Widok

gasprid - czy któraś z Was podaje dziecku ten lek?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej, lekarz przepisał nam (obok Gasecu) Gasprid - na refluks.
Czy któraś może stosowała ten lek u swojego malucha?

Sporo strasznych rzeczy o tym piszą i tak się zastanawiam...Poleciła nam go pani gastroenterolog...więc chyba wie co robi...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój syn dostawał ten lek ponad pół roku. Nie miał skutków ubocznych, ale przed podaniem leku miał zrobione wszystkie badania, m.in EKG - ważne, ponieważ lek może obciążac serce i nie moga go stosowac osoby nawet z najmniejszą arytmią. Wydaje mi sie, ze jeśli przepisała go gastroenterolog to wie co robi - jest specjalistą. A ile ma twój maluch? Mój miał nieco ponad 2 lata. Zaznaczam, ze lek pomógł, po pół roku odstawiliśmy leki i jest ok, przed odstawieniem mielismy powtórzone badania.
image
mój ma 11mies
my podawalismy synkowi jak mial 6 miesiecy przez okolo pol roku.nie bylo poprawy,odstawilismy lek.teraz podajemy gasek.
moja córcia tez bierze gasek. I jak po tym gaseku,widzicie jakas poprawe? moja córcia bierze dopiero 1,5 miesiaca, ale przestała chrumkac.
jak wyglądały początki podawania leku?
chodzi mi o reakcję organizmu?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (43 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

Kartony do przeprowadzki ! PILNE!!! (116 odpowiedzi)

Dziewczyny pomóżcie...w piątek czeka mnie przeprowadzka, a jeszcze nie mam kartonów. Potrzebuje...

do góry