Widok
Oferta deficytowa widzę? ale cena niestety też większa, nie 200 tys a 400, 160 mkw, garaż, działka ponad 500m2... takie oferty były 2 lata temu.
Ciekawe ilu by było chętnych na kupno takiego domu wykończonego wewnątrz oraz z zagospodarowanym ogrodem za powiedzmy 500-600 tys zł? I to są realne pieniądze, jak ktoś by musiał wydać na kupno takiego domu, działki - 400 tys, wykończenie jakieś lekko 100 tys, pewnie nawet 150 tys. Zagospodarowanie ogrodu kolejne 20 tys zł...
No ale chmara sprzedaje domy 70m2 za 199 tys...
Ciekawe ilu by było chętnych na kupno takiego domu wykończonego wewnątrz oraz z zagospodarowanym ogrodem za powiedzmy 500-600 tys zł? I to są realne pieniądze, jak ktoś by musiał wydać na kupno takiego domu, działki - 400 tys, wykończenie jakieś lekko 100 tys, pewnie nawet 150 tys. Zagospodarowanie ogrodu kolejne 20 tys zł...
No ale chmara sprzedaje domy 70m2 za 199 tys...
Nie obawiaj się... :) Ja mieszkam od niecałych 2 mieś i dojazd zajmuje mi ok 20-25 min. do centrum Oliwy. Wcześniej mieszkałem na myśliwskiej w Gdańsku i dojazd zajmował mi... 20-25 min do centrum Oliwy... :) Ale tak jak już było napisane: wszystko zależy od godziny wyjazdu, ja jeżdżę na 7:30 do pracy, i czasami jeszcze odwożę dzieci do szkoły i żłobka, wtedy mi to więcej zajmuje, ale wyjeżdżam odpowiednio wcześniej. Kwestia przyzwyczajenia się do korków. Ja jestem przyzwyczajony, bo i tak zawsze rano stałem w korkach