Widok
meldunek tymczasowy potrzebny od zaraz odpłatnie
witam
potrzebuję kupić meldunek tymczasowy w gdańsku, powód: rejestracja w urzedzie pracy, właściciel mieszkania które wynajmuje nie chce się zgodzić, a ja musze miec meldunek, żeby sie zarejestrować w urzedzie pracy i tym samym znaleźć pracę, taki jest wymóg mojego potencjalnego pracodawcy ;-(, bardzo proszę o pomoc,w miarę skromnych możliwości zapłacę, powazne oferty proszę na maila: ania.karmelka@gmail.com
potrzebuję kupić meldunek tymczasowy w gdańsku, powód: rejestracja w urzedzie pracy, właściciel mieszkania które wynajmuje nie chce się zgodzić, a ja musze miec meldunek, żeby sie zarejestrować w urzedzie pracy i tym samym znaleźć pracę, taki jest wymóg mojego potencjalnego pracodawcy ;-(, bardzo proszę o pomoc,w miarę skromnych możliwości zapłacę, powazne oferty proszę na maila: ania.karmelka@gmail.com
to o co prosisz--kogos
podpiac mozna pod te paragrafy
http://www.arslege.pl/falszerstwo-intelektualne/k1/a311/
moim zdaniem -nie łudz sie -nikt nie bedzie sie dla paru groszy narazał
ja osobiscie--choc rozumiem problem
nie zrobiłabym tego za zadne skarby,chyba ,ze rodzinie
ale wtedy -- forme uzyczenia lokalu
jednak z urzedami nigdy nie wiadomo
w naszym kraju za byle co mozna dostac w ł.
wymeldowanie kogos ,kto juz nie przebywał w moim domu
miały tylko dlatego dobry i 7 mieseczny skutek bo sie Pan w koncu wyprowadził i miałam tez plik innych papierów na niego
wiec ludzie sie asekuruja
znam tez dwa tak drastyczne przypadki--sprzedazy mieszkania-co było w 1 --forma rozpaczliwego wyjscia
z lokatorami.którzy
tez prosili o przysługe---a potem mieszkanie dewastowali i oczywiscie nie łozyli na jego utrzymanie
urzednicy w tych wypadkach nie działaja "na biegu"
i zanim człowiek dojdzie swych praw--to na przykłąd moze miec --całe w ekstrementach mieszkanie---to autentyczny przypadek z zycia mojej znajomej!
trzeba sie tez postawic na miejscu przeciwnym!
najlepsze rozwiazanie to porozmawiac rzeczowo z włascicielem i sporzadzic bezpieczna dla niego umowe--najmu na okreslony niedługi czas-i tym samym meldunku
taka umowa moze zawierac rowniez mozliwosc przedłuzenia ,w sytuacji wywiazywania sie w pełni przez wynajmujacego z umowy--co da twojemu pracodawcy jakis mały przyczynek do tego,ze
zameldowanie bedzie przedłuzane
podpiac mozna pod te paragrafy
http://www.arslege.pl/falszerstwo-intelektualne/k1/a311/
moim zdaniem -nie łudz sie -nikt nie bedzie sie dla paru groszy narazał
ja osobiscie--choc rozumiem problem
nie zrobiłabym tego za zadne skarby,chyba ,ze rodzinie
ale wtedy -- forme uzyczenia lokalu
jednak z urzedami nigdy nie wiadomo
w naszym kraju za byle co mozna dostac w ł.
wymeldowanie kogos ,kto juz nie przebywał w moim domu
miały tylko dlatego dobry i 7 mieseczny skutek bo sie Pan w koncu wyprowadził i miałam tez plik innych papierów na niego
wiec ludzie sie asekuruja
znam tez dwa tak drastyczne przypadki--sprzedazy mieszkania-co było w 1 --forma rozpaczliwego wyjscia
z lokatorami.którzy
tez prosili o przysługe---a potem mieszkanie dewastowali i oczywiscie nie łozyli na jego utrzymanie
urzednicy w tych wypadkach nie działaja "na biegu"
i zanim człowiek dojdzie swych praw--to na przykłąd moze miec --całe w ekstrementach mieszkanie---to autentyczny przypadek z zycia mojej znajomej!
trzeba sie tez postawic na miejscu przeciwnym!
najlepsze rozwiazanie to porozmawiac rzeczowo z włascicielem i sporzadzic bezpieczna dla niego umowe--najmu na okreslony niedługi czas-i tym samym meldunku
taka umowa moze zawierac rowniez mozliwosc przedłuzenia ,w sytuacji wywiazywania sie w pełni przez wynajmujacego z umowy--co da twojemu pracodawcy jakis mały przyczynek do tego,ze
zameldowanie bedzie przedłuzane
Ale ty laska cos kombinujesz z tym meldunkiem, poczytaj sobie najnowsza ustawe o dowadach i meldunkach , tam wszystko jest napisane , mysle ze nawet Ty zrozumiesz ten bełkot prawniczy jakim sa ustawy. Dobra rada lepiej już zakończ temat meldowania za kase bo możesz za darmo z urzędu dostać meldunek na Kurkowej.