Widok

garnitur

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Dziewczyny, ja to dzisiaj sie nawątkuje..hehe..ale mam kolejny problem, tym razem chodzi o garnitur. Szukalismy co prawda jeszcze nie duzo, ale teraz robi sie juz goraco. Szukamy ciemnografitowego garnituru, z lekkim polyskiem. Wszystkie, ktore na razie widzielismy sa matowe,wiec jakby cos Ktoras z Was widziala czekam na info. Pozdrawiam serdecznie i oby popoludnie bylo milsze niz dzisiejszy poranek:(
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sprawdzałaś w Szeflerze w Gdańsku w Alfie
hej!
my to juz mamy za soba.. ale szukalismy przez miesiac.. udalo nam sie w koncu w Batorym w Gdyni. Jesli chodzi o polysk w Sunset Suits (chyba tam cholerka) w Klifie (i tylko tam) widzielismy fajny garnitur welna z dodatkiem jedwabiu - z lekkim polyskiem, ciemny z delikantym prazkiem. Bardzo nam sie podobal, tylko nie bylo rozmaru. Sproboj.
Dziekuje Wam bardzo, w weekend zaczynamy poszukiwania.
Pozdrawiam
image
a my poszukujemy jasnego garnituru-takiego w kolorze bezowym alno ecri??Oblecielismy wszystko i nic ladnego nie ma:(

Lidzia my kupiliśmy garnitur w galerii centum z kolekcji Linear, 100% wełny z lekkim połyskiem tylko ze w kolorze ciemno grantowym w delikatne prążki, zresztą zależy w jakim świetle sie na niego patrzy czasami wygląda jak czarny. W sumie nie był drogi cos koło 800 zł mój narzeczony rzadko w którym garniturze czuje sie dobrze, ale ten sobie chwali jak to on powiedział nie jest "sztywny". Nie dam sobie głowy uciąć bo byliśmy tam chyba miesiąc temu ale były tez takie w kolorze grafitowym

image
Dzieki Martusia, moj tez szuka czesgos "lużnego". ah Ci nasi chlopcy...:):):) Niech sprobuja zalozyc suknie slubna:)
image
polecam sklep z garniturami na Morskiej w Gdyni
Lidzia my właśnie tydzien temu kipiliśmy grafitowy garnitur z przedłużona marynarka w klifie w sanset-siuts. super kolor z połyskiem sprzedawał nam młody pan który waszystko doradzi w razie czego pytajcie o to czy w innych placówkach tego sklepu też mają oni powinni zadzwonic na miejscu i dać wam odpowiedź.Poprawki robią w godzinę w cenie garnituru a płaciliśmy 999zł.
wiesz ja z Gdanska jestem-moze jakas nazwa tego sklepu??
Słuchajcie, ile trwa uszycie garnituru? Mój Luby ociąga się i twierdzi, że ma czas -właściwie dlatego, że nei ma czasu na łażenie po sklepach.. ;-)
Mam nadzieję, że nie trwa to tyle co uszycie sukni ślubnej? :-)

Pozdrawiam
Alice -mężatka :-)
a ja tu muszę zareklamować firmę SUNSET SUITS-mój kumpel miał wesele w zeszłą sobotę i wyobraźcie sobie,że nawalili z ganiturem dla niego-mił być przerabiany i oni stwierdzili w piątek,że garnitur nie jest jeszcze gotowy!!!!!!jedna nogawka była za krótka itp-pan młody pożyczył garnitur od swojego świadka-bo ten miał ślub rok wcześniej -i całe szczęście,że pasował...
to jest przestroga,żeby jednak garnitur mieć sazybciej w szafie...a tak apropo to my jeszcze nie mamy;)

babki, sa rozne gusta, ja wole gang szyty,bo lezy jak ulal(koszt 900zl, termin ok 2 - 3 tyg.) o mozna sobie pomanewrowac jak ma wygladac, styl, jednorzedowy dwu, jedna zaszywka na spodniach,dwie itd.
pewnie wasze chlopaki tez wola cos co jest wygodne. szylem sobie garnitur u Roberta Dziekońskiego - wrzesz(znajdziecie adres w sieci).
ganag jest nieporownywalnie lepszy niz sklepowy, a sklepowych juz tez troche znosilem,nawet z przerobkami.
nastepny gang tez sobie szyje u Roberta. Czemu mu robie free marketing? bo gosc jest dobry i zasluguje na to.
ale jak ktos woli ganiac po sklepach to nie zawracajcie sobie glowy szyciem i jesli wasze chlopaki wola ze sklepu

kazdy ma swoj styl

bawcie sie dobrze
do góry