Widok

garnitur jasny - czy ciemny..???

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
..... do slubu dla faceta jakie jest wasze zdanie...?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moj narezczony wyglada super w jasnyxh garniturach, ale na slub chce kupic garnitur w kolorze czekolady i do tego kamizelke i musznik pod kolor mojej sukniw, wic pewnie ecru

image
Wg mnie kolor wcale nie ma znaczenia pod względem, czy wypada, czy nie ;)
Najważniejsze, żeby sam zaintersowany pan czuł się dobrze, żeby garnitur leżał na nim dobrze... itp. itd.

Zależy od tego jaki ma typ urody - karnacji, w ktorym mu ładniej i w którym sam się lepiej czuje. Radzę poprzymierzać różne i sami zobaczycie. Napewno lepiej prezentuje sie Pani młoda w jasnej sukni na tle Pana młodego w ciemnym gajerku ;)
my najprawdopodobniej kupimy ciemny garnitur, gdzyż chcemy kupić złotą kamizelkę z musznikiem, więc na jasnym tle nie byłoby efektu... ponadto ciemny garnitur zawsze się jeszcze przyda... a z jasnym to różnie może być :)

image
image
emalka a macie juz cos na oku? moze masz jakies fotki...? bo my podobnie- ciemny garnitur, biala albo kremowa koszula i ten srodek wlasnie cos w zlocie albo ecru by sie przydalo...

image
image
jeszcze za bardzo nic nie oglądaliśmy, z moim kochanym "chwilowo" widzę się tylko w weekendy, więc nie mamy za bardzo czasu żeby połazić... w każdym badź razie myślimy o czymś grafitowym... biała koszula ze spinkami, no i złata kamizelka z musznikiem... oto nasza koncepcja :)

image
image
moj narzeczony chce jasny, lepiej sie czuje w takich kolorach, takze nie bede mu stala na drodze ;) byle nie jasniejszy od mojej sukni ;)

no ja tez wole ciemniejszy bo moim zdanie lepiej kontrastuje z jasna sukienka, i do tego tez ecru lub zlota kamizelka i musznik

My chcemy kupic czarny garnitur, taki slim fit. Cos jak ten na zdjęciu:

image

ten mi sie podoba a gdzie mozna je dostac??

To zdjęcie akurat ze strony angielskiej, ale pewnie w tych wszystkich Sunset Suits, Vistula itp. też cos podobnego się znajdzie :-) Mam nadzieje, bo jeszcze się nie rozglądalismy!

ciemny :)

mój chciał jasny ale źle wyglądał i miał ciemny w prązki

mi najbardziej podobaja sie te:

image

image

image

i taki ale z innymi dodatkami, tu jest moim zdaniem za czekoladowo:)

image

image
image
pewnie już 100 tysięcy razy widziałyście, ale co mi tam, tak wyglądał mój mąż:

image

image

ciemny
jasny jest mało elegancki

image
karolcia 17... ja rowniez chcialabym aby moj przyszly zalozyl garnitur w kolorze ciemnobrazowym... tu delka jeden podobny wkleila ale prazki mi sie nie podobaja... ja mam suknie ecru wiec bedzie ladnie pasowal.. tak mi sie wydaje:) do tego zlota lub ecru kamizelka i musznik...
a moj facio ma ciemna karnacje, ciemne wlosy wiec taki czekoladowy braz gajer bedzie w sam raz:)
tylko jeszcze nic mu sie mowilam o swoim pomysle na jego garnitur hihi

image
image
A mój miał jasny, nie chcieliśmy ciemnego bo było lato (do tego brązowy pasek i buciki), do tego miał ecru koszulę i ecru ze złotą nitką krawato-musznik i fajnie wyglądał. Nie ma reguły, każdy powinien zakładać taki w jakim dobrze się czuje.

image

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
też myśleliśmy o brązowym, w końcu staneło na tym, że był czarny, w brązowe prążki, złty musznik i kamizelka, super :)

ale taki odcień do białej sukni odradzam...
image

imageimage
hmm taki odcien to raczej do zadnej by nie pasowal:)

image
image
Ja myslę , że jesli ślub jest w lecie to warto jasny garnitur, np. popielaty lub jasny szary. My mamy rozdekoltowane suknie a nasi panowie mają się grzac w czarnych garniturach? To niehumanitarne.

image
Zalezy od typu urody pana młodego ,oraz powinnien pasowac do sukienki panny młodej.
to trzeba dobrać do koloru sukni i do pana młodego bo blady pan strasznie w ciemnym wyglada:)

image

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry