Widok
mentalność bojańskiego za.....pia
ciekawe gdzie podział się post związany z prośbą o pomoc Centaurusowi. Ciekawe że nikt się w nim nie wypowiedziała natomiast bardzo żywe są wszystkie wątki poświęcone człowiekowi który pomylił się z powołaniem, czyli księdzu B. No i na koniec ciekawe kiedy zniknie ten post
wszystko zgadza sie,jednak o ludziach ktorzy sa szanowani nikt nie pisze bzdor i nasmiewa sie.Wychodzi bezradnosc jaka wielu mialo gdy buzan zadzil.Nie mogli mu dokopac gdy byl w bojanie to teraz moga wazwolic swoja niechec do niego.Obojetne co o nim pisza niektorzy dobrze czy zle jedno jest pewne,ze buzan byl kawal sk...na.
@magho
zrobiłeś zwykłą reklamę i dlaczego się dziwisz, że został temat skasowany? To fundacje inne zasady obowiązują? Przecież tam ludzie na tym zarabiają (nie mówię że nie pomagają), to nie wolontariat. Poza tym jak będzie mnie stać to będę pomagać miejscowym lub pobliskim fundacjom. Ba! Moim zdaniem po prostu warto jechać kupić karmę dla zwierząt czy koce i zawieźć do schroniska, wtedy nikt na mnie nie zarobi. Taka jest moja mentalność Drogi magho.
zrobiłeś zwykłą reklamę i dlaczego się dziwisz, że został temat skasowany? To fundacje inne zasady obowiązują? Przecież tam ludzie na tym zarabiają (nie mówię że nie pomagają), to nie wolontariat. Poza tym jak będzie mnie stać to będę pomagać miejscowym lub pobliskim fundacjom. Ba! Moim zdaniem po prostu warto jechać kupić karmę dla zwierząt czy koce i zawieźć do schroniska, wtedy nikt na mnie nie zarobi. Taka jest moja mentalność Drogi magho.