Widok

restauracja jedyna witomino

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny słyszala moze ktoras z was o tej restauracji? jakas godna polecenia? co mozna tam zjesc? bo slyszalam rozne opinie...
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj mieszkam na Witominie od urodzenia i powiem tak Ostatnio był tam remont generalny i na pewno się zmieniło wiem że mają tam swojskie jedzenie jak są tam organizowane wesela to wiem że imprezy sa na całego tylko tyle mogę powiedzieć bo dawno tam nie byłam Pozdrawiam :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jezeli chodzi o jakosc jedzenia to jak to wyglada? wiesz co mieszkamy nie daleko na chwarznie i szukamy jakis takich swoich miejsc gdzie mozna zjesc dobrze i świezo.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witajcie,
Ja osobiscie w restauracji Jedyna bylam pare razy na posilkach, polecam bo jest swiezo smacznie i tanio, !!!
Natomiast imprezy to juz zaliczylam tam 2 imprezki zorganizowane, wesele, bylo super, jedzonko na czas, cieplo, i smacznie, wszystko swieze, obsluga - dziewczyny biegaly z obsluga, nic nie trzeba bylo mowic ze czegos brakuje czy cos zabrac.
Polecam zarowno na jedzonko codzienne, jak i na impreze.
Mieszkam na witominie juz pare lat, i widac ze tam sie zmienilo na dobre. Pozdrawiam Was.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Masakra byłam dzisiaj mieszkam niedaleko od roku coś mnie pokusilo żeby zajrzeć i..... już więcej nie wrócę na pewno a więc wraz z córeczką poszłyśmy na obiad zamówiłam schabowego po hawajsku z ziemniakami którego córcia uwielbia dla siebie de volai z frytkami .... schabowy mega slony bez panierki czytaj kawalek przesolonego schabu wrzucony na patelnie polozony kawałek ananasa na to ser i mnóstwo papryki mimo że mówiłam ze to dla małej ozdobą chyba miała być ale im nie wyszło mala nie zjadła nawet pół ziemniaki pozostawiamy wiele do życzenia jak na moje podniebienie to były co najmniej z wczoraj oczywiście wszystko mikrofalówka która słychać z końca sali. Zapomniałam o zestawie surówek czytaj kawalek Starego pomidora ogórek kiszony oczywiście w papryce ale chyba był najlepszy z całego tego dania i okropne buraczki. Cena 16 zl. Z moim daniem było jeszcze gorzej J.W Z amawialam z frytkami dostałam te same okropne ziemniaki z dodatkiem jednego malego wlosa do smaku mięso było jeszcze surowe w środku więc oddałam danie dostałam z frytkami oczywiście w papryce które były naprawdę dobre mięso nadal pozostawialo dużo do życzenia czytaj wyszliśmy nadal lekko głodne zapchane szitem za 32 zl. Jestem pewna jednego nigdy więcej tam nie wrócę
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam ostatnio byłam w restauracji jedyna na stypie. Jedzenie przepyszne bardzo wyraziste w smaku. Bardzo miły Pan kelner nas obsługiwał. Bardzo polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Przyjechałem z Katowic z kolegami weszliśmy do lokalu Restauracji jedynej jedzenie zamówiliśmy na wynos, obiad niedoś że tani to bardzo smaczny i duży. Bardzo polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Wesele

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry