Widok
> Miejsce na plener:
> * zamek w Krokowej.
> * zamek Rzucewo
> * galerie handlowe, ...
> * na dworzu w deszczu z parasolami też może być fajnie :)
> * Sale Ratusza w Gdańsku-zwlaszcza Czerwona,
> * Dom Uphagena na Dlugiej
> * Gemini w Gdyni
> * Palmiarnia w Oliwie
> * stodoła - na sianku (widziałam takie zdjęcia - są super)
> * restauracja
> * Pałac w Leźnie,
> * Pałac Opatów,
> * w Dworze Artusa albo w Ratuszu,
> * Gdańskie Bramy, Muzea
> * POD MOSTEM KOLEJOWYM
> * STADNINA KONI
> * hotelowa winda
> * w zajezdni tramwajowej
> * warszatat samochodowy,
> * salon ekskluzywnych samochodów
> * oceanarium
> * w OBI, potem w Ikea, potem w Electro Word
> W OBI wśród lamp... albo w kąciku ogrodniczym... Albo z
> narzędziami
> na tle telewizorów :)
> * otworzyli też nowego JETa :)
> * .. matarnia..
> * ruiny na Westerplatte
> * zamek w Krokowej.
> * zamek Rzucewo
> * galerie handlowe, ...
> * na dworzu w deszczu z parasolami też może być fajnie :)
> * Sale Ratusza w Gdańsku-zwlaszcza Czerwona,
> * Dom Uphagena na Dlugiej
> * Gemini w Gdyni
> * Palmiarnia w Oliwie
> * stodoła - na sianku (widziałam takie zdjęcia - są super)
> * restauracja
> * Pałac w Leźnie,
> * Pałac Opatów,
> * w Dworze Artusa albo w Ratuszu,
> * Gdańskie Bramy, Muzea
> * POD MOSTEM KOLEJOWYM
> * STADNINA KONI
> * hotelowa winda
> * w zajezdni tramwajowej
> * warszatat samochodowy,
> * salon ekskluzywnych samochodów
> * oceanarium
> * w OBI, potem w Ikea, potem w Electro Word
> W OBI wśród lamp... albo w kąciku ogrodniczym... Albo z
> narzędziami
> na tle telewizorów :)
> * otworzyli też nowego JETa :)
> * .. matarnia..
> * ruiny na Westerplatte
niebanalnie? hmmm widziałem kiedys parkę która robiłą sobie zdjęcia slubne na dworcach SKM i potem w kolejce ;) oraz słyszałem o takiej która robiła sobie zdjęcia w zajezdni autobusowej/tramwajowej ;) pomysly sa rozniste.
a odważniejsi to moga np na tle portu np na estakadzie kwiatkowskiego w Gdyni albo wśród kontenerów w Terminalu kontenerowym. złomowisko samochodów? ;)
a odważniejsi to moga np na tle portu np na estakadzie kwiatkowskiego w Gdyni albo wśród kontenerów w Terminalu kontenerowym. złomowisko samochodów? ;)
my mamy kilka zdjęć w pięknym czerwonym TIRze hehe
przypadkiem wyszło, wsiedliśmy na prom zaraz po ślubie, nasz fotograf załatwił sobie wstęp do hali samochodowej i kierowca zaczepił nas, że jak chcemy to możemy wykorzystać jego samochód. Ale ogólnie to nie chwalimy się tymi zdjęciami, bo nie podobają nam się takie wygłupy. U innych to fajnie wygląda, ale my woleliśmy mieć jakieś neutralne tło, żeby mamy i babcie mogły sobie w ramki wstawić ;)
przypadkiem wyszło, wsiedliśmy na prom zaraz po ślubie, nasz fotograf załatwił sobie wstęp do hali samochodowej i kierowca zaczepił nas, że jak chcemy to możemy wykorzystać jego samochód. Ale ogólnie to nie chwalimy się tymi zdjęciami, bo nie podobają nam się takie wygłupy. U innych to fajnie wygląda, ale my woleliśmy mieć jakieś neutralne tło, żeby mamy i babcie mogły sobie w ramki wstawić ;)
Wiem, ze malo orginalnie, ale mi sie marza zdjecia na plazy... Wiec ja stawiam na Gorki Zachodnie... Mamy tam zamiar skoczyc miedzy kosciolem i weselem na chwilke z rodzinka i swiatkami. My mamy wesele na Starym Miescie wiec chcemy w trakcie wesela uciec na chwilke i zrobic nocna sesje na Mariackiej...
A po slubie to jeszcze nie wiem... Zobacze jeszcze co nam fotograf zaproponuje...
A po slubie to jeszcze nie wiem... Zobacze jeszcze co nam fotograf zaproponuje...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm