Widok

endokrynolog

Hej znacie dobrego endokrynologa na fundusz??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Z tym może być problem. Lekarz może się znajdzie, ale terminy na NFZ są strasznie długie. Kolejki są ok. pół roku do roku nawet.

Mogę Ci polecić swoją doktor. Przyjmuje w prywatnej przychodni na Żabiance, w Endomedzie, dr Lizakowska-Kmieć. Koszt wizyty ok. 120zł, terminy max tydzień.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram post koleżanki powyżej. Ciężko o wizytę na nfz. To czas oczekiwania nawet do 2 lat:/ Ja polecam moją dr. Krystyna Suchecka- Rachoń, przyjmuje w Gdyni w Sea Towers. Koszt wizyty co prawda 150 zł ale naprawdę to lekarz który zna się na tym co robi. Patrzy na człowieka kompleksowo a nie tylko patrzy na winiki badań. Łączy różne fakty, zadaje dużo pytań aby dobrze rozpoznać chorobę. Ja chodzę do niej już raz na pół roku, bo zna moją chorobę i robie tylko wyniki tsh tarczycy i konsultuje je tylko telefonicznie z dr. a ona i tak zawsze wypisuje mi leki na pół roku. więc na przestrzeni pół roku koszt 150 zł nie wydaje się już tak duży. To właśnie ta lekarz wyprowadziła mnie z podbramkowej sytuacji jak byłam już strzępkiem człowieka przez moją chorobę tarczycy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Zdrowie

lek bez recepty na infekcje pochwy (108 odpowiedzi)

doradźcie jaki lek można kupić bez recepty na infekcje pochwy, wizytę mam dopiero za tydzień, a...

Hiszpańska mucha czy to działa? (10 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zamówiłem kropelki hiszpańska mucha żeby jeszcze bardziej polepszyć życie...

Jakie tabletki na libido działają (37 odpowiedzi)

Witam, Swoje pytanie kieruję do kobiet, które miały okazje brać tabletki na libido. Mam 38 lat i...

do góry