Widok

gabinet Gracjana Zarembo Rumia - stanowczo odradzam

Rumia Temat dostępny też na forum:
Odradzam wizyty w tym gabinecie. Umowilem się z bólem zęba, dokladnie 6. Czekalem na wizyte 3 tygodnie. Po upragnionym czasie wizyta, myślę będzie po bólu, diagnoza odsloniecie szyjki zęba, masc, używanie pasty na nadwrażliwość itp., w razie braku poprawy mialem w poniedzialek zadzwonić i przyjść na re wizytę. Dzień później bol coraz większy, brak poprawy, wiec dzwonie i przedstawiam sytuacje pani asystentce, gdyż lekarki jeszcze nie bylo, dostalem odpowiedz ze jak zaraz przyjdzie do pracy dostane telefon zwrotny, wiec czekam, godzina 15,16,17, myślę zapomniala przekazać o moim telefonie Pani doktor, wiec próbuje zadzwonić jeszcze raz, niestety glucho, telefonu juz ode mnie nikt nie odebral, a ja z bólem próbuje szybko znaleźć innego lekarza. Okazalo sie , ze plomba która mialem zalozona w 6-tce ( w tym gabinecie) ma szczelinę która prowadzila do moich bólów. I tak ponad 3 tygodnie zylem z bolem, na szczęście znalazlem juz Dobrego dentyste, który mi pomogl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Może stomatolog chciała zasugerować-wypuszczając do domu z bólem, że ni należy Ci się opieka lekarska. Tak dla zasady, bo jesteś np mężczyzną, masz np zbyt dużo lat albo zbyt mało albo wg niej jesteś głupi albo zbyt mądry i musi dać Ci nauczkę albo bogaty albo biedny, gruby lub chudy, i tak już na coś chory albo jeszcze zbyt zdrowy. Zgaduj zgadula. Tak czy siak serdecznie współczuje i podziwiam, że na długo nie zraziłeś się do dentystów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To przecież taka "drobnostka" że mógłbyś nabawić się problemów z zatokami, nerwami, okiem, uchem.
Pani stomatolog z gabinetu dr Gracjana oberwało się rykoszetem. Należy przecież do trójmiejskiej rodziny (tej ważniejszej bo duchowej) stomatologów którzy powinni wzajemnie odpowiadać za swoje błędy. A mi także w Gdyni zniszczono górną szóstkę wraz z okolicznymi zębami. Mam od czasu leczenia kanałowego kłopoty z zatokami i okiem. Upokorzono i zeszmacono strasznie. Zniszczono pracę doskonałej gdańskiej Pani dr do której chodziłam od 1985. Wstyd lekarze dentyści z Gdyni.

Inne tematy z forum Zdrowie

Erekcja problem. Co robić? (8 odpowiedzi)

Nie wiem czemu ale pod czas pieszczot normalnie utrzymuje się wzwód ale jak przychodzi co do...

Mój mąż cierpi na przedwczesny wytrysk (8 odpowiedzi)

Mój mąż cierpi na przedwczesny wytrysk od lat. Dodam, że z wiekiem jest coraz gorzej. Teraz to...

Leczenie biologiczne a łuszczyca skóry głowy macie efekty po Skyrizi? (3 odpowiedzi)

Zaczęłam leczenie biologiczne (Skyrizi) ze względu na łuszczycę skóry głowy i zmiany na ciele....

do góry