Widok

ekipa budowlana

Strzyża Temat dostępny też na forum:
Szukam ekipy budowlanej do wykonania adaptacji poddasza na cele mieszkalne. Praca od zaraz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam serdecznie Firma http://www.lider-rembud.pl Tomasz Cichal wykonujaca prace remonty i wykonczenia pod klucz jest zainteresowana współpracą z państwa wykończenia mieszkania
Zapraszamy do oglądania naszych prac na https://www.facebook.com/Lider-RemBud-Tomasz-Cichal-422996224570078/?ref=hl
najnowsze realizacje również na stronie :) zapraszam do kontaktu pod numer 512759350 lub biuro@lider-rembud.pl Rozwijam się też dzięki rekomendacjom.

Pozdrawiam Tomasz Cichal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Lider- Rembud nie polecam! Pan - właściciel Firmy umawia się na wycenę mieszkania do remontu, następnie nagle przesuwa termin wizyty i wogóle się nie pojawia. Bez żadnego uprzedzenia telefonicznego, czy chociażby sms-a. Telefonu nie raczy odebrać. Nie polecam tej Firmy!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

miała pani dzwonić do mnie w tej sprawie dwa tygodnie temu i co ?

Czy mam przyjemność z Panem który był u mnie na wycenie z Gdyni? Sprawa jest otwarta. Początek prac na początku czerwca. W maju remont dachu. Proszę o podanie tel. do kontaktu

Polecam w takich przypadkach przejrzeć ofertę lokalnych firm wykończeniowo-budowlanych. W Gdańsku bardzo fajne projekty ma ITOdesign - robią cuda. Nie znalazłam niestety w ich realizacjach poddaszy, ale pojedyncze pokoje, mieszkania i domy wyglądają solidnie i nowocześnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

architekt wnętrz - polecane osoby (16 odpowiedzi)

Jeżeli korzystaliście z usług architekta wnętrz to poproszę o wpisanie osoby, którą możecie...

pranie dywanów (16 odpowiedzi)

Mam do wyprania dwa dywany coś około 1,2x1,7 możecie kogoś polecić?

Schody (3 odpowiedzi)

Witam, Poszukuje firmy badz stolarza ktory wykona mi schody w domu. Wstepnie podobaja mi sie...

do góry