Widok

endokrynolog

Witam, poszukuję endokrynologa który też zajmuje się otyłością, czy ktoś z was ma jakieś namiary? Sprawa dość poważna.
Dobrze by było na NFZ, ale wiem jak jest więc prywatnie pewnie będzie szybciej.
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może się bardziej określ - czy ta otyłość wynika z problemów hormonalnych związanych z tarczycą czy horm. płciowymi - bo to dwa rodzaje endokrynologów.
lekarka mnie wysyła do endokrynologa bo ciągle tyje, diety nie skutkują, i powiedziała mi żebym znalazła takiego który zajmuje się też otyłością.
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
Zajrzyj na http://dobra-polisa.pomorskie.pl/kalkulacja-zdrowotne#
W pakiecie XD (oprócz oczywiście wielu innych specjalistów) masz endokrynologa i dietetyka. I traktują CIę jak pacjenta prywatnego a nie na NFZ :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
na prawdę nikt nikogo takiego nie zna?
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013

NFZ endokrynolog gdańsk

Endokrynologa i innych specjalistów przyjmujących na NFZ można znaleźć w serwisie http://www.doktordoktor.pl Po co płacić za prywatne wizyty, skoro można wpływać na jakość usług z NFZ poprzez ocenę konkretnych placówek i specjalistów. Zachęcamy do dodawania lekarzy i opiniowania ich pracy! Tylko tak możemy oddziaływać na molocha, jakim jest NFZ!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
DoktorDoktor: nie masz chyba świadomości, że aby dostać się do endokrynologa tarczycowego trzeba czekać nawet rok na wizytę(!) co nam pozostanie po oddaniu opini jak z naszych hormonów nie będzie już co zbierać...
Nie mam kogo polecić, tych lekarzy jest niewielu ale słyszałam, że jak prywatnie to najszybciej można się dostać w Spółdzielni na Obr. Wybrzeża w Gdyni.
Lepiej dzisiaj najdłuższy czas oczekiwania do lekarza na NFZ usłyszałam 3 lata i po co my k....wa płacimy te składki, przecież to ręce opadają, a i tak człowiek musi iść prywatnie wymiękam po prostu...
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Właśnie po to powstają tego typu inicjatywy, żeby zamiast jęczeć i narzekać, zacząć oddziaływać jako społeczeństwo na NFZ i MZ. Tylko stękać potrafimy, że nic się nie da. Tak pozostanie, jeśli sami o to nie zadbamy.

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy rozmiar członka ma znaczenie (29 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

do góry