Widok

fryzjer en vogue wrzeszcz i Pani Halina - proszę o opinie.

Zastanawiam się, żeby skorzystać z usług fryzjerskich tej Pani, ma super opinie, czy któraś z mam chodzi do niej? Bardzo rzadko chodzę do fryzjera ale czas na zmianę:)tylko boję się (po przeczytaniu komentarzy), że będzie chciała zbyt pofantazjować;) a ja wolę w miarę klasycznie, bez zmiany koloru, krótkie fryzury też odpadają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja nie polecam, prosiłam o zrobienie odrostów na blond a wyszłam z platyną na głowie i do tego włosy przy skórze były prawie białe a reszta blond. Widać, że ma doświadczenie (sama zresztą mówi, że 25 lat zajmuje się fryzjerstwem) ale robi po swojemu. Teraz kolor się trochę zmył ale i tak jest za jasny, do tego mam siano zamiast moich pięknych długich włosów. Do tego bardzo drogo. Dlatego do klasycznych fryzur zdecydowanie nie polecam tym bardziej. Za to mogę polecić salon L'oreal na Kowalskiej w Gdańsku, świetne fryzjerki, wszystko naprawią i słuchają, a nie robią wedle własnego uznania:)
Iga dzięki za opinie, mi chodzi właśnie o klasyczną fryzurę i też wolę jak fryzjer słucha a nie strzyże wedle własnego szablonu i widzimisie:)

Polecam Beauty

Opinia została zablokowana przez moderatora

Inne tematy z forum Moda i uroda

Nieoperacyjne sposoby na powiększenie piersi (5 odpowiedzi)

Cześć. Zakładam temat tutaj ponieważ praktycznie od zawsze mam bardzo duży kompleks na punckie...

Fryzjer Trójmiasto - Kręcone Włosy (9 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego fryzjera/fryzjerki do kręconych włosów (strzyżenie). Niestety wszystkie...

FRYZJER (103 odpowiedzi)

proszę o radę w wyborze dobrego fryzjera w 3city - takiego, który będzie potrafił zrobić mi modną...

do góry