Widok

mega bajzel banino

spędziłem tu 4 lata I wracam do siebie.takiego syfu i bałaganu jak tu to trudno szukać.tu jest mega brzydko nawet latem.a teraz,brud,błoto i debile na drogach.ze tu zjeżdża tyle ludzi.głupi ten naród.nawet pączki były stare.a baba na poczcie,fak.nara
popieram tę opinię 41 nie zgadzam się z tą opinią 40
Banino to nie Trójmiasto
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Te inwektywy piszą prymitywi „miastowi nieudacznicy! Wstyd to nie normalni ludzie.mieszkam tu 16 lat i wybrałam z rodzina najwspanialsze miejsce w trojmiescie!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

chyba,że jechałeś w niedzielę....,bo na pewno nie w tygodniu w czasie nauki szkolnej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jezeli wyjechałeś o 7 -53 to musiałeś dość mozolnie poruszać się do Ronda turbinowego i myślę, że gdzieś 8-05 wjechałeś na Budowalnych w stronę Matarni i tam też nie jest wesoło więc do skrzyżowania ze Słowackiego najwcześniej pewnie byłeś 8-15 i stamtąd do "kręciołków" pewnie 8-25 i minimum bite 20 minut do Niedzwiednika 8-45. Na Zółnierzy Wyklętych do mostu przy Galerii następne minimum 20 . Nie wiem gdzie we Wrzeszczu byłeś , ale pewnie trzeba liczyć 9-05. Na moje o 8-20 co najwżyej byłeś kawałek za Lidlem na Karczmie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale tu idiotyzmy niektorzy pisza, a z osowej to ile sie jedzie do Gdanska ? Smiem twierdzic, ze znacznie dluzej przez zapchana kazda ulice i na osiedlu i spacerowa , a zanim sie dojedzie na slowackiego to mija wiecej czasu...

Druga sprawa to przeciez kazdym miejscu , na pewno z Banina mozna szybciej dojechac np. do Gdyni ...

Takie mowienie o tym ile czasu zajmuje dojazd jest bezcelowe, to tak jakby sie smiac z kogos z centrum gdanska, ze dojezdza dluzej do budynku pkm na matarni niz ludzie z banina ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podziw w pozytywnym sensie oczywiście. Mi by sie nie chciało tracic tyle czasu na dojazd. W 20-25 min w godzinach szczytu? Chyba helikopterem. Kiedys jechałem godzinę do galerii bałtyckiej i tyle samo do gdyni przez Chwaszczyno w godzinach szczytu. 20 min to tylko w ciągu dnia.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

i jeszcze po drodze jest Rębiechowo....

Elegancko ☺
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziękuję za podziw :) dzis rano start z banina o 7 53 , w pracy we wrzeszczu 8 20 ... faktycznie "tragedia"..
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podziwiam ludzi którzy zdecydowali się zamieszkac w Baninie i dojeżdzać do pracy w Trójmieście. Ja nie dojeżdzam w ogóle do pracy, ale gdybym musiał to bym został w trójmieście.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14

To samo mówili o Kowalach. Wierzysz, że Żukowo odda podatkową żyłę złota miastu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bedzie nalezec zobacz jak to wszystko sie rozbudowywuje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

ale ta idiotka ma na imię Robert
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jedna idiotka mniej....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ok przepraszam nie dokładnie policzyłam: pkm z Pępowa 6:46 w Gdynia Karwiny jest około 7:03

Mi do Wrzeszcza dojazd zajmuje 20 min☺.wyjazd o 5:00
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drogi anonimie co do centrum Oliwy dojeżdżasz w 20-25 minut, powiedz mi jak to robisz? Masz zdolność teleportacji? Faktyczny dojazd jaki robię na Zaspę ,w okolicach około 7 rano, to 45 minut, więc dwa razy dłużej od Ciebie, ale chciałbym usłyszeć tę złotą radę jak to robisz. Może jeździsz paralotnią,wszak nie uściśliłeś czym
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wyjeżdżając o 7:30 do Brzeźna na miejscu jestem koło 8:30, większość drogi trzeba niestety stać w korku. Znacznie krócej jedzie się w ferie i wakacje.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
do Gdyni pkm tak łatwo się nie dostaniesz - no chyba że do przystanku Gdańsk Rębiechowo będziesz jeździł samochodem. kiedyś z Rębiechowa był bezpośredni pociąg do Gdyni, teraz Przesiadka ale pociągi nie są skorelowane :(
Do Gdyni ok45-55 min korki i dojazd taki średni ale pkm w 20 min bedziesz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (16 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

do góry