Widok

mega bajzel banino

spędziłem tu 4 lata I wracam do siebie.takiego syfu i bałaganu jak tu to trudno szukać.tu jest mega brzydko nawet latem.a teraz,brud,błoto i debile na drogach.ze tu zjeżdża tyle ludzi.głupi ten naród.nawet pączki były stare.a baba na poczcie,fak.nara
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 40

zysiek, k..wa to wszystko racja. banino to wielkie g...o. a ludzie tu mieszkajacy to syf z wioch i falowcow z new portu. patrz ty. buzia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9

No to w końcu taniocha, czy drożyzna, Leszku?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zgadzam się z tobą sam SYF i nawet w lato tu brzydko nic tu nie ma poza polem w około , choć i tego niedługo nie będzie. Tylko JUMBOSTRADY, błoto i brud. Cywilizacja tu nie zagląda.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 6

pepa do chlewu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

a kto Was tu chamy spraszał co?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mi tam dobrze się mieszka w Baninie wiadomo ze jest trochę minusów ale to z czasem mam nadzieję się zmieni. A nie mieszkam w szeregowcu tylko w Bliźniaczku wartym teraz co najmniej 500 tysięcy :)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kto tobie tą wycenę zrobił.?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dom wstanie developerskim kosztował 2 lata temu 420 tyś. Powierzchnia 160m2
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdzie w baninie są bliźniaki o pow 2x160mkw.?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Na Pszennej skrzyżowanie z Polnego wiatru :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oferta deficytowa widzę? ale cena niestety też większa, nie 200 tys a 400, 160 mkw, garaż, działka ponad 500m2... takie oferty były 2 lata temu.
Ciekawe ilu by było chętnych na kupno takiego domu wykończonego wewnątrz oraz z zagospodarowanym ogrodem za powiedzmy 500-600 tys zł? I to są realne pieniądze, jak ktoś by musiał wydać na kupno takiego domu, działki - 400 tys, wykończenie jakieś lekko 100 tys, pewnie nawet 150 tys. Zagospodarowanie ogrodu kolejne 20 tys zł...
No ale chmara sprzedaje domy 70m2 za 199 tys...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

prawda taka, że za dom wolnostojący + działka trzeba tyle minimum zapłacić w Baninie - wystarczy przejrzeć oferty na oto.dom czy gratce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ty katolski filozofie.Syf jest w twoim umyśle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odnośnie tego pierwszego postu i wzmianki o babie na poczcie to musze zaprotestować. Laska bardzo miła i sexowna. Wysyłałbym paczki...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ludzie... jak z korkami w Baninie ? Kupiłam chatę i nie dużo, ale trochę się obawiam...
Ktoś podrzuci jak tonwyglada w godzinach szczytu i contonzangodziny ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie obawiaj się. Z korkami tak jak w mieście. Stałe korki o stałych porach. Czasem większe czasem mniejsze. To jest kwestia wejścia w nowe nawyki a czasem wyjazdu 15 minut wcześniej niż zazwyczaj. To jest część codzienności. Też się bałam na początku więc rozumiem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie obawiaj się... :) Ja mieszkam od niecałych 2 mieś i dojazd zajmuje mi ok 20-25 min. do centrum Oliwy. Wcześniej mieszkałem na myśliwskiej w Gdańsku i dojazd zajmował mi... 20-25 min do centrum Oliwy... :) Ale tak jak już było napisane: wszystko zależy od godziny wyjazdu, ja jeżdżę na 7:30 do pracy, i czasami jeszcze odwożę dzieci do szkoły i żłobka, wtedy mi to więcej zajmuje, ale wyjeżdżam odpowiednio wcześniej. Kwestia przyzwyczajenia się do korków. Ja jestem przyzwyczajony, bo i tak zawsze rano stałem w korkach
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5
Na przymorze szybciej niż wcześniej z jasienia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Do Gdyni ok45-55 min korki i dojazd taki średni ale pkm w 20 min bedziesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do Gdyni pkm tak łatwo się nie dostaniesz - no chyba że do przystanku Gdańsk Rębiechowo będziesz jeździł samochodem. kiedyś z Rębiechowa był bezpośredni pociąg do Gdyni, teraz Przesiadka ale pociągi nie są skorelowane :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Drewutnia/Altana/Domek narzędziowy (35 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was miał kontakt z Powiatowym inspektoratem Nadzoru budowlanego w sprawie zgłoszenia...

do góry