Widok

fryzjer....

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
wiem że było już trochę tego. ale potrzebuję aktualnych danych:)
mam trudne włosy... chciałabym je modnie i wygodnie ściąć - gdzie i do kogo konkretnie się wybrać?

czekam na Wasze podpowiedzi:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup
ja też się przyłączę :)
hej :)

Mogę polecić b. dobrą fryzjerkę, ale pod Gdańskiem, a dokładnie w Leźnie. Jeśli jesteś zainteresowana, daj maila :)
Leźno trochę daleko:)
dziewczyny polećcie coś?
a skąd jesteś - bo ja mogę polecić fryzjerkę - w centrum Gdyni:)
jestem z Gdańska
a co to za fryzjerka?
polecam dorotke z sensual spa w sopocie:)
też mam trudne wlosy, tzn część się kręci a część jest prosta, a do tego gęste... a ona fajnie pocieniowała aż mi lżej na głowie:)
ja chodzę do salonu point w gdańsku-wrzeszczu przy grunwaldzkiej :) polecam Panią Kasię :)
też szukałam fryzjera ;) do dekoloryzacji i cięcia :) ogólnie totalnej metamorfozy ;) (z brązu na blond)

Effcia poleciła mi Pana Tomasza http://hair-studio.com.pl/ - fantastycznie ścina ;) chociaż miał wielki problem z moimi włosami i ma się z nim przespać ;P hehe :D to i tak 2 minuty suszenia suszarką i układania włosów ręką - i gotowe :) a krótkie włosy nie zawsze chcą się układać - musi być dobre cięcie ;)
tu pisałyśmy o Panu Tomku http://forum.trojmiasto.pl/fryzjer-PrzymorzeZabianka-t19158,1,16.html :)))
ja ma swoją fryzjerkę,przyjeżdża do domu i jestem zadowolona :)
Paulo Coelho

Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy:
cieszyć się bez powodu,
być ciągle czymś zajętym
i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.

Pracownia Fryzjerska "Krzysztof" w Gdyni Głównej (zaraz przy dworcu SKM Gdynia Główna), fryzjerka Ewa:-) ma fajne pomysły, jest twórcza!
Ja juz przetestowalam kilku fryzjerow, ale dopiero niedawno wkoncu trafilam na kobiete ktora doskonale rozumiala jak chce wygladac. Polecam Pania Renie. Nie wiem jak nazywa sie ten salon ale on jest naprzeciwko puchatka we Wrzeszczu. Teraz beda sie przenosic na pierwsze pietro. Naprawde Pani Renia zna sie na swojej pracy;)Chodzi tam moja siostra, przyjaciolka i mama i wszystkie jestesmy zadowolone.
To ja zapraszam do naszego salonu na Przymorzu.
Zainteresowanym moge podac nr.tel.
We wtorki mamy 20% rabatu na koloryzacje.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry