Widok

restauracja na obiad po ślubie

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
macie może sprawdzoną restauracje gdzie możnaby urzązić obiad po śłubie zamiast wesela w trójmieście lub okolicach ?
nie chcemy wesela tylko ok 20-25 najbliższych osób zaprosić gdzieś na obiad ?
z góry dzięki za wszystkie info, ceny, warunki itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
proszę o jakieś inforamcje :)
My mieliśmy ten sam problem, też nie robimy wesela, mamy skromny ślub taki jak chcieliśmy, znaleźliśmy Malinowy Ogród w Gdańsku Osowej. Póki co mogę napisać tylko o przebiegu rozmów z panią menadżer bo ślub mamy 6 czerwca, więc wszystko jeszcze przed nami. Najlepiej pójdź tam na obiad i sprawdź czy Ci klimat odpowiada. My tak właśnie zrobilismy i od razu wiedzieliśmy, że tam chcemy. Klimacik moim zdaniem fajny, restauracja elegancka ale bez zbędnej bufonady - tzn. nie ma drętwej atmosfery, kelner miły i uśmiechnięty. Pani menedżer to przemiła osoba, nastawiona na indywidualne potrzeby klientów. Jest dużo wariantów jeśli chodzi o menu przyjęcia, które można sobie dowolnie modyfikować. Ja w każdej razie jestem bardzo dobrej myśli. W razie szczegółowych informacji pisz na maila to powiem więcej, zwłaszcza po 06.06 :)
Hej, nie mogę Ci polecić nic konkretnego, bo nasz obiad był daleko od Gdańska, ale chciałabym powiedzieć, że podoba mi się bardzo idea obiadu zamisat wesela:) Tzn. każdy organizuje to, na co ma ochotę, ale nasz obiad poślubny (niecały miesąc temu) był super, szczegónie, że zostało nam dużo czasu i sił na noc poślubną i na nacieszenie się sobą :D
Pozdrawiam
Ja polecam Dom Nauczyciela w Gdańsku na ul.Uphagena28, bede miała tam wesele cena przystepna 100zl od osoby menu obfite jedzonko pyszne wiem bo miałam tam juz chrzciny synka. Sale sa świerzo po remoncie.tu masz tel do własciciela 0607-082-266
ja robię obiad weselny w Villa Aqua w Sopocie na ok 35 os , ale wiem że tam organizują imprezy od 20 osób w górę ,

P.S Malinowy ogród organizuję ostatnie wesele / obiad weselny w czerwcu 2009
a jeśli chodzi o ceny to , za 1 os za obiad weselny od 80 do 100 zł w zależności kto jakie życzy sobie menu
Kuna - może tylko wesel nie będą organizować w Malinowym Ogrodzie? Bo przecież z takich obiadów okolicznościowych to oni żyją i nieważne czy to się nazywa obiad weselny, urodzinowy, czy firmowy. No chyba, że zamykają knajpę ale raczej nic na to nie wskazuje ;)
a moze mala sala na Hipodromie? Obiady okolicznosciowe maja od 40 do 90 zl-w zaleznosci od menu
A ja polecam Dworek Admirała w Sopocie, miejsce piękne położone, w środku bardzo ładne wnętrz, a jedzenie po prostu bajka :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
nie wiem jak jest z obiadami weselnymi - musiałabyś sprawdzić :)

ale polecam Swojski Smak w Gdyni :) (w Gdańsku jeszcze nie byłam)

mają przepyszne jedzenie, ceny niewygórowane :) porcje bardzo duże :

http://www.swojskismak.pl/gdynia_onas.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
w Gdańsku Swojski Smak również ma bardzo dobre jedzonko i obfite porcje.. poza tym najlepiej udac się na rozmowę z p. Wojtkiem (właściciel) i z nim porozmawiać... człowiek z pasją i "wie co w trawie piszczy" :) jakość jego usług sprawdziłam podczas organizacji większego przedsięwzięcia firmowego :)
image[/url]
image
Jako stala bywalczyni Swojskiego smaku w Gdansku musze stwierdzic,ze ostatnio z jakoscia jest gorzej.

mi "Swojski smak" średnio pasował.
Za to na obiad po ślubie polecam "W ogrodach" w Gdyni. Pięknie podane jedzonko, na paterach i goście nakładają sobie ile chcą.
Nas obiad na 13 osób wyniósł 1050 zł w tym przystawki, zupy, 2 danie - wszystko do wyboru, napoje zimne i gorące, tort, szampan i inne alkohole - co kto chciał. Salka bankietowa oddzielna od reszty knajpki, z własnym WC i klimatyzacją. Ustrojenie w żywe kwiaty i siedzenia MP - gratis.
Miła, dyskretna obsługa. Lokal nie dolicza sobie ceny za słowo "ślubny" - obiad okolicznościowy to obiad okolicznościowy, nie ważne z jakiej okazji :)

Polecam po raz kolejny :)
http://wogrodach.pl
image[/url]image[/url]
:( ....
image[/url]
image
Stara Oliwa w Gdańsku Oliwie .
image
Restauracja w hotelu kuracyjnym w Gdyni.
image

my mamy w rucoli w sopocie. super jedzenie!
Czesc. My natomkiast mamy zaplanowana obiado-kolacje (od 19 do 24) w Hotelu Gdynia, w sali Szmaragdowej. Był to jedyny hotel w 3miescie, którey oferował małą, kameralną salę i ceny za taka imprezę adekwatną do liczby gości i długości twania imprezy. Pomoc w organizacji również idealna.
dzięki za wszystkie odpowiedzi, może coś jeszcze ?
......
a mala sala na Hipodromie?
Organizuja tam obiady weselne w cenie 40-85 zl w zaleznosci od menu

Inne tematy z forum Wesele

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

do góry