Widok

echo serca płodu-gdzie w Gdańsku?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy orientujecie sie, gdzie poza Invictą, zrobię badanie echo serca płodu? Co prawda mam skierowanie do invicty ale najbliższy termin na nfz to czerwiec. A prywatnie 210 zł. Zanim sie zdecyduje, szukam czegoś taniej.
Proszę o rady.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak czekasz dwa miesiace koszt 280 zł masakra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ok, zapisałam się do gabinetu w Gdyni na ul. Filipkowskiego. Cena to 200 zł a wizyta już jutro.
Nie będę niepotrzebnie czekać w niepokoju.
Dzięki za rady, jesteście niezastąpione.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gameta w Gdyni?

A sprawdzałaś w przychodni Gdynia Dąbrówka? Tam też robią na NFZ.

Wg mnie lepiej zapłacić za konkretne badanie u dobrego specjalisty -podaną kwotę niż szukać półśrodków i przy okazji posłuchać serduszka. Nie dość ze to tez kosztuje, a i tak nie jest najbardziej wskazanym badaniem w tym momencie. No ale to Twój wybór....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki Olka1, zarejestrowałam się do niego na jutro prywatnie. Nie robi konkretnie echa serca płodu, ale zrobi raz jeszcze usg prenatalne i przy okazji posłucha serduszka. Chociaż coś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W Inviccie mają kosmiczne terminy. Nie mogę czekać do czerwca z badaniem bo to TERAZ jest coś nie tak z płodem. A prywatnie przyjmą mnie za 210 zł na koniec kwietnia. NO ŻART.
Dlatego szukam czegoś innego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W invicta jest bardzo dobry kardiolog. Do dziś robię juz 6 i 5 letnim dzieciom coroczne kontrolne echo serca właśnie tam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja 4 lata temu robilam na ul filipiowskiego w gdyni chodz sama jestem z gdanska ale naprawdę warto
A dering nie robi przypadkiem?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry