Widok

endokrynolog

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny macie namiary na jakiegos w miare dobrego endokrynologa, z bardzo krotkim terminem oczekiwania na wizyte? Oczywiscie prywatnie, bo na NFZ to wiem jakie sa kolejki...
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zaczelam chodzic do Krystyny Sucheckiej-Rachoń, podobno dobra. Ma tez dobre opinie w jakims rankingu lekarzy.
Polecono mi ją, jak zadzwoniłam do gabinetu dr. Mizan-Gross- bo ta jest podobno najlepsza, ale niestety nie przyjmuje juz nowych pacjentów.
U Rachoń byłam dopiero na jednej wizycie.
Wizyta kosztuje 120zl. Energiczna pani w srednim wieku, robi dobre wrażenie, a jak będzie zwynikami zobaczymy.
dr . Zapała sopot - 58 550-55066
mama Kama - ile czekalas na wizyte?
image
image
Moja mama nie odbiera, ale jej endokrynolog jest podobno dobra.Wiem,ze pracuje w szpitalu na Zaspie,a mama jezdzi do niej na NFZ do Bojana (to za Chwaszczynem) bo w 3-miescie sa dluzsze kolejki.
Mam numer tel do rejestracji, bo kiedys tam dzwonilam 58 350 86 34.
A tu link http://www.przychodniabojano.pl/poradnie.html -jest tam nazwisko pani doktor. Jezdzila do niej tez moja kolezanka, leczyc tarczyce,bo nie mogla zajsc w ciaze i sie udalo. Sprawdz dlugosc kolejek-moze faktycznie sa krotkie.
ja polecam dr Annę Lewczuk, pracuje w inviccie
Czekałam niecałe 2 tyg. Będąc na wizycie Pani zapisuje Cię od razu na nast.
Przyjmuje we Wrzeszczu na Al. Legionów 60, tel. 58-554 57 56
PS.do Invicty dzwoniłam i terminy oczekiwania potrafią byc dłuższe, jeżeli niejest się pacjentką :-/ am wizyta kosztuje 100zl a usg tarczycy 90 zl
do Invicty nawet nie probuje dzwonic, bo kiedys na wizyte prywatna kazali mi czekac grubo ponad miesiac
image
image
W Gdyni - można się umówić na bieżąco (zapisy są zawsze tego samego dnia ) w Spółdzielni Lekarskiej. Przyjmuje tam m.in. doktor Cerazy Bejger - polecam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie sie mieści ta spółdzielnia lekarsjka?
image
Dobrychh endokrynologow znajdziesz w ednomedzie na subislawa
(zabianka). ja chodze tam do dr Anny babbińskiej ale do niej czeka sie 3 mies. przyjmuje tez w gda gł niedaleko mlyna. ale przychodnia endomed jest zalaozona gł przez endokrynologow i wszyscy sa dobrzy. wizyta kosztuje 120zl.
Proszę: http://www.lsp-gdynia.pl/kontakt.html

Ul. Obrońców Wybrzeża 1/3.

Koszt wizyty - 70,albo 80 zł .
Ja zapisałam się do Świątkowskiej w endomedzie na 13 lipca. Do Babińskiej dopiero na wrzesień zapisywali.
image
Babinska przyjmuje tez na Kowalskiej i tam sa krotsze terminy oczekiwania
tworzenie i projektowanie stron internetowych - http://www.ascomi.pl
no to ja mohgew polecic moja, przyjmuje w Slupsku i terminy sa czasem,jak pilnie, nawet na drugi,trzeci dzien.
Wizyta 80 zl.
hop,
odgrzewam watek, bo nie dotarlam jeszcze do zadnego endokrynologa, a od lipca mam abonament medyczny na Swissmed, Luxmed, Etermed, Invicte i kilka innych (Endomed niestety nie), wiec moze jakiegos lekarza z tych placowek mozecie polecic, niezaleznie od terminow oczekiwania, bo na abonament bede miala znacznie szybciej niz "z biegu"???
image
image
a ja nadal polecem
EWA GROSS-TYRKIN

http://www.non-nocere.pl/
image
No,no....
ja chodze do K. Sucheckiej - Rachoń na nfz jest swietna ale ma tulu pacjentow ze nawet bedac jej pacjentka w styczniu nie moglam sie juz zarejestrowac bo do konca roku nie bylo juz miejsc ;/ i zawsze chodze do niej wtedy kiedy kazala i wpycham sie w kolejke mowiac ze nie ma rejestracji i zawsze przyjmuje :)
To przecież bez sensu, by nie można było dostać się na wizyte kontrolną i by byc zmuszanym do wpychania się!
kamila, a gdzie chodzisz do Rachoń na nfz? ja tez jestem jej pacjentka lae chodze prywatnie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

gdzie kupic ubrania dla 2 metrowego faceta??:) (17 odpowiedzi)

albo za krotkie rekawy,albo do pasa...jak z mlodszego brata...a gdzie kupic te normalne??

Niania u was w domu- pytania (26 odpowiedzi)

Witam ,jestem nianią z małym stażem opiekuńczym .Mam kilka pytań do mam które mają opiekunki w...

Dobry ortodonta (40 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry