Widok

mega bajzel banino

spędziłem tu 4 lata I wracam do siebie.takiego syfu i bałaganu jak tu to trudno szukać.tu jest mega brzydko nawet latem.a teraz,brud,błoto i debile na drogach.ze tu zjeżdża tyle ludzi.głupi ten naród.nawet pączki były stare.a baba na poczcie,fak.nara
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 40
Bo wszyscy łapią się na cenę.....
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
No to ... NARA !!!
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 2

kazdy powinien dwa razy sie zastanowic zanim zdecyduje sie na ta dzielnice, niestety ma ona duzo minusow
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

to nie jest DZIELNICA tylko WIEŚ w SĄSIEDNIEJ GMINIE. Banino nie należy do Gdańska i prawdopodobnie nigdy nie będzie należeć!
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 1

całe szczęście
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 1
I to jest męska decyzja. Podziwiam.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
prawda.tyle syfu co tu to rzadko gdzie.błoto wszędzie.poczta lepiej nie mowic.prymityw w kościele,drożyzna i buce na drogach.taniocha zciąga tanioche ludzka
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 13
Koleś, piszesz i piszesz że już się zdecydowałeś, że się wyniosłeś ze dwa lata.
Już dzisiaj możesz się wynieść z forum. Wraz z tobą zniknie trochę banińskiego forumowego bagna.

Ps. Nie wiem tylko co ta Pani na poczcie jest winna, bo w kółko się jej czepiasz.
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 1

Leszek i słownika Ci nie podarowali. ŚCIĄGA a nie zciąga
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Robert właśnie takich zakompleksionych pustaków nam tu nie brakuje wracają do siebie , jeszcze kilku takich jak ty wróci i będzie piknie
wiesz jak wrócić ? znasz drogę ?
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 1
Robert,dzięki że taki wspaniały człowiek jak ty opuszcza tą społeczność.Syf,bałagan,brud i debilstwo to wszystko znalazłem w twoim w twoim umyśle.Oby jak najmniej tu w moim Baninie takich jak ty.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ooo jakas dobra wiadomosc z samego rana :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

widziały gały co brały baranie i nie wiń innych za swoje nieprzystosowanie. Błoto może i jest ale ludzie inni niż w mieście. A latem ptaki spiewaja, można rowerkiem jezdzić itp. Wynocha do betonowego miasta.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzieki Robert będzie luzniej ....szcesliwej drogi juz czas :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Masz niestety rację mieszkania budowane są w olbrzymiej ciasnocie bez dróg dojazdowych. Cena powinna być wyższa i powinien deweloper zadbać o wszystko. A tak osiedla gdzieś w polu i się martw.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Robert 1:0 dla Banina ... po prostu nie dałeś rady hahahaha, ale nie będzie mi przykro wręcz przeciwnie jak sobie pomyślę o tobie jak się kisisz gdzieś tam w betonowym pokoiku z ,ze śmietanką towarzyska pod trzepakiem bądź na ławce to mi się od razu poprawi humor.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wychodzi na to, że Wy narzekacze jesteście głupsi, skoro tu zamieszkaliscie zapewne jeszcze z kredytem. Jest tutaj naprawdę dużo szczęśliwych osób, świadomych i nienarzekajacych na wszystko. Jaka była wizja? Dom z ogrodem i garażem za 250 tysięcy, asfalt wylany i dookoła galerie, makdonaldy i starbaksy, bo pewnie z takiego świata tu przyjechaliście. Ludzie ujrzeli pierwszy raz krowę, zobaczyli błoto i wiatr więjacy przez większość roku i boją się ubrudzić swoje trampeczki.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 1

ale strata.... tragedia,,,,eejjjj ludzie Robercik nas opuszcza....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Temat umarł 7 miesięcy temu,a dzisiaj ktoś go se odkopał i se Baniniaki postanowili dalej żegnać się z gimnazjalistą :)

P.s Ja se to tłumaczę tą wodą, że to przez tą wodę te Baniniaki się tak zachowują:)

Pozdrawiam ogarnięty Zdzisek
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry