Widok

esperal ......

---czy ktos mógłby mi podac namiary na lekarza ,nic nie moge znalesc :( prosze to dla mnie wazne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodzi o to gdzie to wszywają ??
witam wlasciwie chodzi mi onamiary na lekarza który to wszywa ja dzis szukam i nic nie moge znalesc jestem rozbity komputer mi sie zawiesza nie otwierają wszystkie strony ''mam bajzel w głowie'';(
rzeczywiście na necie nie można znaleźć żadnej konkretnej informacji , najlepiej będzie jak pójdziesz do lekarza pierwszego kontaktu
dzieki za inf własnie o tym pomyslałem ze pójde do lekarza swojego /NIE CHCE PIC/ czuje ze teraz musze cos z tym zrobic bo zwariuje jestem młody i mam rodzine ...............
tylko pamiętaj że samo wszycie esperalu nie pomoże , potrzebna też będzie terapia. Życzę powodzenia :)
Trzymam kciuki, pover - dasz radę! Wszystko jest dla ludzi, ale trzeba znać granice. Uściski.
czesc dasz mi numer do tego lekarza co robi wszywki?
clinika medika gdynia 300zl
cyz jest w tej chwili mozliwosc wszycia esperalu w jakich godzinach pozdrawiam
już od dłuższego czasu esperalu nie wszywają
wiem ze wszywaja,tylko to troooche kosztuje.
Wpisz esperal na trojmiasto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam Ci specjalistów z Nowowiejskiej 10 w stolicy ;) Bardzo serdeczni i dyskretni. Poinformowali mnie o wszystkim i czułem się dobrze przygotowany do zabiegu. To była dla mnie trudna decyzja, ale dzięki ich wsparciu nie zrezygnowałem i ułatwiło mi to powrót do codzienności.

Inne tematy z forum Zdrowie

orgasm control wipes (4 odpowiedzi)

- Czy może któryś z forumowiczów już stosował taki specyfik ? - Czy to naprawdę wydłuża wytrysk...

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

ginekolog Konrad Florczak (150 odpowiedzi)

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś...

do góry