Widok
etola, szal?
patrzę przez okno i robi mi się zimno....
długoweekendowe dziewczyny trzymajcie się ciepło!!!!
mam pytanko, czy ktoś widział etolę z prawdziwego futra??? wiem że etola z norek to raczej nie jest powszechnie dostępna, ale....
byłam w kilku sklepach z sukniami śl. w Gdyni i wszystko co mieli to kubraczki i etolki, które wyglądały jak ten pies /smok z "niekończącej się opowieści", nie chcę tak wyglądać:(
co ubieracie, że by pasował do sukni i nie zamarznąć???
długoweekendowe dziewczyny trzymajcie się ciepło!!!!
mam pytanko, czy ktoś widział etolę z prawdziwego futra??? wiem że etola z norek to raczej nie jest powszechnie dostępna, ale....
byłam w kilku sklepach z sukniami śl. w Gdyni i wszystko co mieli to kubraczki i etolki, które wyglądały jak ten pies /smok z "niekończącej się opowieści", nie chcę tak wyglądać:(
co ubieracie, że by pasował do sukni i nie zamarznąć???
oli-wka sprawdź we Wrzeszczu na Grunwladzkiej (salon sukien ślubnych) na wysokości skrzyzowania z ul. Do Studzienki, tylko troszke wyżej, po lewej str. jadąc od centrum. Pamietam jak przymiezałam tam suknie to kobitki miały coś takiego.
Niestety ja liczę na dobrą pogodę 15 paź, mam tylko jeden rękaw w sukni i nic poza tym...
Niestety ja liczę na dobrą pogodę 15 paź, mam tylko jeden rękaw w sukni i nic poza tym...