Widok
Wiecie co dziewczyny fajne takie własy wyglądają jak są zrobione:) A wymagaja robienia codziennie. Ja mam takie falowane naprawde super wygladaja jak si e je umyje ulozy wgniecie jakis preparat i pozwoli wyschnąc. Niestety rano po przebudzeniu juz tak super nie wygladaja pusza się,"sianują" i rozprostowują (takie brzydkie rozmemlane loki)Tak ze naprawde takie wlosy są momentami uciążliwe. są suche (taka struktura) i wymagają pielegnacji. U Magdy Gessler wygladają super ale przed programem pewnie sztab ludzi poprawia kazdy kosmyk, ja sztabu nie mam i naprawde co rano wygladam jak czarownica:)
Kiedys czytalam - chyba na FB Magdy Gessler - ze fryzjerka wyczarowuje Jej takie loki, w tym czasie Ona ucina sobie drzemke miedzy podrozami. W tym odcinku nie bylo widac ale wczesniej zwrocilam uwage, za 1 dnia rewolucji wlosy piekne ;) im dalej tym gorzej ;) czyli pewnie brak tej fryzjerki na wyjazdach.
Ale czy wlosy naturalnie krecone? Tego nie wiem ;)
W kazdym razie przynajmniej bardzo podatne na krecenie.
Ale czy wlosy naturalnie krecone? Tego nie wiem ;)
W kazdym razie przynajmniej bardzo podatne na krecenie.
Kiedyś widziałam, jak przed jakimś programem śniadaniowym (DDTVN?) pokazali scenkę z przygotowań gości, i właśnie tam fryzjerka robiła Geslerowej włosy lokówką/prostownicą- chyba można na prostownicę tak zawinąć żeby były takie połamane (nie wiem co to było bo mam krótkie i proste i nawet suszarki nie potzrebuję;P).
Efekt- okazała burza loków. A na fotelu siedziałą taka... niedorobiona :)
ps. Też chciałabym mieć kręcone :)
Efekt- okazała burza loków. A na fotelu siedziałą taka... niedorobiona :)
ps. Też chciałabym mieć kręcone :)
http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=272485686135995&id=112484985469400
"Dzien dobry....kolejny dzien slonezny dajacy duzo energii.... Ania kreci loki a ja z wami rozmawiam...."
"Dzien dobry....kolejny dzien slonezny dajacy duzo energii.... Ania kreci loki a ja z wami rozmawiam...."
Jeśli chcesz mieć takie włosy zapytaj fryzjera o "styling" lub jakkolwiek się to pisze. Moja siostra miała proste włosy po tym zabiegu jej włosy są identyczne jak u Magdy Gessler. Tylko najgorsze jest w tej fryzurze to że codziennie musi je co rano myć, suszyć suszarką z dyfuzorem i nakładać specjalistyczne preparaty do włosów kręconych. Ale efekt jest naprawdę świetny.