Widok

meble kuchenne

Witam,
chciałam zapytać czy ktoś mógłby polecić architekta wnętrz oraz firmę wykonująca meble na zamówienie. Zależy mi przede wszystkim na meblach kuchennych. Dziekuję i pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
PROSZE PANI Z CALYM SERCEM POLECAM PANA KTORY ROBI MEBLE U MNIE OD POMIARU DO MONTAZU
TEL 668 253 044
Bardzo dziekuję za przekazanie kontaktu.
Ja zamawiałam na wymiar meble kuchenne z Giełdy w pruszczu Gdanskim.
Jest tam duzo firm.
Antaris - sklep w sopocie (al. Niepodległości) i Gdyni (ul. Wielkopolska) - rewelacja. Bardzo polecam! Niedługo odbieram nowe mieszkanie i nie biorę pod uwagę innego studia kuchennego
Witam
Jestem młodym projektantem wnętrz.
Jeśli jest Pani zainteresowana dalszymi szczegółami proszę o kontakt m-mstudio@o2.pl
Witam Państwa. Pracujemy jako małżeństwo - tandem architekt+ designer.Projekt jesteśmy w stanie objąć wykonawstwem na
podstawie odrębnej umowy. Posiadamy sprytnego elektryka ( zaawansowane systemy sterowania oświetleniem) oraz pełną ekipę remontową. Także stolarzy - rzemieślników z pomorza ( znaczne różnice w cenie). Obecnie w realizacji projekt Warszawa Wawer- Falenica. Cena projektu z reguły 70zł netto ( koncepcje, wizualizacje fotorealistyczne, zaawansowane systemy sterowania oswietleniem,nadzór wykonawczy ) Mamy ciekawe portfolio- przesyłamy mailem.

Przemysław Krajewski
wzornik@architekci.pl
o 511 853 286
Moge polecic firme ktora wykonala mi zabudowe mebli kuchennych. Marzylam o ladnej ,nie drogiej kuchni.Dzieki poleceniu znajomych dostalam namiar na te firme.Co najwazniejsze ten facet ma niesamowity gust,umie super doradzic.Z poczatku mielismy swoje plany,ale po rozmowie z tym panem nasze plany ulegly zmianie.Jesli ktos szuka super fachowca to ze szczerego serca polecam.Ja juz mam swoja wymarzona kuchnie i jestem szczesliwa. Zycze Wam wszystkim powodzenia.Nie podam tel do tego pana bo nie mam upowaznienia,ale adres mailowy
meblodar1@tlen.pl
Antaris jest super ale kuchnia ok 10m2 w drewnie to koszt ok 30 tyś MDF ok 25 tyś. Czy to jest drogo czy tanio?
Co by nie mówić obsluga w studio super!
Moim zdaniem to sporo, zależy oczywiście jakie uchwyty, zawiasy itd. ja za taką kuchnię wraz z projektem i montażem zapłaciłam 15 tyś. I jest odjazdowa, kolor trawa morska z brązem . coś pięknego. gostka numer 503-053-963
A mogłabyś przesłać jakieś zdjęcia. Jestem w trakcie szukania kogoś kto by mi tanio i fachowo zrobił moją kuchnię i przedpokój.Więc mam duże zlecenie dla kogoś sprawdzonego;)
Podaję maila: klucha.heyo@wp.pl
Z góry dzięki.
Wysle na maila zdjecia mojej kuchni.
ja również poproszę o zdjęcia kuchni na meila: anna5740@o2.pl

Dzisiaj wysle zdjecia mojej kuchni.
prosze o zdjecia dla mnie rowniez,zalezy mi na kims bardzo solidnym,
aleczka2@o2.pl
czy mogę równiez prosić o fotki?
wysle zdjecia,prosze o adres mailowy.
Ja również poproszę o zdjęcia, adres: inosolan@wp.pl
również bardzo poproszę o zdjęcia kuchni na adres: magda@punckas.eu

pozdrawiam serdecznie :-)
Ja też poprosze o zdjecia kuchni. Moj mail koozioleek@wp.pl

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Gecco Deweloper (12 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

Dom drewniany (17 odpowiedzi)

Czy ktoś może polecić firmę, która wybuduje mi dom drewniany całoroczny z dobrym stosunkiem ceny...

Okna Winergetic Premium Passive Oknoplast opinie (13 odpowiedzi)

Witam, Budujemy dom pasywny i jesteśmy zainteresowani modelem okien winergetic premium passive....

do góry