Widok
Dla mnie zawsze wszystko jest w jak najlepszym porządku. Teraz nowy otwarty ogromny salon w Krakowie dokonał w mojej głowie zawrotu. wszystko zawsze było w porządku, szybka dostawa bez problemów. szkoda że niektórym Wam tak się zdarzyło, że coś było nie tak.. mam nadzieję że to był taki pierwszy i ostatni raz.
ja tez jakoś nie miałam przykrych doświadczeń z nimi, to raczej jakieś pojedyncze sytuacje wychodzą na jaw i się kumulują - stąd tyle negatywów. Jak ktoś nie ma nic do zarzucenia to nie ogłasza tego wszem i wobec więc normalne, że takich pozytywnych opinii jest mniej.
Dodam jednak swoją - będzie jedna więcej:)
Dodam jednak swoją - będzie jedna więcej:)
Ludzie, to się już robi śmieszne z tymi negatywnymi komentarzami. Czarny PR jest karany, do niektórych najwyraźniej to nie dochodzi.
Kupiliśmy z mężem zestaw wypoczynkowy. Po zakupie przyszli do nas goście, m.in. nieco nawiedzona koleżanka, która jak tylko się dowiedziała, że meble z Agaty, zaczęła biadolić i omal biedna na zawal serca nie zeszła. Że tyle negatywnych komentarzy w necie, na pewno nam się te meble rozlecą i ogółem mocno zepsuła mi humor i radość z zakupu.
Minął rok i zestaw wygląda niemalże identycznie, jak w chwili zakupu. Na obsługę też narzekać nie mogę - nikt nie skakał co prawda koło mnie, kawki nie podawał, o zdrowie nie pytał, ale opisanych buraków nie spotkałam ani jednej sztuki.
Kupiliśmy z mężem zestaw wypoczynkowy. Po zakupie przyszli do nas goście, m.in. nieco nawiedzona koleżanka, która jak tylko się dowiedziała, że meble z Agaty, zaczęła biadolić i omal biedna na zawal serca nie zeszła. Że tyle negatywnych komentarzy w necie, na pewno nam się te meble rozlecą i ogółem mocno zepsuła mi humor i radość z zakupu.
Minął rok i zestaw wygląda niemalże identycznie, jak w chwili zakupu. Na obsługę też narzekać nie mogę - nikt nie skakał co prawda koło mnie, kawki nie podawał, o zdrowie nie pytał, ale opisanych buraków nie spotkałam ani jednej sztuki.
Ludzie, to się już robi śmieszne z tymi negatywnymi komentarzami. Czarny PR jest karany, do niektórych najwyraźniej to nie dochodzi.
Rozumiem, że jeśli sklep robi ludzi w kona to mamy milczeć? Ja dostałem część swojego zamówienia po ponad dwóch tygodniach od daty która była ponoć nieprzekraczalna, teraz czekam już dwa miesiące na biurko i oczywiście samemu muszę dzwonić z pytaniami, nikt nie da znać, że towar będzie opóźniony.
Jak dla mnie, bada oszustów.
Jak dla mnie, bada oszustów.
Dołączam do grona niezadowolonych klientów. Mój wpis to nie jest czarny PR, ponieważ podaję nr reklamacji więc informacje są do zweryfikowania. Proszę również zwrócić uwagę na nr reklamacji. Ponad dwa tysiące! Miesiąc temu kupiłam w Meble Agata krzesło, model: P & W-020 CZARNY 2597C. Skusił mnie nowoczesny design. Któregoś dnia usiadła na nim koleżanka, coś jej upadło na podłogę, wyciągnęła po to rękę i runęła jak długa na ziemię. Odpadły prawe nogi krzesła. Nie trzeba być specjalistą, żeby zauważyć, że zastosowany klej po prostu ,,puścił", a pod wpływem ciężaru nogi się wyłamały. Wyłamały się w idealny sposób, bo dokładnie na łączeniach więc ewidentnie łączenia są za słabe. Na złożoną reklamację dostałam odpowiedź: ,,Informujemy, iż reklamacja nr 2813 dotycząca krzesła P & W-020 jest niezasadna. Krzesło posiada uszkodzenie mechaniczne. W związku z tym Pani roszczenie reklamacyjne zostaje oddalone.". Okazuje się zatem, że krzesła z Meble Agata nie wytrzymują działania siły mechanicznej jaką jest siedzenie. Mniemam, że krzesła mają pełnić w pomieszczeniu wyłącznie funkcje ozdobne. Szczerze odradzam zakupy w tym sklepie.
zamówiłam meble dla dzieci miały być za cztery tygodnie i są ale tydzień później i nie wiem czy sie cieszyć czy płakać bo zadowolona pani przez telefon mówi mi że mogę odebrać meble bo już są tyle że nie wszystkie a nie wiadomo kiedy będzie reszta .................. meble zapłacone żenada niech je sobie pani do domu weźmie ja u konkurencji kupie...........