Widok

endokrynolog

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny macie namiary na jakiegos w miare dobrego endokrynologa, z bardzo krotkim terminem oczekiwania na wizyte? Oczywiscie prywatnie, bo na NFZ to wiem jakie sa kolejki...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja zaczelam chodzic do Krystyny Sucheckiej-Rachoń, podobno dobra. Ma tez dobre opinie w jakims rankingu lekarzy.
Polecono mi ją, jak zadzwoniłam do gabinetu dr. Mizan-Gross- bo ta jest podobno najlepsza, ale niestety nie przyjmuje juz nowych pacjentów.
U Rachoń byłam dopiero na jednej wizycie.
Wizyta kosztuje 120zl. Energiczna pani w srednim wieku, robi dobre wrażenie, a jak będzie zwynikami zobaczymy.
dr . Zapała sopot - 58 550-55066
mama Kama - ile czekalas na wizyte?
Moja mama nie odbiera, ale jej endokrynolog jest podobno dobra.Wiem,ze pracuje w szpitalu na Zaspie,a mama jezdzi do niej na NFZ do Bojana (to za Chwaszczynem) bo w 3-miescie sa dluzsze kolejki.
Mam numer tel do rejestracji, bo kiedys tam dzwonilam 58 350 86 34.
A tu link http://www.przychodniabojano.pl/poradnie.html -jest tam nazwisko pani doktor. Jezdzila do niej tez moja kolezanka, leczyc tarczyce,bo nie mogla zajsc w ciaze i sie udalo. Sprawdz dlugosc kolejek-moze faktycznie sa krotkie.
ja polecam dr Annę Lewczuk, pracuje w inviccie
Czekałam niecałe 2 tyg. Będąc na wizycie Pani zapisuje Cię od razu na nast.
Przyjmuje we Wrzeszczu na Al. Legionów 60, tel. 58-554 57 56
PS.do Invicty dzwoniłam i terminy oczekiwania potrafią byc dłuższe, jeżeli niejest się pacjentką :-/ am wizyta kosztuje 100zl a usg tarczycy 90 zl
do Invicty nawet nie probuje dzwonic, bo kiedys na wizyte prywatna kazali mi czekac grubo ponad miesiac
W Gdyni - można się umówić na bieżąco (zapisy są zawsze tego samego dnia ) w Spółdzielni Lekarskiej. Przyjmuje tam m.in. doktor Cerazy Bejger - polecam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A gdzie sie mieści ta spółdzielnia lekarsjka?
Dobrychh endokrynologow znajdziesz w ednomedzie na subislawa
(zabianka). ja chodze tam do dr Anny babbińskiej ale do niej czeka sie 3 mies. przyjmuje tez w gda gł niedaleko mlyna. ale przychodnia endomed jest zalaozona gł przez endokrynologow i wszyscy sa dobrzy. wizyta kosztuje 120zl.
Proszę: http://www.lsp-gdynia.pl/kontakt.html

Ul. Obrońców Wybrzeża 1/3.

Koszt wizyty - 70,albo 80 zł .
Ja zapisałam się do Świątkowskiej w endomedzie na 13 lipca. Do Babińskiej dopiero na wrzesień zapisywali.
Babinska przyjmuje tez na Kowalskiej i tam sa krotsze terminy oczekiwania
no to ja mohgew polecic moja, przyjmuje w Slupsku i terminy sa czasem,jak pilnie, nawet na drugi,trzeci dzien.
Wizyta 80 zl.
hop,
odgrzewam watek, bo nie dotarlam jeszcze do zadnego endokrynologa, a od lipca mam abonament medyczny na Swissmed, Luxmed, Etermed, Invicte i kilka innych (Endomed niestety nie), wiec moze jakiegos lekarza z tych placowek mozecie polecic, niezaleznie od terminow oczekiwania, bo na abonament bede miala znacznie szybciej niz "z biegu"???
a ja nadal polecem
EWA GROSS-TYRKIN

http://www.non-nocere.pl/
No,no....
ja chodze do K. Sucheckiej - Rachoń na nfz jest swietna ale ma tulu pacjentow ze nawet bedac jej pacjentka w styczniu nie moglam sie juz zarejestrowac bo do konca roku nie bylo juz miejsc ;/ i zawsze chodze do niej wtedy kiedy kazala i wpycham sie w kolejke mowiac ze nie ma rejestracji i zawsze przyjmuje :)
To przecież bez sensu, by nie można było dostać się na wizyte kontrolną i by byc zmuszanym do wpychania się!
kamila, a gdzie chodzisz do Rachoń na nfz? ja tez jestem jej pacjentka lae chodze prywatnie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry