Widok

figurki Waśniewskich

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Znalezione w necie...

"Od 25 kwietnia w sklepach z zabawkami będą już dostępne figurki rodziny Waśniewskich ! W każdym zestawie mamy figurkę Katarzyny , Bartka oraz Małej Madzi..Już dziś możesz się wcielić w tajemniczą głowę rodziny , nieobliczalną mamę , bądź spadające maleństwo ! Stań się celebrytą ! Oszukuj , kłam i matacz ! Wasniewsky's Family już 25 kwietnia ! Śliski kocyk ,wózeczek, gruz , farba do włosów i okulary sprzedawane są oddzielnie , Małą Madzia mówi po angielsku..." "Chcesz być znanym detektywem ? Nie boisz się tajemniczych spraw i machlojek ? Nowy Action Man Detektyw Rutkowski , rozwiąże każdą sprawę ! Każdy zestaw zawiera figurkę Rutkowskiego którą można przebierać w garnitur , bądź czarny kombinezon operacyjny , czarne okulary , miniaturowy pistolet i...cięty dowcip! Pociągnij za sznureczek na jego plecach i posłuchaj co ma do powiedzenia Prawdziwy Detektyw ! Figurka jest przeznaczona dla dzieci w wieku od 7 lat.Baterie i figurka narzeczonej sprzedawane są oddzielnie..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
sic..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rzeczywiści jest sie z czego smiac;/
Ludzka głupota nie zna granic...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
głupie żarty....
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dr Monika Zielińska CDIT Sopot - proszę o opinie. (40 odpowiedzi)

Bardzo proszę o wszelkie opinie dotyczące współpracy z tą panią jak również o terapii z dzieckiem...

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

nie moge zajsc w ciaze (97 odpowiedzi)

Juz od dluzszego czasu staramy sie z mezem o dzidzie i nic. Wy tez mialysie takie problemy

do góry