Widok

farage-zapinana na szyi!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoras ma zdjęcie sukni farage-kolor perłowy, zapinana na szyi, spódnica dość duża, gładka, z wychądzącą koroneczką spod spodu, część zapinana na szyi jest z koronki-ta sama koroneczka na gorsecie- poza tym pieknie błyszczą na iej koraliczki!acha i ma tren!może akurat ktoś taka ma-podobno niedawano jakaś dziewczyna odbierała z farage w gdyni taka,tylko w wersji białej! bede wdzięczna!!!!!!!!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem czy o tę suknię Ci chodzi, ale może akurat :) bardzo mi się podobała; Wśród wszystkich w tym rodzaju które przymierzałam najlepiej jednak leżała ta, która jest w sklepie FARAGE (ale tam zdjęć oczywiście robić nie można)

1. pierwsza jest szyta w farage-używana 1,5 roku temu przez moją koleżankę (na fotce jest bez koła)

image

image

2. a ta jest chyba tylko szyta na wzór farage i była (może jeszcze jest) do kupienia w Tyszkiewiczu (przy dworcu SKM Wrzeszcz)

image

nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!1

Zielona! z nieba mi spadałas!na rekach bym cie nosiła gdybym moga przez neta to zrobić;)o ta 1 chodzi!jejeku!!!!starasznie sie ciesze! a mozesz mi na maila wysalac fotki kolezanki z kołem!!!???bo wlasnie chce szyc-gdyz salonowa cena jest dla mnie za wysoka!!! za kazde dodatkowe zdjecie bede wdzięczna!!!bardzo wdzieczna!!!oto moj mail j-szreder@o2.pl
a moze chcę ja sprzedać?pozdrawiam

do góry