Widok

meldunek tymczasowy potrzebny od zaraz odpłatnie

witam
potrzebuję kupić meldunek tymczasowy w gdańsku, powód: rejestracja w urzedzie pracy, właściciel mieszkania które wynajmuje nie chce się zgodzić, a ja musze miec meldunek, żeby sie zarejestrować w urzedzie pracy i tym samym znaleźć pracę, taki jest wymóg mojego potencjalnego pracodawcy ;-(, bardzo proszę o pomoc,w miarę skromnych możliwości zapłacę, powazne oferty proszę na maila: ania.karmelka@gmail.com
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10
śmierdzi przekrętem...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
łatwiej ci bedzie o meldunek czasowy-na okreslony czas

watpie ,zeby ktos chciał za pieniadze to zrobic
gdyz bardzo duzo ryzykuje
wymedowac jest o wiele trudniej
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesli faktycznie wynajmujesz i z umowa wynajmu to wlasciciel nie ma nic do gadania. Umowa wynajmu w reke i do urzedu miasto na czas trwania umowy Cie zamelduja. Zgoda wlasciciela nie potrzebna uregulowane jest to przepisami i pisze to jako wlasciciel mieszkania.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja tez jestem włascicielem mieszkania i wiem z włąsnego doswiadczenia.ze jesli własciciel nie chce miec kłopotów
to z wynajmowania moze odstapic
i wiem tez jaki moze miec problem z wymeldowaniem
mimo iz prawo stanowi co mówisz
praktyka tego jest problematyczna
dla jednych i dla drugich
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
to o co prosisz--kogos
podpiac mozna pod te paragrafy

http://www.arslege.pl/falszerstwo-intelektualne/k1/a311/

moim zdaniem -nie łudz sie -nikt nie bedzie sie dla paru groszy narazał
ja osobiscie--choc rozumiem problem
nie zrobiłabym tego za zadne skarby,chyba ,ze rodzinie
ale wtedy -- forme uzyczenia lokalu

jednak z urzedami nigdy nie wiadomo
w naszym kraju za byle co mozna dostac w ł.

wymeldowanie kogos ,kto juz nie przebywał w moim domu
miały tylko dlatego dobry i 7 mieseczny skutek bo sie Pan w koncu wyprowadził i miałam tez plik innych papierów na niego

wiec ludzie sie asekuruja
znam tez dwa tak drastyczne przypadki--sprzedazy mieszkania-co było w 1 --forma rozpaczliwego wyjscia
z lokatorami.którzy
tez prosili o przysługe---a potem mieszkanie dewastowali i oczywiscie nie łozyli na jego utrzymanie
urzednicy w tych wypadkach nie działaja "na biegu"
i zanim człowiek dojdzie swych praw--to na przykłąd moze miec --całe w ekstrementach mieszkanie---to autentyczny przypadek z zycia mojej znajomej!

trzeba sie tez postawic na miejscu przeciwnym!

najlepsze rozwiazanie to porozmawiac rzeczowo z włascicielem i sporzadzic bezpieczna dla niego umowe--najmu na okreslony niedługi czas-i tym samym meldunku
taka umowa moze zawierac rowniez mozliwosc przedłuzenia ,w sytuacji wywiazywania sie w pełni przez wynajmujacego z umowy--co da twojemu pracodawcy jakis mały przyczynek do tego,ze
zameldowanie bedzie przedłuzane
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
urzad miejski w gdansku - mowi nie - nie zameldujesz się sama - musi byc wlasciciel , nr kw , dokument i umowa najmu.

Wiec nie piszcie glupot - zero wiedzy, kaszanka z kowal.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bzdura! Nie trzeba mieć meldunku by w pośredniaku się zarejestrować
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
wystarczy nie mieć meldunku nigdzie. wymelduj się i rejestracja w urzędzie w miejscu zamieszkania jest możliwa.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiedyś zameldowałam kuzyna kolegę bo potrzebował meldunek ,wymedowanie zajeło mi 2 lata .Chłopak tak naprawdę nie chciał się póżniej wymeldować chociaż wcale nie mieszkał w Polsce .Były przesłuchania itd nie polecam takich praktyk nikomu .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale wtedy dowód osobisty musi być wydany przez prezydenta miasta gdańsk, a żeby taki mieć to ostatni meldunek musi być w gdańsku. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
miejsce wydania dowodu nie ma żadnego znaczenia.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ale ty laska cos kombinujesz z tym meldunkiem, poczytaj sobie najnowsza ustawe o dowadach i meldunkach , tam wszystko jest napisane , mysle ze nawet Ty zrozumiesz ten bełkot prawniczy jakim sa ustawy. Dobra rada lepiej już zakończ temat meldowania za kase bo możesz za darmo z urzędu dostać meldunek na Kurkowej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
atrakcyjnaparagd@wp.pl
Piscataway
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Towarzyskie

"SWITEZIANKA" in English :) (11 odpowiedzi)

Witam !!! Oto inna obiecana rzecz - "Switezianka" po angielsku (niektore osoby zdazyly juz ja...

Czy lubicie imprezy integracyjne? (28 odpowiedzi)

Czy często są organizowane w Waszych firmach?

pan szuka pana (12 odpowiedzi)

poznam faceta bi dzis

do góry