narzekam ,ja jestem zadowolona,producentow mebli jest tam wielu podejrzewam ze to oni daja ciala,a nie sklep
placic ,teraz odbieram trzeci moj mebelek i czekalam 3 tygodnie a podali 5 tygodni ,transport mam swoj wiec nie narzekam ,ja jestem zadowolona,producentow mebli jest tam wielu podejrzewam ze to oni daja ciala,a nie sklep
strasznie amatorsko zorganizowana firma. nie są w stanie w ciągu 8(!) godzin zorganizować alternatywnego transportu (choćby taxi bagażowe jakieś). tekst buraka: "nie przyjedziemy w tym dniu i godzinie bo coś tam nam wyskoczyło i może pan sobie przyjechać i meble na miejscu odebrać". chyba jasne, że klient decyduje się na zakup w określonym miejscu ze względu na całość oferty, w tym dowóz. nie zawracał bym sobie głowy zakupami w tym sklepie, gdybym wiedział, że to tak działa. ostrzegam
Ja też chciałem poważnie przestrzec przed zakupem w Meble Agata w RYBNIKU. To jest kpina a nie porządny i profesjonalny sklep. Żeby tlko kupic a później to absurdalne zbywanie jeżeli chodzi o jakąkolwiek reklamację. Dwa razy już mi odrzucili. Najgorsze jest to że wmawiają że sam sobie mebel uszkodziłem. Czowiek wydaje niemałe, ciężko zarobione pieniądze a oni wciskają uszkodzony towar i na dodatek widac że przepakowywany a nie fabrycznie zapakowany. I jeszcze powiedzą że przeszedł rygorystyczne procedury sprawdzania jakości. Odradzam zakupów w MEBLE AGATA RYBNIKU!!!