Widok

metamorfoza - szukam sprawdzonego fryzjera w gdansku

Witam, potrzebuje zmiany ;) prosze o opinię kogo polecacie. Przede wszystkim chodzi o dobór koloru włosów do skóry, oczu no i samej fryzury do kształtu głowy itd. Byłam już w wielu salonach i póki co efekt kiepski . Podobno salon Degowski jest dobry i salon Bluhair. Prosze o pomoc i z góry dziękuje ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja osobiście odradzam salon Degowskich...tworzą fryzury proste, przlegające do skóry głowy, pomimo, iz nie każdemu takie pasują i nie każdy ma tak podatne włosy coby się same układały. Chcąc zmiany skorzystalam z Ich usług i nie powróciłam...wróciłam do swojego oddanego Salonu w Sopocie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a gdzie w sopocie?
też chętnie się dowiem
Profesjonalne usługi fryzjerskie w Twoim domu. Allure.
507022049 Asia
dziękuje za info, a czy ktoś zna salon Bluhair na ogarnej?
Ja z czystym sercem mogę polecić p. Wojtka w Jaque Andre w Galerii Bałtyckiej. Koloru co prawda u niego nie robiłam, ale cięcie ma świetne.
ja z kolei polecam p. Anie K z salonu Alternative z centrum Handlowego Familia na Przymorzu. Wiele razy robiłam blond w przeróżnych salonach i teraz jestem bardzo zadowolona. Mam natrualny blond, super sciecie, którego nie musze układac i dodatego moje włosy sa nie zniszczone. Jestem juz stała klientka. PolecamK.
własnie dużo słyszałam o alternative, najbardziej mi pasuje na rajskiej - czy mozecie kogoś polecic?
Ja polecam z Alternative Radka z Centrum Famila, naprawę dobry fachowiec. Ja się pierw umowilam na konsultacje. Widać ze wie co mówi i robi. Naprawę dobry fryzjer.
potwierdzam w Jacques Andre są świetni fryzjerzy, ja chodzę tam od kilku lat do Kasi , Agnieszki a teraz byłam u Wojtka. To fryzjer z pasją
i świetnymi umiejętnościami. Kolor i cięcie pierwsza klasa.
Polecam Retro Atelier na Wyspiańskiego we Wrzeszczu.Chodzę do nich od dwóch lat i zawsze jestem zadowolona
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
En vogue we wrzeszczu vis a vis Manhattanu

Inne tematy z forum Moda i uroda

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? (103 odpowiedzi)

Fitness/joga co najlepsze na odchudzanie ? Co według was przynosi najlepsze efekty ? Mam...

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...

Hifu na twarz (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na temat tego zabiegu? albo ktoś miał ? i poleca czy...

do góry