Widok
Nie wiem niestety jak z jakością mebli skórzanych, ale wiem jak z obsługą...niestety firma nie przystosowana jeszcze do standardów europejskich. Nie byłam zadowolona z jakości obsługi na tyle, że podziękowałam za kartę zniżkową i zrezygnowałam z ponownych zakupów w tym miejscu ( salon przy Grunwaldzkiej ).
UWAGA NA FIRME EKOLINE
Odradzam zakup mebli Vero w sklepie Ekoline Domoteka. Kupiłam 2 narozniki za ponad 15 000 zł i oba są z wadami. Jeden ma uszkodzone nożki i mebel 3 tygodnie stoi już na ksiązkach, dodatkowo oparcia i zagłówki są pofałdowane i źle wypełnione (jakby zeszło z mebla powietrze), dodatkowo krzywe szycie, różne wysokości oparcia między jednym a drugim elementem narożnika itd. Gdy złożyłam reklamację to po 14 dniach odpisali, że reklamacja jest bezzasadna i proponują tylko wymienić nóżki. Mam już dość z nimi rozmawiać, wiec zgłosiłam się do rzecznika.
Ludzie ostrzegam was przed firma Vero i sklepem Ekoline a zwłasza pania kierownik Emilia J., która nie robi nic w kierunku załatwienia reklamacji.
Ludzie ostrzegam was przed firma Vero i sklepem Ekoline a zwłasza pania kierownik Emilia J., która nie robi nic w kierunku załatwienia reklamacji.
Skoro masz takie złe wspomnienia to poradzę Ci Wypoczynki ze skóry które ostatnio podbily moje serce. Komfort, łatwa pielęgnacja i kompleksowa obsługa to synonimy tej firmy