Widok

restauracja Rodizio

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z Was miał lub był na weselu w Rodizio?Jak było? Czy byliście zadowoleni?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie znamy się za bardzo na jedzeniu, dlatego skorzystamy z gotowego menu zaproponowanego przez Rodizio
Marika - jak dostaniesz na mail'a menu to prosze wyslij i na mój adres w profilu, bo ja jak na razie od nikogo nie dostałam :(

Della
image
witam serdecznie! my również szykujemy się na podbój Rodizio co prawda termin mamy wrześniowy ale już zastanawiam się nad menu :) czy możecie mi na maila wysłac Wasze kompozycje? i jak szybko je ustaliliście? dla nas też zespół firmowy okazał się troszke za drogi dlatego mamy wybrany inny - równie atrakcyjny mam nadzieje :) pozdrawiam i zycze powodzenia
Nasza impreza za 3 miesiące:) zgadzam się, ze to najladniej polozone lokum weselne.
Hm.. nam wyszła cena 130 zł za osobę i jest to uważam bardzo konkurencyjna cena... teściu ustalił indywidualne menu i uważam, że powinno być ok.... a jest to niesamowity lokal... najbardziej zapyziałe lokale liczą sobie minimum 100 zł, więc dopłacenie kilku złotych więcej za dużo wyższy standard nie jest dramatem... tak sądzę...

Piszę to, żeby innych nie wprowadzać w błąd, że Rodizio oznacza jakieś astronomiczne ceny... sam byłem zdziwiony.... pozytywnie zdziwiony :-)

Pozdrawiam,

- Miguelito

P.S. D-Day: 23 kwietnia...
Moja impreza weselna właśnie w Rodizio za miesiąc :-)

Wg mnie najładniejszy i najlepiej położony lokal w 3-mieście (oczywiście jestem Gdynianinem więc stąd mój patriotyzm lokalny - dla niezorientowanych - lokal na szczycie kamiennej góry w Gdyni z pięknym widokiem na morze).

Cieszę się, że niektórzy się wypowiedzieli jak było i byli zadowoleni - ja się nie mogę doczekać..

Wybralismy to tańsze menu, ale mój teściu jako że pracuje w gastronomii to się z nimi dogadał i trochę je pozmieniał - oni są bardzo elastyczni.

ich lokalny zespół jest jak na mój gust trochę za drogi i wybrałem inny... i nie było z tym problemu (nie płaci się żadnego odstępnego).

Cóż - zobaczymy jak będzie, ale doczekać się już nie mogę.

Pozdrawiam,

- Miguelito

P.S. D-Day: 23 kwietnia...
Hej, bylam na weselu w Rodizio. Jesli oczekujesz obslugi na wysokim poziomie, dobrego jedzenia i klimatu ogolnie to polecam, bylo bardzo milo. Jedynym mankamentem jest cena, moi znajomi robili wesele na 100 osob i wiem ze slono zaplacili, poza tym parkiet faktycznie troche maly na duzo osob.
Pozdrawiam.
czy ma ktoś może menu to droższe z Rodizio? Czy mozna prosic o wysłanie na mail'a, lub podanie na forum? z góry wielkie dzieki,

Della
image
Dorotka ma rację, razem z mężem byliśmy świadkami na ich slubie i oczywiście bawiliśmy sie na weselu. Było super. Sala, wg mnie, na ok. 60 osób.
Ja byłam tam na weselu u znajomych, bardzo urokliwe miejsce,
piękny taras z widokiem na morze, jedzonko dobre, wystrój elegancki, w klimacie, na środku sali mały basenik w którym pływają zywe ryby i żólwie - super to wygląda.... Takie plusy, a minusy... Moi znajomi mieli wesele na około 100 osób i niestety było troche mało miejsca do tańca....
a gdzie to wogole jest?
a ile konkretnie jeśli wolno wiedzieć?
Cześć! Ja miałam, tzn. mieliśmy wesele w Rodizio i jesteśmy bardzo zadowoleni. Cena przystępna za osobę i warto sie skusić na taki wydatek. Bardzo zadowoleni byliśmy nie tylko my ale także i przede wszystkim nasi goście. Na wszystkich bardzo duże wrażenie zrobił widok z tarasu, który trzeba przyznać jest imponujący, szczególnie nad ranem gdy już wszyscy mają ochotę na zaczerpnięcie świeżego powietrza. Szczególnie polecamy "domowy" zespół muzyczny, który gra tam zarówno na weselach jak i na imprezach piątkowych. Jedzenie super. Obsługa super. Nie polecamy jedynie baru owocowego, który nie jest wart swojej ceny (800 zł).
Słyszałem że nawet smacznie no ale podobno wystrój trzeba robić samemu
przyłączam się do pytania - mamy zarezerwowany wrzesień 2005 :)

Inne tematy z forum Wesele

Nauki przedmałżeńskie (3 odpowiedzi)

Czy wie ktoś gdzie w Wejherowie będa w najbliższym czasie nauki przedmałżeńskie (2025)

do góry