Widok
rezydencja Bardo w koleczkowie
Hej
Mozecie mi cos wiecej powiedziec na temat tej rezydencji??
JAk wyglada sprawa organizacji wesela ,obslugi ,jedzenia itd itp i czy naglosnienie w tej sali jest specjanie stworzone pod grajace tam zespoly(tak slyszalam) Jak to wszystko wyglada w praktyce?
CZy orientujecie sie co do ceny pokoji dla gosci weselnych .
Jesli mozecie mi pomoc to bede wdzieczna.
Pozdrawiam
Ania
Mozecie mi cos wiecej powiedziec na temat tej rezydencji??
JAk wyglada sprawa organizacji wesela ,obslugi ,jedzenia itd itp i czy naglosnienie w tej sali jest specjanie stworzone pod grajace tam zespoly(tak slyszalam) Jak to wszystko wyglada w praktyce?
CZy orientujecie sie co do ceny pokoji dla gosci weselnych .
Jesli mozecie mi pomoc to bede wdzieczna.
Pozdrawiam
Ania
dokladnie miesiac temu mialam tam wesele, orkiestra miala swoj sprzet ale jakies tam naglosnienie jest bo na poprawinach grala muzyczka. poza tym jedzenia jest tyle ze szok. ludzie ze wsi i wiejskich doswiadczen weselnych mowili ze wzsytskiego bylo bardzo duzo, i przystawek i obiadu, a bigos zrobil furore. 150zl/os w tym kawa napoje mielismy swoje bo sie bardziej oplacalo niz od nich, i zadnych dodatkowych kosztow. poprawiny 1200zl i dzik za 900zl ktorego jedlismy jeszcze trzy dni i rodzinka tez dostala po porcji do domu. polecam
Też się zastanawiam nad Bardo. Ceny nie są wygórowane a podobno wszytkiego jest pod dostakiem no i miejsce także niczego sobie. Najważniejsze, żeby goście nie chodzili głodni :/ Ja ostatnio byłam w Rodizio szczerze mówiąc wystrój nietypowy ale przyciąga oko, najgorszy jest chyba parkiet (strasznie mały, na moje 100 osób to byłoby to chyba niemożliwe) no i menu, w którym najtansza opcja 149zł/os nie różni się parwie niczym od najdroższej 189 zł/os. Zapytałam się Pani,która nas obsługiwała, czy chociaż jedzenia jest w tej droższej więcej niż w tej tańszej i okaząło się, że wszytkiego jest tyle samo i napewno starczy... tu mam wątpliwości.
Bardzo polecamy Bardo!! Jesteśmy zadowoleni z ich usług a goście są zachwyceni salą, wystrojem, lokalizacją a przede wszystkim jedzeniem!!! Niektórzy goście jak przyjeżdżają do nas to życzą sobie koniecznie obiadu w Bardo ;)
Hej :)
Nie byłam jeszcze ale wybieramy sie tam nie długo :) Musimy wszystko dokładnie obejrzeć :) Wiem tylko tyle że termin najlepiej rezerwować 1,5 roku przed, juz maja zarezerwowane do końca 2008 i chyba poczatek 2009. O cenniku także nic niewiem, wydaje mi się że to troche jeszcze za wcześnie. My bedziemy rezerwować w 2009 roku jakoś w styczniu, lutym :) Czy juz za rok jujjuuuuuuuuppppiii :D A kiedy wy macie wesele ? Juz coś ustalone ?? Pozdrawiam
Nie byłam jeszcze ale wybieramy sie tam nie długo :) Musimy wszystko dokładnie obejrzeć :) Wiem tylko tyle że termin najlepiej rezerwować 1,5 roku przed, juz maja zarezerwowane do końca 2008 i chyba poczatek 2009. O cenniku także nic niewiem, wydaje mi się że to troche jeszcze za wcześnie. My bedziemy rezerwować w 2009 roku jakoś w styczniu, lutym :) Czy juz za rok jujjuuuuuuuuppppiii :D
tak my z nimi podpisaliśmy umowę:-) zadatek też już wpłaciliśmy!! nasze wesele będzie 07.08.2009
o cenach on nam jeszcze nic niemog powiedzieć ale myślę ze będzie drożej jak 150 zł za osobę!!!
Ten Hotel to jest naprawdę Przepiękny!!! Nawet mój przyszły powiedział jak wesele to TYLKO tu!!!! Nigdzie indziej :-D
o cenach on nam jeszcze nic niemog powiedzieć ale myślę ze będzie drożej jak 150 zł za osobę!!!
Ten Hotel to jest naprawdę Przepiękny!!! Nawet mój przyszły powiedział jak wesele to TYLKO tu!!!! Nigdzie indziej :-D
a ja szczerze polecam!!!:))) Mieliśmy tam wesele w lipcu w sali restauracyjnej:))) Wszystko wyszło przepięknie, jedzenie po prostu pyszne i naprawdę mnóstwo (dopiero niedawno skonsumowaliśmy zamrożoną od wesela karkówkę;))) Obsługa na 5!!! Byliśmy naprawdę wymagający i wszystko było dokładnie tak jak to sobie wymarzyliśmy!!!:))), a goście byli zachwyceni - do dziś wspominają to miejsce:)))
[url=http://www.weddingcountdown.com]
[/url]
[/url]
ja zrezygnowalam i dalej szukam .Z tego co slyszlaam od znajomych ktorzy mieli tam wesela to mowili ze porazka ,ze to co kierowniczka mowila nie bylo prawda i zamiast sie cieszyc swoim szczesciem to biegali i zalatwiali rozne sprawy i do tego musieli doplacac dodatkowa kase bo na stoach bylo pusto
Nie wiem jak teraz jest ale to juz mnie na poczatku mojego rozgladanai po salach zrazilo
Nie wiem jak teraz jest ale to juz mnie na poczatku mojego rozgladanai po salach zrazilo
czesc kobietki,postanowilam sie jeszcze raz wtracic, te wszystkie opinie negatywne to glowe daje ze konkurencja, wszystkie pozytywy jakie tu sa , to sa od dziewczyn ktorych relacje slubne juz wczesniej widzialam i wiem ze sa prawdziwe:)
sama zreszta bylam sceptycznie nastawiona a wyszlo rewelacyjnie!!!
i nie ma zadnej kierowniczki (widac jak niektorzy sa zorientowani), tylko dwoch kompetentnych gosci, ktorzy we wszystkim pomoga:)
co do fotek bardo, to mam w domku foteczki ustrojonej sali balowej i restauracyjnej, wieczorkiem postaram sie wsadzic kilka:)
pozdrawiam:)
sama zreszta bylam sceptycznie nastawiona a wyszlo rewelacyjnie!!!
i nie ma zadnej kierowniczki (widac jak niektorzy sa zorientowani), tylko dwoch kompetentnych gosci, ktorzy we wszystkim pomoga:)
co do fotek bardo, to mam w domku foteczki ustrojonej sali balowej i restauracyjnej, wieczorkiem postaram sie wsadzic kilka:)
pozdrawiam:)
My podobnie jak wiele innych forumowiczek robimy wesele w bardo, 14 czerwca tego roku.To co moge powiedziec na dzis to to ,ze Pan Tomasz z Bardo podszedł do sprawy bardzo profesjonalnie,poinformowano nas o wszystkich kosztach, na wszelkie pytania uzyskalismy odpowiedzi, pracownicy postarają się spelnić każde nasze życzenie (w granicach rozsądku).Pytałm po kątach o opinie i jeśli mam być szczera to nie usłyszałam nigdy nic negatwynego.Powiem szczerze ,że mam nadzieje ,że wszystko przebiegnie zgodnie z naszymi wyobrażeniami. Jeśli ktoś chce uniknąc rozczarowania (tu mówię nie tylko o bardo) to nalezy dobrze czytać warunki umowy, o ile to możliwe wprowadzać do wersji hotelowej i własnej umowy wszelkie ustalenia które nie zostały zawarte pisemnie.I jeszcze raz pytac,pytac pytac.
W Bardo bardzo ładnie odpala sie fajerwerki:-)- kilkakrotnie już uczestniczyliśmy w tworzeniu pokazu na weselach w tym miejscu i z tego co nam widomo, to wszyscy Nasi klienci byli bardzo zadowoleni z tego miejsca, obsługi oraz jedzenia. Bardzo ładny lokal, dobra obsługa. Również serdecznie polecamy:-)!!!!
Witam odnośnie fajerwerków- kilka razy odpalaismy tam pokaz na weselach wiec możiwość jak najbardziej jest.
jedyny problem to taki- ze pokaz nalezy odpalic do godziny 22, poniewaz w pozniejszych godzinach trzebaby było uzyskac pozwolenie od wladz miasta i sasiadow- cisza nocna- jednak do godz 22 jest to tak zwany- pokaz podwórkowy:-) i potrzebna jest tylko zgoda wlasciciela terenu i sasiedzi nie maja nic do tego:-) skoro pogodzili sie z tym ze kolo nich jest lokal w ktorym sa wesela i zapewne jest glosno, to z fajerwrkow powinni sie cieszyc:-) przeciez to piekne:-)
Jeżeli chciałaby Pani mieć fajrwerki na weselu to radze porozmawiac z właścicielem- przecież to wyjątkowy dzien:-)
Pozdrawiam
Magda- córka Właściciela:-)
jedyny problem to taki- ze pokaz nalezy odpalic do godziny 22, poniewaz w pozniejszych godzinach trzebaby było uzyskac pozwolenie od wladz miasta i sasiadow- cisza nocna- jednak do godz 22 jest to tak zwany- pokaz podwórkowy:-) i potrzebna jest tylko zgoda wlasciciela terenu i sasiedzi nie maja nic do tego:-) skoro pogodzili sie z tym ze kolo nich jest lokal w ktorym sa wesela i zapewne jest glosno, to z fajerwrkow powinni sie cieszyc:-) przeciez to piekne:-)
Jeżeli chciałaby Pani mieć fajrwerki na weselu to radze porozmawiac z właścicielem- przecież to wyjątkowy dzien:-)
Pozdrawiam
Magda- córka Właściciela:-)
Aby odpalić fajerwerki nie może tylko świecic słońce:-)
Prosze mi wierzyć, ze przy zachodzie fajerwerki wygladaja niewiarygodnie:)
W zwszłym roku w okresie wakacyjnym odpaliliśmy około 15 poazów na weselach przed godz.22 i naprawde pięknie wygladały, klienci byli zadowoleni.
Jeżeli chodzi o właścicieli, to oczywiście można załatwić z nimi sprawę osobiście. jeżeli zdecydowaliby się Państwo na pokaz, możemy sie z nimi skontaktować i spróbować "dogadac", Ja uważam ze ich negatywna odpowiedz jest nieuzasadniona, bo 22 na swoim podwórku można robić co sie chce:-)n Wydaje mi się że oni może wcale nie są poinformowani w tej kwestii.
Pozdrawiam
magda
Prosze mi wierzyć, ze przy zachodzie fajerwerki wygladaja niewiarygodnie:)
W zwszłym roku w okresie wakacyjnym odpaliliśmy około 15 poazów na weselach przed godz.22 i naprawde pięknie wygladały, klienci byli zadowoleni.
Jeżeli chodzi o właścicieli, to oczywiście można załatwić z nimi sprawę osobiście. jeżeli zdecydowaliby się Państwo na pokaz, możemy sie z nimi skontaktować i spróbować "dogadac", Ja uważam ze ich negatywna odpowiedz jest nieuzasadniona, bo 22 na swoim podwórku można robić co sie chce:-)n Wydaje mi się że oni może wcale nie są poinformowani w tej kwestii.
Pozdrawiam
magda
Witam ponownie.
Termin jest ok, dalibyśmy rade, w tym roku gorzej z czerwcem i wrześniem- ale mamy kilka osób które moga odpalać pokaz, wiec ogólnie zawsze dajemy radę:-)
Wracając jeszcze do czasu odpalania- jasne ze o północy to pięknie by było, tylko trzeba też zauważyc, ze o tej godz juz nie wszyscy goście widzą z pełna ostrościa:-)
Jeżeli chodzi o cenę to najlepiej ustalać indywidualanie, z kilku powodów:
pierszwy i najważniejszy- nie narzucamy ceny klientom- dopasowujemy sie do Państwa możliwości. To Państwo mówią jaka kwota dysponują, a my proponujemy co możemy Państwu dać, jak długo to może trwać- bo to też zależy od klienta- krótszy i bardziej intensywny lub dłuższy i mniej:-)
po drugie- gdybysmy sie spotkali zawsze możemy cos pokazac:-) na kompyterze, przkładowe efekty, pokaz, wyjaśnic wszystkie wątpliwości.
W każdym bądź razie jestem do Państwa dyspozycji- TUTAJ
W razie pytań można dzwonić do mojejgo TAty- 502 183 272
www.wulkan.pokazy.prv.pl
dodatkowo wklejam Pani treś z iinnego wątku:-)
Autor: WULKAN FAJERWERKI 22-01-2008 23:29 wyślij odpowiedź
Witam serdecznie
Jeżeli są Panie zainteresowane pokazem pirotechnicznym i mają jakiekolwiek pytania, chętnie odpowiemy na forum , e- mailem, telefonicznie.
W celu wyjasnienia- dla Pani, którą przyszły mąż poganiał :-)
Pokazy na wesela przeważnie kosztują 1000-1500 zł- taka jest kwota którą u Nas płacą średnio klienci- prosze nie uogólniać:-) Oczywiście mogą być tańsze lub droższe.
Kwotę za jaka ma byc przygotowany pokaz- ustalacie Państwo- My dopasowujemy do niej ilość środków oraz intensywność pokazu- oczywiście przy wspólnej konsultacji.
Istnieje również możliwość zamówienia zestawów do samodzielnego odpalania ( bezpieczne, połączone elektrycznie zestawy) co automatycznie wiąże sie z niższą ceną.
Przy wyższych kwotach pokazu istnieje możliwość uzycia przez nas bardziej profesjonalnych, koncesjonowanych środków pirotechnicznych, które może odpalać tylko przeszkolona osoba- co oczywiście gwarantujemy.
Wszelkie sprawy formalne, związane z odpalaniem pokazu- zezwolenie właściciela terenu, powiadomienia straży- ustalamy z Państwem osobiście i oczywiście służymy pomocą.
Serdecznie Pozdrawiam
Jezrzy Radziewicz
502 183 272
My nie narzucamy klientom ceny, bo przecież każdy ma inne możliwości finansowe, staramy się do nich dopasować.
Jeżeli chodzi o średnią cenę zestawów do samodzielnego odpalania, to w przypadku wesela od 600- 700 zł w górę.
Oczywiście kwota może byc mniejsza, ale nie polecam, ponieważ, oczywiście efekt również będzie ładny, ale zdecydowanie za krótki.
Z góry odpowiem na pytanie- ile to będzie czasu- otóż w przypadku zestawów do samodzielnego odpalania - może sie to wahać od 1.30- do 3 -4minut, przy czym im krótszy będzie pokaz, tym bardziej intensywny i odwrotnie.
Oczywiście po przygotowaniu takiego pokazu- spotykamy sie z Państwem i osoba, która bedzie ten pokaz odpalać i wysjaśniamy wsztkie kwestie.
Pozdrawiam
Magda
Termin jest ok, dalibyśmy rade, w tym roku gorzej z czerwcem i wrześniem- ale mamy kilka osób które moga odpalać pokaz, wiec ogólnie zawsze dajemy radę:-)
Wracając jeszcze do czasu odpalania- jasne ze o północy to pięknie by było, tylko trzeba też zauważyc, ze o tej godz juz nie wszyscy goście widzą z pełna ostrościa:-)
Jeżeli chodzi o cenę to najlepiej ustalać indywidualanie, z kilku powodów:
pierszwy i najważniejszy- nie narzucamy ceny klientom- dopasowujemy sie do Państwa możliwości. To Państwo mówią jaka kwota dysponują, a my proponujemy co możemy Państwu dać, jak długo to może trwać- bo to też zależy od klienta- krótszy i bardziej intensywny lub dłuższy i mniej:-)
po drugie- gdybysmy sie spotkali zawsze możemy cos pokazac:-) na kompyterze, przkładowe efekty, pokaz, wyjaśnic wszystkie wątpliwości.
W każdym bądź razie jestem do Państwa dyspozycji- TUTAJ
W razie pytań można dzwonić do mojejgo TAty- 502 183 272
www.wulkan.pokazy.prv.pl
dodatkowo wklejam Pani treś z iinnego wątku:-)
Autor: WULKAN FAJERWERKI 22-01-2008 23:29 wyślij odpowiedź
Witam serdecznie
Jeżeli są Panie zainteresowane pokazem pirotechnicznym i mają jakiekolwiek pytania, chętnie odpowiemy na forum , e- mailem, telefonicznie.
W celu wyjasnienia- dla Pani, którą przyszły mąż poganiał :-)
Pokazy na wesela przeważnie kosztują 1000-1500 zł- taka jest kwota którą u Nas płacą średnio klienci- prosze nie uogólniać:-) Oczywiście mogą być tańsze lub droższe.
Kwotę za jaka ma byc przygotowany pokaz- ustalacie Państwo- My dopasowujemy do niej ilość środków oraz intensywność pokazu- oczywiście przy wspólnej konsultacji.
Istnieje również możliwość zamówienia zestawów do samodzielnego odpalania ( bezpieczne, połączone elektrycznie zestawy) co automatycznie wiąże sie z niższą ceną.
Przy wyższych kwotach pokazu istnieje możliwość uzycia przez nas bardziej profesjonalnych, koncesjonowanych środków pirotechnicznych, które może odpalać tylko przeszkolona osoba- co oczywiście gwarantujemy.
Wszelkie sprawy formalne, związane z odpalaniem pokazu- zezwolenie właściciela terenu, powiadomienia straży- ustalamy z Państwem osobiście i oczywiście służymy pomocą.
Serdecznie Pozdrawiam
Jezrzy Radziewicz
502 183 272
My nie narzucamy klientom ceny, bo przecież każdy ma inne możliwości finansowe, staramy się do nich dopasować.
Jeżeli chodzi o średnią cenę zestawów do samodzielnego odpalania, to w przypadku wesela od 600- 700 zł w górę.
Oczywiście kwota może byc mniejsza, ale nie polecam, ponieważ, oczywiście efekt również będzie ładny, ale zdecydowanie za krótki.
Z góry odpowiem na pytanie- ile to będzie czasu- otóż w przypadku zestawów do samodzielnego odpalania - może sie to wahać od 1.30- do 3 -4minut, przy czym im krótszy będzie pokaz, tym bardziej intensywny i odwrotnie.
Oczywiście po przygotowaniu takiego pokazu- spotykamy sie z Państwem i osoba, która bedzie ten pokaz odpalać i wysjaśniamy wsztkie kwestie.
Pozdrawiam
Magda
anulka802 napisał(a):
> Hej
>
> Mozecie mi cos wiecej powiedziec na temat tej rezydencji??
> JAk wyglada sprawa organizacji wesela ,obslugi ,jedzenia itd
> itp i czy naglosnienie w tej sali jest specjanie stworzone pod
> grajace tam zespoly(tak slyszalam) Jak to wszystko wyglada w
> praktyce?
> CZy orientujecie sie co do ceny pokoji dla gosci weselnych .
> Jesli mozecie mi pomoc to bede wdzieczna.
>
>
> Pozdrawiam
> Ania
> Hej
>
> Mozecie mi cos wiecej powiedziec na temat tej rezydencji??
> JAk wyglada sprawa organizacji wesela ,obslugi ,jedzenia itd
> itp i czy naglosnienie w tej sali jest specjanie stworzone pod
> grajace tam zespoly(tak slyszalam) Jak to wszystko wyglada w
> praktyce?
> CZy orientujecie sie co do ceny pokoji dla gosci weselnych .
> Jesli mozecie mi pomoc to bede wdzieczna.
>
>
> Pozdrawiam
> Ania
hej ja się zastanawiałam nad tym lokalem ale zrezygnowałam 150 zł od osoby plus 20 zł pakiet napoi, do tego brak dekoracji sali i 1200 zł za obsługę sali, mam menu weselne oczywiście przykładowe i nie robi wrazenia. Nocleg 110 zł, brak tortu i ciast. Ja w tym lokalu co robię mam cenę za osobę po zmianach w menu 154 zł za osobę z tortem ciastami napojami i sokami.