Widok

meble ze sklepu online

Hejo! Czy ktoś z was miał może do czynienia ze sklepem http://www.topeshop.pl ? Bo znalazłam tam śliczną komodę i zastanawiam się jak z ich jakością.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odkryj idealne rozwiązanie do przechowywania dzięki konfigurowalnym projektom KILO. Nasze trwałe jednostki ze sklejki brzozowej są zbudowane tak, aby służyły długo i oferowały nowoczesną estetykę. Spersonalizuj rozmiar, układ i wykończenie, aby pasowały do stylu i potrzeb Twojego domu. https://www.kilo.nl/product-category/allproducts/storage/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej ;) Ja niestety nie miałam styczności z tym sklepem więc nie powiem. Natomiast mam zamiar odrestaurować meble i poszukuje gałki i uchwyty meblowe jak tutaj https://dotmanufacture.com/ Moim zdaniem to dobra opcja by meble dostały drugie życie.

Teraz tanie wcale nie oznacza tandetne. Można znaleźć niedrogie meble, które mają dobrą jakość. Takie oferuje fabryka mebli Kępno, na tej stronie możecie przejrzeć ofertę ifm-meble.com . Możecie u nich zamówić sofy, fotele, narożniki czy łóżka. Mają bardzo duży wybór różnych mebli tapicerowanych. Poza tym mebel można też zwrócić w ciągu 14 dni.
Ja również. Stałam się ostrożniejsza od kiedy kupiłam meble przez neta. Pierwszy i ostatni raz. To było totalne rozczarowanie. Teraz jak mam coś kupić to latam po sklepach. Trochę ruchu nie zaszkodzi;)
Zapraszam do salonu z meblami RAD-POL Gdańsk al. Grunwaldzka 569 lub Sopot ul. Bohaterów Monte Cassino 47
Meble nowe stylizowane lub nowoczesne.
Zapraszam na stronę http://www.rad-pol.com.pl/ oraz śledzenie na FB gdzie zamieszczane są nowe oferty : Rad-Pol Gdańsk/Sopot.
Ja na swoje meble potrzebowałam dodatkowej kasy. Skorzystałam z internetowych pożyczek http://www.kf-omega.pl/ i mam sypialnię marzeń. Pożyczka na super warunkach, warto było.
Natknęliśmy się na ten topeshop jak na necie szukaliśmy szafki rtv o konkretnych wymiarach i kolorze, szfaka jak nam pasowała była w topeshop ale po zobaczeniu ceny (śmiesznie niska) dalej jej nie braliśmy pod uwagę.

Trzeba pamiętać, że w prezentacji mebli i nie tylko mebli na necie jest dużo socjotechniki, foty, naświetlenie, kolorystyka, klimat , ale wg mnie nie da się wyprodukować mebla spełniającego nasze oczekiwanie w cenie na topeshop, jesteśmy przekonani, że na żywo niespodobałby się nam. Takie rzeczy jak narożniki szafki, faktura, uchwyty są niedoocenienia przez net
Zgadzam się z Janiną. Mam te mebelki od niedawna w salonie i są rewelacyjne. Mój salon budzi teraz podziw i zazdrość odwiedzających haha ;) Plusem jest też to, że łatwo można je przestawiać i kombinować z nimi. Mąż źle obliczył szerokość jedenego z modułów ale po kilku roszadach udało się meble ustawić inaczej, fajnie i sprawić, że nigdzie nie wystają:)
W salonie. Wolę zawsze sprawdzić na żywo zanim coś kupię;)
@matyllda a gdzie kupowałaś meble? Salon czy w necie?
Obejrzałam mebelki, zacna kolekcja zacna:) szkoda, że niedawno kupiłam nowe meble do salonu. Ale co się odwlecze to nie uciecze, namówię Lubego na nowe meble do sypialni;) Wydaje mi się, że się sprawdzą.
Dzięki za linka!!!Bardzo mi się podobają, zdecydowanie w moim stylu. Przeoczyłabym taka kolekcję:D wybiorę się w weekend zobaczyć a raczej upewnić się, że mam nowe meble w salonie;)
Mam i chwalę sobie ten zakup. Meble są bardzo nowoczesne, wyglądają niepozornie ale sporo da się tam upchnąć;) do tego solidne wykonanie - za to ogromny plus. Naprawdę warto. Miałam spory wybór jeśli chodzi o kolor ale ostatecznie zdecydowałam się na biały.
Z czystym sumieniem mogę polecić Ci najnowszą kolekcję Possi Light. Wrzuciłabym Ci linka, ale zaraz wywalą za spam. Meble są bardzo dobrej jakości w przyzwoitej cenie. Sama wybierasz kolorystykę poszczególnych elementów szafki. Kolejnym plusem mebli modułowych jest to, że możesz je ustawiać i przestawiać, jak Ci wygodnie. :)
Marzą mi się nowe meble do salonu, jakieś stylowe i nowoczesne. Obawiam się tylko, że pewnie cena mnie zgasi:/ w necie ceny są niezłe ale nie jestem pewna co do solidności wykonania. Może ktoś zna coś w salonie stacjonarnym w przystępnej cenie?
Dokładnie. Również wolę pochodzić po salonach. Czasami można znaleźć w necie tańszą ofertę ale wolę dopłacić więcej i mieć solidne meble. W końcu nie zmieniamy ich codziennie;)
Nie lubię kupować kota w worku, jeśli am coś zakupić to wolę to namacalnie zobaczyć i zdecydować. A tym bardziej jest później coś nie gra to wiem gdzie się udać i z kim rozmawiać by wszystko wyjaśnić. Nikt mnie nie zbyje.
Ja raczej w nieznanych sklepach nie kupuję. Jak już szukam mebli to zazwyczaj w Agacie, bo przynajmniej wiem, że przyjdzie do mnie to co zamawiałam i w niedrogiej cenie.
Przymierzam się do zamówienia przez net'a narożnik i na jakieś stronie zauważyłem zapisek, że ze względu na to, ze mebel jest na zamówienie to nie podlega on możliwości zwrotu jak innych produktów zakupowanych przez internet w przeciągu 10dni od dostarczenia. Niby mebel na zamówienie i wydaje się takie postępowanie logiczne, ale jeżeli na dzień dobry ktoś w sklepie pomyli np. rodzaj obicia to nie chciałoby mi się robić reklamacji tylko po prostu zwrócić towar.

Czy ktoś możne spotkał się z czymś takim?...czy takie praktyki są zgodne z prawem?
Jakie meble polecacie? Podobno ostatnio "w modzie" są meble modułowe. Ktoś ma i może się wypowiedzieć?

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jakie biuro nieruchomości polececie ?? (95 odpowiedzi)

Jakie biuro nieruchomości polecacie ? . Mam zamiar sprzedać mieszkanie , a potem kupić większe...

Ozdoby,dekoracje na ścianę... (46 odpowiedzi)

Szukam inspiracji dotyczących tego co można umieścić na nowo wymalowanej ścianie... Czy ktoś mam...

do góry