Widok

restauracja WANOGA w Chwaszczynie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z Was bawił się na weselu w WANODZE? Jakie są Wasze opinie???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chcaialam tam zorganizować wesele, ale mają już zaklepane terminy na listopad tego roku, więc zrezygnowałam, podobno jest tam fajnie, ale nie wiem tego na pewno.
byłem tam na weselu kolegi latem ubiegłego roku. sala bardzo ładna, obsługa miła... wszyscy bawili się znakomicie... z tym, że chyba do najtańszych nie należą, ale mogę się mylić...
Wielkie dzięki za odpowiedzi. Mamy już zarezerwowana salę na maj. Byłam ciekawa jakie są Wasze opinie na temat tej restauracji. Pozdrawiam
Bardzo pozytywnie.Obsługiwałem tam kilka wesel i było ok !
:) my mamy zarezerwowana tam sale na koniec kwietnia:) Z tego co mowili mi znajomi to na paru weselach bawili sie tam swietnie. Mam nadzieje ze u nas tez bedzie ok:)
pozdrawiam
Dzięki. My mamy tam wesele w maju. Mama nadzieję że również świetnie będziemy się bawić. Jak już będziecie po zabawie weselnej daj znać jak było. Może udzielisz nam paru wskazówek. Udanego weselicha. Pa.
A ja tam byłem, wszystko im z baru wypiłem, zeżarłem rodzynki i urwałem się z choinki.
Lubimy tam grać.
Mulder
Baśka

rozumiem że wesele masz w maju 2006 roku jeśli tak to w którą sobotę ja też tam będę miała wesele 13 maja , sala super ponoć jedzenie świetne
może uda nam się zebrać cały zespół "majowy z Orchideii", z wcześniejszych wypowiedzi wynika że hanka też ma zarezerowowany termin na maj, z dziewczyną która ma wesele 20 maja już koresponduje
pozdrawiam
ja tam mialam wesele w czerwcu tego roku i absolutnie wszystko bylo perfekcyjnie a moja ciocia, ktora ciagle bywa na weselach bojest osoba publiczna :> powiedziala, ze na takim eleganckim weselu jeszcze nie byla :> mysle ze taka rekomendacja wystarczy :>
tak tam jest fajnie tylko za bardzo mi sie położenie nie podoba:(

Wiki - a gdzie można zamówić tę publiczną ciocie na wesele? ;))
na taka ciocie trzeba sobie zasluzyc
czesc:)
my mamy wesele 24 czerwca w Wanodze - fajnie, ze tak dobrze piszecie o tym miejscu bo to byl troche strzal w ciemno.
no i widze, ze wcale sie nie pospieszylismy bardzo z rezerwacja, skoro tyle jest osob na wiosne 2006:)
powodzenia i pozdr
witam! czy ktoś dysponuje zdjęciami, bądz linkiem do tej restauracji. chciałabym zobaczyć jak ona wygląda.
witam Cię bde33xuw

mam pytanko kiedy rezerwowaliście salę w Wanodze, jak przeczytałam wesele macie w czerwcu i na ile osób robicie imprezę
no właśnie.. ktoś ma link do tej restauracji?? nic nie mogę znaleźć
nie maja swojej strony bo i sa tacy popularni, ze jak znam zycie to juz na przyszle lato wiekszosc terminow maja zajetych! wiec najlepiej tam pojechac i zobaczyc!!!! polecam ich!!!!!!!!!!
czesc:)
no musze powiedziec, ze mysmy sie konkretnie pospieszyli - rezerwowalismy w czerwcu 2004, ale to ze wzgledu na to, ze na ponad rok wyjechalismy z kraju i jeszcze nas nie ma zpowrotem:)
wesele mamy na 100 osob i powiedzieli nam, ze spokojnie sie pomiescimy.
slub za to bierzemy na karwinach u Swietego Wawrzynca, ale to zaklepali nam rodzice dopiero wczoraj:)
a Wy tez planujecie na czerwiec?
pozdr
do góry