Widok

garnitur jasny - czy ciemny..???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
..... do slubu dla faceta jakie jest wasze zdanie...?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moj narezczony wyglada super w jasnyxh garniturach, ale na slub chce kupic garnitur w kolorze czekolady i do tego kamizelke i musznik pod kolor mojej sukniw, wic pewnie ecru

image
Wg mnie kolor wcale nie ma znaczenia pod względem, czy wypada, czy nie ;)
Najważniejsze, żeby sam zaintersowany pan czuł się dobrze, żeby garnitur leżał na nim dobrze... itp. itd.

Zależy od tego jaki ma typ urody - karnacji, w ktorym mu ładniej i w którym sam się lepiej czuje. Radzę poprzymierzać różne i sami zobaczycie. Napewno lepiej prezentuje sie Pani młoda w jasnej sukni na tle Pana młodego w ciemnym gajerku ;)
my najprawdopodobniej kupimy ciemny garnitur, gdzyż chcemy kupić złotą kamizelkę z musznikiem, więc na jasnym tle nie byłoby efektu... ponadto ciemny garnitur zawsze się jeszcze przyda... a z jasnym to różnie może być :)

image
image
emalka a macie juz cos na oku? moze masz jakies fotki...? bo my podobnie- ciemny garnitur, biala albo kremowa koszula i ten srodek wlasnie cos w zlocie albo ecru by sie przydalo...

image
image
jeszcze za bardzo nic nie oglądaliśmy, z moim kochanym "chwilowo" widzę się tylko w weekendy, więc nie mamy za bardzo czasu żeby połazić... w każdym badź razie myślimy o czymś grafitowym... biała koszula ze spinkami, no i złata kamizelka z musznikiem... oto nasza koncepcja :)

image
image
moj narzeczony chce jasny, lepiej sie czuje w takich kolorach, takze nie bede mu stala na drodze ;) byle nie jasniejszy od mojej sukni ;)

no ja tez wole ciemniejszy bo moim zdanie lepiej kontrastuje z jasna sukienka, i do tego tez ecru lub zlota kamizelka i musznik

My chcemy kupic czarny garnitur, taki slim fit. Cos jak ten na zdjęciu:

image

ten mi sie podoba a gdzie mozna je dostac??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To zdjęcie akurat ze strony angielskiej, ale pewnie w tych wszystkich Sunset Suits, Vistula itp. też cos podobnego się znajdzie :-) Mam nadzieje, bo jeszcze się nie rozglądalismy!

ciemny :)

mój chciał jasny ale źle wyglądał i miał ciemny w prązki

mi najbardziej podobaja sie te:

image

image

image

i taki ale z innymi dodatkami, tu jest moim zdaniem za czekoladowo:)

image

image
image
pewnie już 100 tysięcy razy widziałyście, ale co mi tam, tak wyglądał mój mąż:

image

image

ciemny
jasny jest mało elegancki

image
karolcia 17... ja rowniez chcialabym aby moj przyszly zalozyl garnitur w kolorze ciemnobrazowym... tu delka jeden podobny wkleila ale prazki mi sie nie podobaja... ja mam suknie ecru wiec bedzie ladnie pasowal.. tak mi sie wydaje:) do tego zlota lub ecru kamizelka i musznik...
a moj facio ma ciemna karnacje, ciemne wlosy wiec taki czekoladowy braz gajer bedzie w sam raz:)
tylko jeszcze nic mu sie mowilam o swoim pomysle na jego garnitur hihi

image
image
A mój miał jasny, nie chcieliśmy ciemnego bo było lato (do tego brązowy pasek i buciki), do tego miał ecru koszulę i ecru ze złotą nitką krawato-musznik i fajnie wyglądał. Nie ma reguły, każdy powinien zakładać taki w jakim dobrze się czuje.

image

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
też myśleliśmy o brązowym, w końcu staneło na tym, że był czarny, w brązowe prążki, złty musznik i kamizelka, super :)

ale taki odcień do białej sukni odradzam...
image

imageimage
hmm taki odcien to raczej do zadnej by nie pasowal:)

image
image
Ja myslę , że jesli ślub jest w lecie to warto jasny garnitur, np. popielaty lub jasny szary. My mamy rozdekoltowane suknie a nasi panowie mają się grzac w czarnych garniturach? To niehumanitarne.

image
Zalezy od typu urody pana młodego ,oraz powinnien pasowac do sukienki panny młodej.
to trzeba dobrać do koloru sukni i do pana młodego bo blady pan strasznie w ciemnym wyglada:)

image

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry