Widok

echo serca płodu-gdzie w Gdańsku?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy orientujecie sie, gdzie poza Invictą, zrobię badanie echo serca płodu? Co prawda mam skierowanie do invicty ale najbliższy termin na nfz to czerwiec. A prywatnie 210 zł. Zanim sie zdecyduje, szukam czegoś taniej.
Proszę o rady.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr Chojnicki najlepszy specjalista,wspaniałe podejście do dzieci
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podbijam, ktoś ma jakieś świeże info gdzie można zrobić echo serca płodu?
Jestem umówiona w Invicie, ale koszt 280zl co jednak trochę przeraża, może któraś z mam może polecić kogoś godnego zaufania i tańszego.
Będę wdzięczna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziewczyny u kosmetyczki, czy u mechanika zostawiacie dużo większe pieniądze bez szemrania, a na człowieka który ma ocenić zdrowie Waszego maluszka i który uczył się tyle lat żałujecie...straszne
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Straszny to Ty jesteś i Twoja pusta opinia...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A co w tym złego że ktoś chce się dowiedzieć kto i w jakiej cenie wykonuje konkretną usługę. Może można na nfz? Może invicta jest droga i można miec tą są samą jakość za różne ceny, może u jakiegoś lekarza płaci się krocie tylko za nazwisko , może dla kogoś 300 zł to dużo ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam wspomniany już wcześniej gabinet na Filipkowskiego w Gdyni http://www.gdyniamedica.pl/uslugi .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mamuska, a mnie w invicie powiedzieli, ze robia tylko na NFZ (termin lipiec), prywatnie nie. A ja kazde pieniadze bym zaplacila, byle zrobic wczesniej.
W ktorej invicie kosztuje 280 zl?

Do invicty warto dzwonić dzwonić może akurat jakiś termin się zwolni. Mi się udało wyłapać termin z dnia na dzień a następny wolny był za półtora miesiąca. Ewentualnie jeśli masz skierowanie z NFZ skontaktuj się z NFZ powinni pomoc ustalić gdzie w pomorskim najszybciej

A gdzie ta P. Dr. Przyjmujr

Nie ma się czego bać, echo serca płodu jest absolutnie bezbolesne. Ja robiłam je u dr Rozmus-Warcholińskiej. Nie spieszyła się, wszystko dokładnie sprawdziła. Czułam się zaopiekowana, a po wizycie byłam spokojna o zdrowie mojej córki. Każdemu polecam:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry