Widok
Witaj Aldono,
Na rynku rzeczywiście dostępnych jest wiele typów ekspresu:
- kolbowe,
- kapsułowe,
- automatyczne.
Jeśli szukasz modelu z dużą liczbą funkcji i pozwalającego na dowolność w przygotowywaniu różnych kaw, proponuję Ci przyjrzeć się ekspresom automatycznym ze zintegrowanym pojemnikiem na mleko. Tego typu rozwiązanie daje Ci dużą wygodę użytkowania, gdyż włączając jeden przycisk - możesz przygotować dowolny typ kawy – w tym cappucino.
Może zainteresuje Cię fakt, że część modeli marki Philips Saeco zyskało certyfikat Italian Testers „Espresso&Cappucino Perfetto”. Daje Ci on pewność, że kawa z ekspresu Philips Saeco spełnia wszystkie wymogi stawiane przez znawców smaku. Gdybyś była zainteresowana modelami, które zyskały wspomniany certyfikat lub masz jeszcze jakieś pytanie – napisz na ekspertsaeco@philips.com. Chętnie odpowiem.
Pozdrawiam,
Ekspert Philips Saeco.
- kapsułowe,
- automatyczne.
Jeśli szukasz modelu z dużą liczbą funkcji i pozwalającego na dowolność w przygotowywaniu różnych kaw, proponuję Ci przyjrzeć się ekspresom automatycznym ze zintegrowanym pojemnikiem na mleko. Tego typu rozwiązanie daje Ci dużą wygodę użytkowania, gdyż włączając jeden przycisk - możesz przygotować dowolny typ kawy – w tym cappucino.
Może zainteresuje Cię fakt, że część modeli marki Philips Saeco zyskało certyfikat Italian Testers „Espresso&Cappucino Perfetto”. Daje Ci on pewność, że kawa z ekspresu Philips Saeco spełnia wszystkie wymogi stawiane przez znawców smaku. Gdybyś była zainteresowana modelami, które zyskały wspomniany certyfikat lub masz jeszcze jakieś pytanie – napisz na ekspertsaeco@philips.com. Chętnie odpowiem.
Pozdrawiam,
Ekspert Philips Saeco.
Tesciowie maja tchibo casimmo(jakos tak) mozna sobie zaprogramowac kawe wedlug swoich upodoban.Sa bardzo zadowoleni. Polecam
Ja też podłączam się do wątku o ekspresy do kawy opinie osób, które wcześniej też przebrnęły przez gąszcz szczegółowych danych technicznych, ilości barów i rodzajów kaw. Myślałam o Saeco, macie jakieś zdanie? Zależy mi na czymś wytrzymałym, maksymalnie do 2 tyś. Napiszcie też jak wygląda czyszczenie i serwisowanie bo wiem, że takie czynności są potem bardzo uciążliwe.
Nie wyobrażam sobie, że w moim biurze miałbym mieć kolbę! Chyba że byłbym gotów na "bycie" głównym i jedynym baristą, a mam ciekawsze rzeczy do roboty niż parzenie innym kawy na zawołanie. Ekspres taki nei jest tak prosty w obsłudze jak automatyczny oraz wymaga przeszkolenia. Jeśli będzie z niego korzystało wiele osób to jedynym słusznym wyborem tutaj będzie model automatyczny.
Sugeruje przejrzeć sobie profesjonalne ekspresy do kawy w ofercie Tchibo Coffee Service - firma ma wiele dobrych modeli. Polecam zresztą kontakt, powinni dobrać urzadzenie zgodnie z budżetem jakim dysponujecie na jego zakup
Sugeruje przejrzeć sobie profesjonalne ekspresy do kawy w ofercie Tchibo Coffee Service - firma ma wiele dobrych modeli. Polecam zresztą kontakt, powinni dobrać urzadzenie zgodnie z budżetem jakim dysponujecie na jego zakup