Widok

restauracja Tenisowa na Meissnera (Zaspa)

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś robił wesele w restauracji Tenisowej na Meissnera na Zaspie? Szef strasznie kręci, ciagle nie chce umowy spisać, ciągle słyszę później i później. Proszę o uczciwe informacje na temat wesel w tej restauracji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie!
Napiszcie coś proszę o Tenisowej!
Proszę!
Tak robiłem wesele w Tenisowej, żadnej umowy nie spisywałem było super. Wspaniała zabawa do białego rana. Bardzo dobre jedzenie po przystępnych cenach ( naprawdę byłem miło zaskoczony cenami ). Miła obsługa, naprawdę gorąco polecam-przekonacie się sami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co Ty za ścieme tutaj wciskasz??? Jak można nie spisywać umowy. To jak się w takim razie rozliczyłeś bez umowy???
Rozliczyłem się normalnie na podstawie rachunku . Umowa nie ma nic wspólnego z rozliczeniem. Przed imprezą weselną wpłaciłem zaliczkę 10% wartości ,a resztę zapłaciłem po wykonaniu usługi czyli wesela. Uważam to za bardzo fajną sprawę bo wiem za co płacę a nie jak w wielu restauracjach każą płacić z góry- za co i dla czego.Ale najważniejsze ,że zabawa i organizacja były super,fajne jedzenie ( reszta spakowana dla mnie po weselu) - naprawdę polecam.
hej, dzięki za odpowiedź:)))) Mam nadzieję że na moim wesele też będzie tak super:)))
A czy mógłbyś napisać na ile osób było wesele i jaka jest cena za 1 osobę?
Byłam wczoraj w Tenisowej na obiedzie. Jedzonko mają przepyszne! Sala trochę skromna ale myślę że jak się ją odpowiednio przyozdobi będzie ok. No i grał zespół. O 18-tej zaczął się dancing dla starszych osób więc się ulotniłam. Ale bardzo miło było popatrzeć na bawiących się i radosnych ludzi.
Ja robiłem wesele na 70 osób, salę udekorowali, światła kameralne tylko mój człowiek od kamery popsół sprawę bo miał reflektory i w momencjie kiedy kręcił było jasno jak na sali operacyjnej , ale to jakaś nauczka. Jak będziecie brać kamerzysę pytajcie o takie rzeczy bo to psuje nastrój. Ja wynegocjowałem cenę 95 PLN i uważam ,ze za te pieniądze był wypas.Byłem u kolegi który robił w innym lokalu za 150 PLN to była porażka.
Wieeelkie dzięki za pomoc czyli za informacje! Na pewno się przydadzą! Pozdrawiam.

Inne tematy z forum Zaspa

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry