Widok
Taka złota myśl którą usłyszałem kiedyś w anime:
"Drobna rada na przyszłość; nie wykonuj wysokich kopnięć w spódniczce"
I tak, wiem, ubieracie się tak dla wygody i dlatego że jest ciepło. Wasz ubiór nie powinien być też podstawą do tego byśmy się ślinili na Wasz wygląd i wcale Wam o to nie chodzi, chociaż nie zaprzeczacie że to miłe gdy robi to "właściwy" mężczyzna.
Wybacz, ale już to przerabialiśmy kilka razy na tym forum, więc chciałem ominąć te nudniejsze kilkadziesiąt postów;)
"Drobna rada na przyszłość; nie wykonuj wysokich kopnięć w spódniczce"
I tak, wiem, ubieracie się tak dla wygody i dlatego że jest ciepło. Wasz ubiór nie powinien być też podstawą do tego byśmy się ślinili na Wasz wygląd i wcale Wam o to nie chodzi, chociaż nie zaprzeczacie że to miłe gdy robi to "właściwy" mężczyzna.
Wybacz, ale już to przerabialiśmy kilka razy na tym forum, więc chciałem ominąć te nudniejsze kilkadziesiąt postów;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Albo uzna to za "przyzwolenie";)
Spotyka się dwóch kumpli. Jeden ma limo pod okiem. Kolega więc pyta go:
- Co Ci się stało?
- No wiesz stary, żona nachyliła się do lodówki i wiesz, tak kusząco to wyglądało, te pośladki i wogóle, że nie mogłem się opanować i wziąłem ją od tylca.
- To jak, nie lubi od tyłu, czy co?
- Lubi, ale nie w Tesco...
Spotyka się dwóch kumpli. Jeden ma limo pod okiem. Kolega więc pyta go:
- Co Ci się stało?
- No wiesz stary, żona nachyliła się do lodówki i wiesz, tak kusząco to wyglądało, te pośladki i wogóle, że nie mogłem się opanować i wziąłem ją od tylca.
- To jak, nie lubi od tyłu, czy co?
- Lubi, ale nie w Tesco...
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Znam li ja takich oblechów, wtedy mówię że nie życzę sobie aby się na mnie gapił i doradzam szybko aby zmienił obiekt zainteresowania bo mąż jest bardzo duży i bardzo porywczy :) oczywiście pic, ale nie znalazł się kozak co by zechciał się przekonać.
No i oczywiście trzeba przyzwoicie się ubierać, ale pomimo to oblechów nie brak.
No i oczywiście trzeba przyzwoicie się ubierać, ale pomimo to oblechów nie brak.
Mam kolegę, który uwielbia kobiety w golfach - to właśnie wtedy zwraca największą uwagę na ich piersi. Więc głęboki dekolt nie jest wyznacznikiem gapienia się na biust. Większe piersi zwracają na siebie uwagę w większości ubrań.
Ja nie zwracam na to uwagi dopóki nie jest to nachalne.
Ja nie zwracam na to uwagi dopóki nie jest to nachalne.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Nachalne? Jak to wygląda?
Autorka tego wątku poszła chyba dalej, bo powiedziała o ostentacyjnym gapieniu się na krocze - jak to wygląda? On sobie stoi pośrodku pokoju, on podchodzi, klęka z głową 10 cm przed jej kroczem, ma szeroko otwarte oczy i wzdycha pod nosem?:D
Autorka tego wątku poszła chyba dalej, bo powiedziała o ostentacyjnym gapieniu się na krocze - jak to wygląda? On sobie stoi pośrodku pokoju, on podchodzi, klęka z głową 10 cm przed jej kroczem, ma szeroko otwarte oczy i wzdycha pod nosem?:D
Czyli nachalność patrzenia jest w komentarzu? Ale komentują usta, czy oczy? To nie jakaś anomalia fizjologiczna?:P
I właściwie które to komentarze są tymi negatywnymi?
Chodzi o sam komentarz czy kwestie semantyki?
Wszystko zależy od tego w jakiej pozycji znajduje się kobieta, co ma na sobie... i czego nie ma:P
Jak facet siądzie naprzeciw kobiety w autobusie, a ona jest w czymś co ze względu na swoją szerokość mogłoby być uznane za pasek... A do tego nie siedzi jak dziewica, tylko zaczyna robić "nagi instynkt" to nie ma faceta co by nie patrzył:P
Gdy jeszcze nie założy bielizny, to hipnoza murowana:D
I właściwie które to komentarze są tymi negatywnymi?
Chodzi o sam komentarz czy kwestie semantyki?
Wszystko zależy od tego w jakiej pozycji znajduje się kobieta, co ma na sobie... i czego nie ma:P
Jak facet siądzie naprzeciw kobiety w autobusie, a ona jest w czymś co ze względu na swoją szerokość mogłoby być uznane za pasek... A do tego nie siedzi jak dziewica, tylko zaczyna robić "nagi instynkt" to nie ma faceta co by nie patrzył:P
Gdy jeszcze nie założy bielizny, to hipnoza murowana:D
Albo "uważaj jak zawracasz tą mleczarnią bo mi zaworami oczy wybijesz"?:P
Lub gdy facet zatrzymuje na dłużej spojrzenie na piersiach, potem podnosi wzrok i mówi "za to też muszę Bogu podziękować przy wieczornej modlitwie" - to też jest złe?
A takie zwyczajne "łał"?
Lub gdy facet zatrzymuje na dłużej spojrzenie na piersiach, potem podnosi wzrok i mówi "za to też muszę Bogu podziękować przy wieczornej modlitwie" - to też jest złe?
A takie zwyczajne "łał"?