Widok

fejt

gratulacje :)
no no no ....
kto by sie spodziewal ze z takiego szkraba wyrosnie taka powazna osoba ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiszczak, Gaja!!

prosze nie przeszkadzać Pafnucemu w drzemce.

Awari

Panna Płaski brzuszek jest już przeszłością

Stworku

drzemka kojarzy mi się z drzemikiem - a więc zabieram się do dzieła !!!

Kiszczak

oczywiście ze jest przeszłością, teraz jest serek ;)

Gaju

ale potem poproszę o przepis na Dżemiącego Pafnucego.

Gaju

dysponujemy szerokim asortymentem płynnych i stałych pożywek.

Prosze bardzo

DZIAB

Kiszczak

Nie rozśmieszaj mnie. Czyzby źle było, ze zacząłem się uczyć? Mylisz się grubo, stary. Wcale nie pozuję, aby zarwać sobie laseczkę, mogę je zarywac gdzie indziej i na pewno nie tutaj. Stwierdziłem, że rację mają ci, którzy piszą, że poziom rozmów tutaj prezentowany jest zenujący, więc postanowiłem pokazać sie z innej strony. Kiedyś gdy miało sie kilka latek mniej pisało się o tym jaki to ja zakochany jestem i takie tam, no teraz jak widzisz piszę o czym innym. Mi tam źle nie jest z tego powodu, ze się zmieniłem, tak samo jak i duzej liczbie mych znajomych. Wydaje mi się, że nic ci do tego. Twoje mniemania o tym że przepisuję całe książki już gdzies chyba wcześniej były, a no tak to gaja pisała. Jak chcesz to mniemaj sobie dalej, no widzisz ja akurat mam dobrą pamięć i przepisywac książeczek nie muszę, natomiast część z moich długich nicków to także moje własne wnioski, przypisy, etc., etc.Chybaśmy poważnie nie gadali kilka lat (jeśli kiedykolwiek gadalismy poważnie), więc co Ty akurat możesz o mnie wiedzieć. Tak więc myśl sobie co tam chcesz i nie gadaj za dużo bajeczek na mój temat, bo jak usłyszałem twoje fantazje to pomyslałem zebyś może książkę fantastyczną napisał. Widzę, że zostałeś na poziomie "potoczniaka" i rozumiem, ze jesteś szczęśliwy. Bycie cieciem teraz jest praktyczne- moge się tam uczyć i czytać książki, tak więc próba ośmieszania za pomocą chwytów erystycznych ci się nie powiodła

Gajeczka

Wydaje mi się, ze napisalłem , że o panu M.(przepraszam, że o nim znów piszę) nie będę pisał, ale chyba chodziło o inny sens, więc wydaje mi się, ze to jakieś łapanie mnie za słówka. Dobranoc, bo to już noc...

Kiszczak

O tej wolności w ostatnim zdaniu to był żart? Jesli nie no to jesteś naiwny... na razie

Kiszczak

Pamiętam, że jak Mentat jeszcze w Gratce pisał, to też błyskał wiedzą, na dodatek nieprzeciętną i teraz jak jego teksty czytam to dopiero mogę to docenić. Jak pamiętam też opierał sie on na przeczytanej literaturze i ludzie gdy nie mogli zrozumieć tego o czym pisze to mu ubliżali. Pisali tak jak do mnie pisano, a więc że "bełkot naukowy" jak to kiedyś ujął Lauer. Nie przeprowadzali w ogóle krytyki tego co pisał, nie dotykali istoty i kierowali się zazwyczaj swoją wiedzą potoczną. Wy robicie oprócz Gaji cały czas to samo... Twój nick tak naprawdę nic nie wyrażał, tylko powierzchowny osąd mojej osoby

ale

was tu nalazlo ...

Gaja

Wyraz "nie będę" pomyliłaś z wyrazem "notabene", tak więc czuję się rozgrzeszony i będę pisał o Malthusie ile wlezie...Przejrzyj sobie sama posty do Ciebie ode mnie - ja nie znalazłem tego że niby miałbym o Malthusie nie pisać...

Inne tematy z forum Hydepark

Hotel w Raciborzu (3 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Vibracje (37 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry