Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
W 100% POLECAM! wątek zamknięty Bardzo polecam szkołę elGrande! Kapitalni instruktorzy, świetnie...
~Sylwia
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 kwietnia 2011

Serdecznie polecam! ;-) wątek zamknięty Do elGrande zapisałam się właśnie dzięki temu foru. Przeglądałam inne...
~Roksana
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 grudnia 2010

Polecam! wątek zamknięty Do szkoły trafiłam z polecenia mojego kolegi, który przekonywał mnie, że...
~Justyna
-

dodano: 25 października 2010

oczywiscie ze tak!! wątek zamknięty Kurs zrobilam bardzo szybko, Pan Darek swietnie przygotowuje kursantow do...
~Sylwia
-

dodano: 11 października 2010

Polecam!!! wątek zamknięty Na kurs prawa jazdy zapisalam sie (niestety) do innej szkoly nauki jazdy i po...
~jola
-

dodano: 24 marca 2010

duże tak wątek zamknięty Zdany egzamin za pierwszym razem :) ... Zdobyte przeze mnie tutaj i dzięki...
~Tomek :D
-

dodano: 1 lutego 2010

Jestem na TAK ;) wątek zamknięty Witam. Egzamin oczywiście zdany! Nie będę pisać, kogo polecam, ponieważ dobra...
~Cилвиja
-

dodano: 8 stycznia 2010

Świetna szkoła jazdy wątek zamknięty Uważam że szkoła El Grande jest świetna pod każdym względem.Dobra i miła...
~Adam B.
-

dodano: 7 stycznia 2010

Super szkoła:) wątek zamknięty Na kurs zapisałam się razem z siostrą, raczej bez nadziei na sukces;P Już na...
~Ania K.
-

dodano: 17 grudnia 2009

Polecam wszystkim! wątek zamknięty Bardzo polecam szkołę El Grande. Dobra lokalizacja, przystępna cena oraz...
~Kamila G
-

dodano: 9 grudnia 2009

super szkola super ludzie i atmosfera wątek zamknięty wielkie dzięki całemu zespołowi szkoły za wszystko - nie zdałem za pierwszym...
~Daniel Gdynia
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 28 listopada 2009

podjelam najlepsza z mozliwych decyzji... wątek zamknięty ...przychodzac do tej szkoly :D. Przemila, kameralna atmosfera. Duza...
~Asia
-

dodano: 11 listopada 2009

Mariusz - opinia wątek zamknięty Do szkoły jazdy zapisałem się z polecenia brata, który był bardzo zadowolony...
~Mariusz
-

dodano: 10 listopada 2009

Zdałem za pierwszym razem. wątek zamknięty O szkole dowiedziałem się od kolegi, który bardzo ją wychwalał. Po...
~Michau
-

dodano: 6 listopada 2009

Same superlatywy......:-) wątek zamknięty Sytuacja,że tak powiem "życiowa" zmobilizowała mnie do natychmiastowego...
~Michu
-

dodano: 29 października 2009

POLECAM wątek zamknięty Bardzo polecam tą szkołe!!!!Kurs trwał bardzo krótko, Instruktorzy bardzo...
~Ola Ż.
-

dodano: 24 września 2009

Rewelacyjna! Zdałam za pierwszym razem. wątek zamknięty Ośrodek jest super. Przyjemna atmosfera oraz kompetentni instruktorzy. Kurs...
~Emila
-

dodano: 22 września 2009

Zdałem za pierwszym razem wątek zamknięty Szkoła godna polecenia. Ceny na tle konkurencji przystępne, ośrodek ładny,...
~Maciek
-

dodano: 12 września 2009

Zdałam egzamin ! wątek zamknięty Polecam ten ośrodek, a szczególnie Panią Wiolę instruktorkę. Zdałam już za 3...
~Agnieszka G
-

dodano: 16 lipca 2009

yes yes yes :) wątek zamknięty Powiem krótko, totalne antytalencie ze mnie jeśli chodzi o prowadzenie...
~Agnieszka Sawicka
-

dodano: 9 lipca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
64

63

wątków

do góry