Widok
My mieliśmy ten sam problem, też nie robimy wesela, mamy skromny ślub taki jak chcieliśmy, znaleźliśmy Malinowy Ogród w Gdańsku Osowej. Póki co mogę napisać tylko o przebiegu rozmów z panią menadżer bo ślub mamy 6 czerwca, więc wszystko jeszcze przed nami. Najlepiej pójdź tam na obiad i sprawdź czy Ci klimat odpowiada. My tak właśnie zrobilismy i od razu wiedzieliśmy, że tam chcemy. Klimacik moim zdaniem fajny, restauracja elegancka ale bez zbędnej bufonady - tzn. nie ma drętwej atmosfery, kelner miły i uśmiechnięty. Pani menedżer to przemiła osoba, nastawiona na indywidualne potrzeby klientów. Jest dużo wariantów jeśli chodzi o menu przyjęcia, które można sobie dowolnie modyfikować. Ja w każdej razie jestem bardzo dobrej myśli. W razie szczegółowych informacji pisz na maila to powiem więcej, zwłaszcza po 06.06 :)
Hej, nie mogę Ci polecić nic konkretnego, bo nasz obiad był daleko od Gdańska, ale chciałabym powiedzieć, że podoba mi się bardzo idea obiadu zamisat wesela:) Tzn. każdy organizuje to, na co ma ochotę, ale nasz obiad poślubny (niecały miesąc temu) był super, szczegónie, że zostało nam dużo czasu i sił na noc poślubną i na nacieszenie się sobą :D
Pozdrawiam
Pozdrawiam
A ja polecam Dworek Admirała w Sopocie, miejsce piękne położone, w środku bardzo ładne wnętrz, a jedzenie po prostu bajka :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
w Gdańsku Swojski Smak również ma bardzo dobre jedzonko i obfite porcje.. poza tym najlepiej udac się na rozmowę z p. Wojtkiem (właściciel) i z nim porozmawiać... człowiek z pasją i "wie co w trawie piszczy" :) jakość jego usług sprawdziłam podczas organizacji większego przedsięwzięcia firmowego :)
[/url]

mi "Swojski smak" średnio pasował.
Za to na obiad po ślubie polecam "W ogrodach" w Gdyni. Pięknie podane jedzonko, na paterach i goście nakładają sobie ile chcą.
Nas obiad na 13 osób wyniósł 1050 zł w tym przystawki, zupy, 2 danie - wszystko do wyboru, napoje zimne i gorące, tort, szampan i inne alkohole - co kto chciał. Salka bankietowa oddzielna od reszty knajpki, z własnym WC i klimatyzacją. Ustrojenie w żywe kwiaty i siedzenia MP - gratis.
Miła, dyskretna obsługa. Lokal nie dolicza sobie ceny za słowo "ślubny" - obiad okolicznościowy to obiad okolicznościowy, nie ważne z jakiej okazji :)
Polecam po raz kolejny :)
http://wogrodach.pl
[/url]
[/url]
Za to na obiad po ślubie polecam "W ogrodach" w Gdyni. Pięknie podane jedzonko, na paterach i goście nakładają sobie ile chcą.
Nas obiad na 13 osób wyniósł 1050 zł w tym przystawki, zupy, 2 danie - wszystko do wyboru, napoje zimne i gorące, tort, szampan i inne alkohole - co kto chciał. Salka bankietowa oddzielna od reszty knajpki, z własnym WC i klimatyzacją. Ustrojenie w żywe kwiaty i siedzenia MP - gratis.
Miła, dyskretna obsługa. Lokal nie dolicza sobie ceny za słowo "ślubny" - obiad okolicznościowy to obiad okolicznościowy, nie ważne z jakiej okazji :)
Polecam po raz kolejny :)
http://wogrodach.pl