Widok

organizacja H-35

Wiem, że nie jest latwo zrobić taką imprezę - ale chyba coś nie tak , zostało zaledwie 29 dni do H-35. To naprawde mało czasu - bo obecnie poza jednym krótkim zdaniem, że nie spodziewajmy się wiele zmian - nic więcej nie wiadomo. To mało profesjonalne.
Drodzy oraganiatorzy trochę więcej szacunku dla ewentualnych uczestników - doceniam Wasz wysiłek, ale najlepszy Harpagan bez nich nie odbył by się.
Mam nadzieję, że będzie nas wielu a organizator już na dniach przejdzie do konkretów.

pozdrwiam
zbigniew

Zbigniew
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fajnie by było, gdyby było więcej uczestników - ta atmosfera, gdy idzi się w nocy długi sznur swiatełek, jest niezapomniana. To przypomina mi tylko wejście na Mont Blanc w 1991 roku, bo na najwyzszy szczyt Europy trez wychodzi się w nocy, tak, żeby już o ósmej rano być na wierzchołku (unika się wtedy lawin).
Ale mimo tego uważam, że dystans powinien pozosta bez zmian. Tradycją Harpagana było od początku 100 km, więc niech tak pozostanie.
Przecioeż i tak jest mnóstwo osób, które z góry zakładają zaliczenie tylko I pętli i w wynikach końcowych mogą się wzajemnie porównywać. Wystarczy wyciąć z Excela odpowiedni zakres tabeli wyników.
Jeżeli już coś zmieniać to może wprowadzić kolorowe mapy na obie pętle trasy pieszej.
Niech wpisowe będzie wtedy 2-3 zł większe, ale naigacja bardziej sensowna i ciekawsza.
Pułkownik napisał(a):

> Fajnie by było, gdyby było więcej uczestników

jak na mój gust to uczestników jest i tak zbyt wielu
trzeba wybrać naprawdę bardzo oryginalną trasę przejścia żeby nie iść w jakimś tramwaju
Pułkownik napisał(a):

> Jeżeli już coś zmieniać to może wprowadzić kolorowe mapy na
> obie pętle trasy pieszej.
> Niech wpisowe będzie wtedy 2-3 zł większe, ale naigacja
> bardziej sensowna i ciekawsza.

Przy kolorowych mapach wpisowe musiałoby wzrosnąć ok 8-10 zł.