Widok

organizacja H-35

Wiem, że nie jest latwo zrobić taką imprezę - ale chyba coś nie tak , zostało zaledwie 29 dni do H-35. To naprawde mało czasu - bo obecnie poza jednym krótkim zdaniem, że nie spodziewajmy się wiele zmian - nic więcej nie wiadomo. To mało profesjonalne.
Drodzy oraganiatorzy trochę więcej szacunku dla ewentualnych uczestników - doceniam Wasz wysiłek, ale najlepszy Harpagan bez nich nie odbył by się.
Mam nadzieję, że będzie nas wielu a organizator już na dniach przejdzie do konkretów.

pozdrwiam
zbigniew

Zbigniew
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja brałem udział 6 razy i też jestem bardzo niezadowolony z organizacij. Dziś musiałem ułożyć sobie grafik w pracy. Na piątek musiałem wziać wolne, bo nie wiem, czy zdążę od godz 15 kiedy koncze pracę dotrzeć do bazy, która nie wiem gdzie będzie. Bardzo irytuje mnie też postawa wazeliniarzy, którzy bronią orgów. Co z tego, ze harp zawsze się odbywał, czy to znaczy ze wszystko jest ok? Moim zdaniem nie i także uważam, że organizatorzy nie szanują uczestników. Ale jest to zasługa osób, które wypisują na forum, że wszystko jest ok, kiedy na 29 dni przed startem nie jest podana baza. Ciekawe jest to, że kiedyś nie było problemem podanie miejsca startu 2 miesiące przed rajdem.
e... hmm... ile razy brał pan udział w Harpaganie?