Widok
endokrynologa w Gdańsku szukam - pomocy!!!
Czy znacie jakiegos dobrego fachowca endokrynologa, który sie specjalizuje w sprawach tarczycowych? wiem że takich z nfz jest mało i wiekszość przyjmuje prywatnie, ale prosze polecie mi kogoś w Gdansku. Najchetniej kogoś kto przymuje z ubezpiecznia, czyli za darmo, dzieki!!!
Zapomnij o endokrynologu na NFZ... Naczekasz się w kolejkach, lekarze będą na Tobie oszczędzać nie wypisując wszystkich potrzebnych badań, potem jeszcze poczekasz wiele tygodni w kolejce do wizyty na której te szczątkowe badania lekarz obejrzy... A jeszcze możesz trafić na niedouka - to jest niestety częsta "przypadłość" endokrynologów w Trójmieście...
Zawsze polecam moją lekarkę, jest świetna:
dr Krystyna Mizan-Gross, spec. chorob tarczycy w Gdansku.
Gabinet:
ul. Chrobrego 6
Gdansk-Wrzeszcz
Rejestracja telefoniczna pon. i śr. w godz. 19-21, tel. 501-945-889
Zawsze polecam moją lekarkę, jest świetna:
dr Krystyna Mizan-Gross, spec. chorob tarczycy w Gdansku.
Gabinet:
ul. Chrobrego 6
Gdansk-Wrzeszcz
Rejestracja telefoniczna pon. i śr. w godz. 19-21, tel. 501-945-889
A ja polecam dr. Skweres Swissmed ul. Wileńska 44, przyjmuje i prywatnie i z NFZ, ja dostałam skierowanie i zapisałm się do niego, czas oczekiwania 3 tyg (w moim przypadku). Zadzwoń i dowiedz się więcej (058) 52-15-00. Ja mam pierwszą wizytę u niego teraz w piątek. Wiem że przy rejestracji musisz zaznaczyć że masz skierowanie albo że chcesz prywatnie. Pozdrawiam
Dr Mizan jest swietna:)
Ale ja polecam pania endokrynolog ktorej niestety nie pamietam nazwiska ale moze mi pomoze ktos z Nowego Portu.Otoz jest tam taka duza przychodnia i tam wlasnie ona przyjmuje.Ma dwuczlonowe nazwisko.Byla bardzo dobra.
Ja juz nie korzystam bo hormony zrobily mi psikusa dobrego i same sie ustabilizowaly ale polecam.Na NFZ.
Ale ja polecam pania endokrynolog ktorej niestety nie pamietam nazwiska ale moze mi pomoze ktos z Nowego Portu.Otoz jest tam taka duza przychodnia i tam wlasnie ona przyjmuje.Ma dwuczlonowe nazwisko.Byla bardzo dobra.
Ja juz nie korzystam bo hormony zrobily mi psikusa dobrego i same sie ustabilizowaly ale polecam.Na NFZ.
------------------------------------------------------------------------------------
sprzedam po 10 maja Mariees de Paris Dolores rozmiar 38 ecrue
- tam bywam :)
sprzedam po 10 maja Mariees de Paris Dolores rozmiar 38 ecrue
- tam bywam :)