Widok

meble kuchenne

Witam,
chciałam zapytać czy ktoś mógłby polecić architekta wnętrz oraz firmę wykonująca meble na zamówienie. Zależy mi przede wszystkim na meblach kuchennych. Dziekuję i pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
stolarz z doświadczeniem i konkurencyjnymi cenami kontakt 695 656 234
Proponuje niedrogie i fachowe wykonanie mebli kuchenyych realizacje znajduje sięna www.meblegdansk.pl chetnie tez odpowiem na kazde pytanie pod nr 500 551 o71
Jestem po montażu mebli firmy Net Meble Kuchenne, kiedyś już pisałam, że zdecydowaliśmy się na kolegę stolarza, ale jak porównaliśmy ceny gdzie indziej to zrezygnowaliśmy... znajomi nam polecili firmę NET (korzystaliśmy z ich punktu w Tesco w Gdyni Chyloni) - jestem zachwycona wszystkim, współpraca od początku super, ze wszystkim można się dogadać, panowie montażyści uczynni, profesjonali, podsuneli nam jeszcze kilka pomysłów, jeśli w praktyce meble się sprawdzą tak dobrze jak to od początku szło to będę bardzo szcześliwa :) wszystkim naprawdę polecam bo i cena była atrakcyjna. Ewent. fotki mogę przesłac konkretnie zainteresowanym na maila.
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to ja poproszę na adres olgiusza@gazeta.pl
Ja też prosże fotki i koszt jeśli można :) paula.virt@wp.pl
image

Karolinka29, ja rowniez poprosze fotki kuchni na adres: asiarz@poczta.wp.pl Z gory dziekuje
Jeśli chodzi o kuchnie to polecam gościa który mi robił kuchnie, daje markowe okucia itd. jego strona to www.lubek.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli chodzi o kuchnie to polecam gościa który mi robił kuchnie, daje markowe okucia itd. jego strona to www.lubek.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wystarczy dać inne imię i zrobić sobie autoreklamę bo IP jest to samo, proszę nie oszukiwać forumowiczów!
Wystarczy uczciwie się zareklamować.
Polecam Studio Mebli Kuchennych KOY w którym pracuję na pl. Górlnośląskim w Gdyni-Orłowie.
czy ktoś robił meble w MEBLIFE? Chciałabym u nich zamówić, ale chcę mieć jakieś opinie
www.meblegdansk.pl
i dlaczego ja nie weszłam na to forumk zanim zamówiłam mebler w MEBLOSTYLU z Elbląga, jednostka ich jest na Gildii w Gdańsdku. Bujam sie z nimi już prawie rok. Właśnie podałam ich do Sądu. Zawiasdy nie trzymają, stół sie buja a MEBLOSTYL ma mnie w .........
Okropna firma.
ja nie polecam firmy SIMA - która w osobie p. Szymona życzy sobie całkowitą zapłatę przed dostarczeniem meble a jak czegos brakuje to obietnice obietnice i jeszcze raz obietnice a kuchnia na montaż czekała ponad miesiąc. W końcu została zamontowania po wielu utarczkach słownych z olewającym klienta biurem ale i tak masa usterek - cena zupełnie nieadekwatna do ostatecznego wyniku. Omijać z daleka
www.meblegdansk.pl
okucia markowe a reszta kiepska
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z całą odpowiedzialnością mogę polecić stolarnię pana Tomasza Zdunkowskiegio z Pierwoszyna solidny i uczciwy mieszkam na osiedlu morskim w Gdyni i jestem bardzo zadowolona.wszystko od projektu po samo wykonanie mebli sprawnie i bezproblemowo polecam.
Strona firmowa :
http://meblekuchennegdynia.pl
Mam swoją wymażoną kuchnię, efekt końcowy przerósł moje oczekiwania. Zamieściłam moja kuchnię w galerii zdjęć, suer wykonanie nie miałam żadnej uwagi po montażu polecam wszystkim

Asia

http://galeria.trojmiasto.pl/MOJA-NOWA-KUCHNIA-NOBILIA-114059.html?id_ww=37&pozycja=0
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ja tez prosze o namiar na rzeczoznawce barbarajan@op.pl chodzi o jakosc mebli kuchennych
Bardzo ładna ta kuchnia, a można wiedzieć ile kosztowała?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Rachunki za wodę Gdynia Zamenhofa (4 odpowiedzi)

Witam, czy możecie się podzielić informacjami jakie macie rachunki za wodę w tym budynku? Według...

Drzwi zewnętrzne Aluhaus - warto? (37 odpowiedzi)

Dzień dobry, Chcemy wymienić stare drzwi na nowe. Stwierdziliśmy z mężem, że pójdziemy w drzwi...

Okna Pava Oknoplast prośba o opinie (19 odpowiedzi)

Witam, Myślę o zamówieniu tych okien ale nie wiem jeszcze na 100%. To nowość nie znam nikogo...

do góry