Widok

restauracja WANOGA w Chwaszczynie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z Was bawił się na weselu w WANODZE? Jakie są Wasze opinie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chcaialam tam zorganizować wesele, ale mają już zaklepane terminy na listopad tego roku, więc zrezygnowałam, podobno jest tam fajnie, ale nie wiem tego na pewno.
Odradzam.
organizowalam tam wesele (rok temu)-zajmuje sie tym !
bylam zalamana!
jak sie z nimi ustala , to wszystko brzmi pieknie , ale...
pozostawia duzzzo do zyczenia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja jeszcze nic nie ustalilam, dzwonie kilkakrotnie aby umowic sie w celu poznania ich oferty. Zbywaja mnie strasznie, oddaja sluchawke w rece, jedna pani drugiej, trzeciej, bez informacji prosze poczekac cokolwiek. Już źle wypadli.
byłem tam na weselu kolegi latem ubiegłego roku. sala bardzo ładna, obsługa miła... wszyscy bawili się znakomicie... z tym, że chyba do najtańszych nie należą, ale mogę się mylić...
Wielkie dzięki za odpowiedzi. Mamy już zarezerwowana salę na maj. Byłam ciekawa jakie są Wasze opinie na temat tej restauracji. Pozdrawiam
Bardzo pozytywnie.Obsługiwałem tam kilka wesel i było ok !
:) my mamy zarezerwowana tam sale na koniec kwietnia:) Z tego co mowili mi znajomi to na paru weselach bawili sie tam swietnie. Mam nadzieje ze u nas tez bedzie ok:)
pozdrawiam
Dzięki. My mamy tam wesele w maju. Mama nadzieję że również świetnie będziemy się bawić. Jak już będziecie po zabawie weselnej daj znać jak było. Może udzielisz nam paru wskazówek. Udanego weselicha. Pa.
A ja tam byłem, wszystko im z baru wypiłem, zeżarłem rodzynki i urwałem się z choinki.
Lubimy tam grać.
Mulder
Baśka

rozumiem że wesele masz w maju 2006 roku jeśli tak to w którą sobotę ja też tam będę miała wesele 13 maja , sala super ponoć jedzenie świetne
może uda nam się zebrać cały zespół "majowy z Orchideii", z wcześniejszych wypowiedzi wynika że hanka też ma zarezerowowany termin na maj, z dziewczyną która ma wesele 20 maja już koresponduje
pozdrawiam
ja tam mialam wesele w czerwcu tego roku i absolutnie wszystko bylo perfekcyjnie a moja ciocia, ktora ciagle bywa na weselach bojest osoba publiczna :> powiedziala, ze na takim eleganckim weselu jeszcze nie byla :> mysle ze taka rekomendacja wystarczy :>
tak tam jest fajnie tylko za bardzo mi sie położenie nie podoba:(

Wiki - a gdzie można zamówić tę publiczną ciocie na wesele? ;))
na taka ciocie trzeba sobie zasluzyc
czesc:)
my mamy wesele 24 czerwca w Wanodze - fajnie, ze tak dobrze piszecie o tym miejscu bo to byl troche strzal w ciemno.
no i widze, ze wcale sie nie pospieszylismy bardzo z rezerwacja, skoro tyle jest osob na wiosne 2006:)
powodzenia i pozdr
witam! czy ktoś dysponuje zdjęciami, bądz linkiem do tej restauracji. chciałabym zobaczyć jak ona wygląda.
witam Cię bde33xuw

mam pytanko kiedy rezerwowaliście salę w Wanodze, jak przeczytałam wesele macie w czerwcu i na ile osób robicie imprezę
czesc:)
no musze powiedziec, ze mysmy sie konkretnie pospieszyli - rezerwowalismy w czerwcu 2004, ale to ze wzgledu na to, ze na ponad rok wyjechalismy z kraju i jeszcze nas nie ma zpowrotem:)
wesele mamy na 100 osob i powiedzieli nam, ze spokojnie sie pomiescimy.
slub za to bierzemy na karwinach u Swietego Wawrzynca, ale to zaklepali nam rodzice dopiero wczoraj:)
a Wy tez planujecie na czerwiec?
pozdr
bde33xuw

cześć
my wesele mamy w maju, jak pojechaliśmy rezewować termin to okazało sie że czerwcu nie było już wolnych miejsc, ale i tak się cieszę że właśnie tam bedzie impreza, jak można zauważyć wszyscy na temat Wanogi wypowiadają się bardzo pozytywnie, mam nadzieję ze do przyszłego roku nic się nie zmieni pozdrawiam
Gocha:)
ja sie strasznie ciesze, ze wogole trafilam na to forum, do tej pory za duzo opini o Wanodze nie slyszalam. a tu sa same pozytywne, wiec tez trzymam kciuki, zeby do przyszlego roku nic sie nie zmienilo:)
no moze fajnie jakby do okola ladniej sie zrobilo, a moze juz jest - jak tylko wrocimy to, bedziemy musieli sie wybrac:)
a macie moze dj'a? bo to nam jeszcze zostalo?

pozdr
mamy już podpisaną umowę zespołem,
no właśnie.. ktoś ma link do tej restauracji?? nic nie mogę znaleźć
nie maja swojej strony bo i sa tacy popularni, ze jak znam zycie to juz na przyszle lato wiekszosc terminow maja zajetych! wiec najlepiej tam pojechac i zobaczyc!!!! polecam ich!!!!!!!!!!
to jeśli można, to napiszcie mi mniej więcej jak mogę znaleźć tę restaurację(jak już będę w Chwaszczynie), czy moze rzuci mi się w oczy?
a ja miałam tam wesele w maju tego roku i było świetnie!!!Ale faktycznie są popularni i nie muszą się chwalić sobą :)
a Orchidea mieści się przy rondzie w Chwaszczynie (za starą Wanogą) naprzeciwko kościólka - naprawdę bardzo łatwo trafić!
A ceny - ja uważam, że niedrogo - od 120-135zł w zależności od sezonu i dnia tygodnia, a w cenie jest 5 kawałków mięska na obiadek,bardzo dużo przystawek, tort 5 piętrowy, ciasta, a my dostaliśmy jeszcze od lokalu w prezencie pistacjowego krokodylka - zrobił furrorę!!! A jaki piękny apartament dla nowożeńców!!! cudeńko! No i bardzo miła obsługa :)

mam pytanie na ile osób robiliście wesele, ja będę miała w maju w Orchideii w przyszłym roku
czy w Wanodze jest duzo miejsc noclegowych? musze miec conajmniej 80
wesele mieliśmy na 90 osób (ale mieści się tam nawet 120). Chyba od czerwca jest obowiązek płacenia za 100 osób (podpisuje się taką klauzulę w umowie).

Nie wiem natomiast ile mają miejsc noclegowych - wydaje mi się, że nie będzie tam 80 miejsc i jeśli chodzi o pokoje to są drogie - 100zł/pokój 2osobowy.

W Wanodze jest 10 pokoi 2 osobowych ale jest możliwość dostawki jednak wydaje mi się że 80 osób nie ma szans na nocleg
wiem, ze jestem strasznie wybredna, ale chce, aby moje wesle było spełnieniem moich marzen...
niedawno przejezdzałam koło Wanogi, chciałam tam wejsc, zobaczyc, ale jak zobaczyłam z zewnątrz, to od razu mi sie odechciało. Najbardziej odpychający był dla mnie wygląd zewnętrzny lokalu i to, ze jest przy głównej ulicy i na dodatek przy rondzie...
Anusiu, bo z ulicy widać Wanogę, a nie ORCHIDE!!! Wanoga jest starym lokalem, który pamięta czasy młdości naszych rodziców, a Orchidea powstała zaledwie kilka lat temu i stoi za Wanogą! Uwierz mi, że z zewnątrz wygląda ładnie (taki a'la dworek), a w środeczku jeszcze śliczniej! Wejdź do Wanogi i poproś, żeby Ci pokazali Orchide - najlepiej we wtorki, po 17.

a, ja też jestem bardzo wybreda i lokalu na wesele szukałam 3 miesiące :)

a czy poprawiny mieliście tez w Wanodze czy może sniadanie albo obiad? jest wogóle taka mozliwość? pozdrawiam!
Czy zna ktos moze jakis nr tel. do Orchidei ? Jesli tak, bardzo prosze o ten nr

AGNIESZKA06
do góry