Widok
meble ze sklepu online
Hejo! Czy ktoś z was miał może do czynienia ze sklepem http://www.topeshop.pl ? Bo znalazłam tam śliczną komodę i zastanawiam się jak z ich jakością.
Ja właśnie nie za bardzo mam jak latać po sklepach, a zdecydowałam się na zmianę aranżacji salonu i szukam mebli głównie w internecie. Z drugiej strony wiadomo, że lepiej mebel zobaczyć na własne oczy, dotknąć i wtedy podjąć decyzję, bo na zdjęciach to wszystko ładnie wygląda a potem przyjeżdża bubel :P
Przymierzam się do zamówienia przez net'a narożnik i na jakieś stronie zauważyłem zapisek, że ze względu na to, ze mebel jest na zamówienie to nie podlega on możliwości zwrotu jak innych produktów zakupowanych przez internet w przeciągu 10dni od dostarczenia. Niby mebel na zamówienie i wydaje się takie postępowanie logiczne, ale jeżeli na dzień dobry ktoś w sklepie pomyli np. rodzaj obicia to nie chciałoby mi się robić reklamacji tylko po prostu zwrócić towar.
Czy ktoś możne spotkał się z czymś takim?...czy takie praktyki są zgodne z prawem?
Czy ktoś możne spotkał się z czymś takim?...czy takie praktyki są zgodne z prawem?
Z czystym sumieniem mogę polecić Ci najnowszą kolekcję Possi Light. Wrzuciłabym Ci linka, ale zaraz wywalą za spam. Meble są bardzo dobrej jakości w przyzwoitej cenie. Sama wybierasz kolorystykę poszczególnych elementów szafki. Kolejnym plusem mebli modułowych jest to, że możesz je ustawiać i przestawiać, jak Ci wygodnie. :)