Widok
Jezeli wyjechałeś o 7 -53 to musiałeś dość mozolnie poruszać się do Ronda turbinowego i myślę, że gdzieś 8-05 wjechałeś na Budowalnych w stronę Matarni i tam też nie jest wesoło więc do skrzyżowania ze Słowackiego najwcześniej pewnie byłeś 8-15 i stamtąd do "kręciołków" pewnie 8-25 i minimum bite 20 minut do Niedzwiednika 8-45. Na Zółnierzy Wyklętych do mostu przy Galerii następne minimum 20 . Nie wiem gdzie we Wrzeszczu byłeś , ale pewnie trzeba liczyć 9-05. Na moje o 8-20 co najwżyej byłeś kawałek za Lidlem na Karczmie.
ale tu idiotyzmy niektorzy pisza, a z osowej to ile sie jedzie do Gdanska ? Smiem twierdzic, ze znacznie dluzej przez zapchana kazda ulice i na osiedlu i spacerowa , a zanim sie dojedzie na slowackiego to mija wiecej czasu...
Druga sprawa to przeciez kazdym miejscu , na pewno z Banina mozna szybciej dojechac np. do Gdyni ...
Takie mowienie o tym ile czasu zajmuje dojazd jest bezcelowe, to tak jakby sie smiac z kogos z centrum gdanska, ze dojezdza dluzej do budynku pkm na matarni niz ludzie z banina ...
Druga sprawa to przeciez kazdym miejscu , na pewno z Banina mozna szybciej dojechac np. do Gdyni ...
Takie mowienie o tym ile czasu zajmuje dojazd jest bezcelowe, to tak jakby sie smiac z kogos z centrum gdanska, ze dojezdza dluzej do budynku pkm na matarni niz ludzie z banina ...
Drogi anonimie co do centrum Oliwy dojeżdżasz w 20-25 minut, powiedz mi jak to robisz? Masz zdolność teleportacji? Faktyczny dojazd jaki robię na Zaspę ,w okolicach około 7 rano, to 45 minut, więc dwa razy dłużej od Ciebie, ale chciałbym usłyszeć tę złotą radę jak to robisz. Może jeździsz paralotnią,wszak nie uściśliłeś czym