Widok
garnitur w 3mieście, no własnie...gdzie?
jako, iż staram się w miarę wcześnie skompletować wszystkie potrzebne rzeczy rodzi się pytanie dla osób które zamawiały już garnitur w 3mieście - które sklepy polecacie, a które omijać szerokim łukiem? które sklepy nie zrobią / nie sprzedadzą byle czego, nie zedrą etc?
Jeśli macie samochód, to ja polecam pojechać do miejscowości Skórcz. Facet ma tam sklepik, na piętrze domu jednorodzinnego, w którym ma bardzo duży wybór garniturów. Ceny przystępne, mój mąż kupił bardzo fajny garnitur za 400zł. Poprawki czy coś takiego w cenie na miejscu. Aaa... ten pan ma swoje stoisko także na giełdzie w Pruszczu Gdańskim.
surin może dla Ciebie tylko to, co drogie jest dobre. Jeśli facet ma ceny producenta, to garnitur nie musi kosztować 1000zł., żeby był dobry.
No tak, bo najlepiej coś takiego napisać, kiedy się garnituru nie widziało, nie dotykało i do tego nie czytało się metki. Takie opinie są najbardziej wiarygodne!
Jestem właścicielem sklepu w Skórczu, odnośnie plastykowych garniturów za 400 zł. W skórczu na miejscu mamy około 2000 garniturów, handlujemy nimi z około 30 sklepami w Polsce. Uszycie dobrego garnituru w Polsce kosztuje nas około 270 zł. Nasza marża to 100 zł. utrzymanie naszego 300 m. sklepu kosztuje nas 500 zł. mies. dużego sklepu na galerii to około 30 000 zł.Na miejscu posiadamy około 30 wzorów garniturów ( lamówki, białe stebnówki, podwójne slimy).
cd.. Z samego trójmiasta odwiedziło nas w 2012 roku około 500 osób, z czego jak pamiętam nie sprzedaliśmy może 2 garniturów(brak rozmiaru). większość dużych firm promuje garnitury czarne i granatowe ( kupisz je i u nas za 30 % ich ceny). Często przez 5 lat nie zmieniają wzorów, dzięki czemu te same stare wzory są cały czas aktualne (jeśli nie odwiedzisz wielu sklepów z garniturami to nie wyłapiesz najnowszych trendów). Dzięki niskiej cenie i wysokiej jakości sprzedajemy bardzo dużo garniturów co pozwala nam często ulepszać wzornictwo. Kilka razy w roku odwiedzamy największe galerie w Łodzi i Warszawie, dzięki czemu jesteśmy cały czas na bieżąco. Zapraszamy Cię do naszego 300 m. sklepu mieszczącego się w pięknym zabytkowym młynie w Skórczu (40 min. od wjazdu na autostradę) Skórcz ul. Parkowa 1 tel 600 235 681 www. bonusmg.pl, czynne pon piąt 14-18, sob. 8-14. Nie stosujemy praktyk typu przecena z 1500 na 800 zł bo u nas garnitur( polski nie chiński) kosztuje 370 zł. Zapraszamy!!!
zgadzam sie z właścicielem. Dziś byliśmy z mężem zakupiliśmy grarnitur na wzór ZARY świetna jakość, slim prezentuje się świetnie za jedyne 320 zł z uwagi na rabat który otrzymaliśmy Panowie pomogli dobrać koszulę i inne dodatki Pełen profesionalizm Dodatkowym atutem jest fakt, że ewentualne poprawki są w cenie zakupu Nasz świadek też dziś stał się szczęśliwym posiadaczem garnituru z zabytkowego młyna ;) i wyglada rewelacyjnie Garnitur piękny błyszczący skrojony rewelacyjnie za jedyne 300 zł CENY już po rabatach nic dodac nic ująć
Ważne jest to że tak naprawdę nin... a tu pomysł na przejażdżkę i rewelacja. Wchodząc do sklepu od razu poznałam sprzedawce kupiliśmy od nich garnitur w zeszłym roku na giełdzie w Pruszczu Gdańskim na chrzciny i byliśmy bardzo zadowoleni Więc jeżeli komuś nie za bardzo chce się jechać do skórcza zadzwońcie do właściciela i umówcie się na Giełdzie w PRUSZCZU POLECAM!!!!!!!!!!
Ważne jest to że tak naprawdę nin... a tu pomysł na przejażdżkę i rewelacja. Wchodząc do sklepu od razu poznałam sprzedawce kupiliśmy od nich garnitur w zeszłym roku na giełdzie w Pruszczu Gdańskim na chrzciny i byliśmy bardzo zadowoleni Więc jeżeli komuś nie za bardzo chce się jechać do skórcza zadzwońcie do właściciela i umówcie się na Giełdzie w PRUSZCZU POLECAM!!!!!!!!!!