Widok

endokrynolog dziecięcy na NFZ

Gdzie można się dostać do endokrynologa dziecięcego na NFZ? proszę o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ok dzięki, będę próbować, a nie wiesz czy z dzieckiem można próbować do endokrynologa dla dorosłych, bo tych więcej niż dziecięcych?
To był akurat endo dla dorosłych - Nowy Port, ale listę z telefonami dostałam od NfZ-u, dlatego pisz do nich i powołuj się w razie czego na otrzymany wykaz
a gdzie się tobie udało dostać? dzwoniłam do akademii, szpitala dziec. na polanki i do sopotu, może znacie inne przychodnie?
Pisz do NFZ do rzecznika praw pacjenta. Ja kiedyś znalazłam się w takiej sytuacji, że endokrynolog, do którego chodziłam, nie dostał kontraktu. Nie mogłam nic znaleźć, więc wysłałam maila do rzecznika i po jakimś czasie otrzymałam listę placówek z telefonami - z całego województwa. No i udało się zarejestrować, ale to było z 5 lat temu
czy ktoś wie jak dostać się do endokrynologa pierwszy raz? proszę o pomoc
niestety w ogóle nie zapisują bo podobno mają do 2016 zapełnione :( może ktoś wie gdzie można się dostać juz w przyszłym roku?
Dziękuję bardzo, będę próbować
Ja również chodzę na Polanki do poradni endokrynoligicznej-------do dr. Szczepańskiej. Na pierwszą wizytę zapewne czeka sie kilka miesięcy, nie wiem ile dokladnie, bo chodzę z córką już b. długo.
Ja chodzę na Polanki do Poradni Alergologicznej. Dobra lekarka (dr Sztangierska), któa jeszcze niedawno tam przyjmowała, pracuje na Akademii Medycznej. Pytanie tylko ile się czeka na pierwszą wizytę? Bo ja chodzę od paru lat.

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy rozmiar członka ma znaczenie (28 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

do góry